Dženifer siva je upravo otvorila oko čuvenog prljavog plesnog lifta | RS.polkadotsinthecountry.com

Dženifer siva je upravo otvorila oko čuvenog prljavog plesnog lifta

Dženifer siva je upravo otvorila oko čuvenog prljavog plesnog lifta

I mi smo prilično devastirana.

Prljav Dancingis kultnu i ne noć-u je potpun bez gledanja na 1987 romantične komedije - onaj koji nas je sve pada u ljubavi sa Patrick Svaize, i dao nam vanvremenski filmske citate kao što su "Niko stavlja Babi u uglu" i "nosio sam lubenicu."

Jennifer Grei nedavno otvorila za većinu ikona trenutak u filmu - The Dirti Dancinglift - neverovatnih 30 godina nakon što je snimljen. Da, osećamo stari previše.

Kada se govori o jezeru mesta gde Džoni uči bebe da uradi čuveni lifta u vodi, Jennifer Grei objasnio da je izgledalo mnogo zabavnije na ekranu od off.

load...

"Sećam se kupanje u jezeru je veoma, veoma, veoma hladno ', objasnila je ona, šali' morate biti veoma mlad i gladan da se u vodi koja je hladna tako dugo. To nije bilo dobro. Sećam se da sam razmišljao: "Možeš li da umre ako bradavice eksplodirati?" To jednostavno nije osećaju zdravo da se u toj vodi ".

Pravi razlog zašto je plesna scena je toliko nepodnošljiv, međutim, očigledno zbog Patrick Svaizehaving bolan povreda kolena i bori se da je podigne. Zbog svog velikim bolom, oni su imali samo jedan potrebno da usavrši lift - To je dobra stvar, obojica su bili profesionalci ili prljav Dancingmight ne bi dogodilo.

U stvari, koliko smo svi želeli da veruju da su njih dvojica ponovo doneti lifta svaki put su videli jedni druge, očigledno su uradili lift samo dva puta, i Dženifer Grej nikada to uradio od.

Kao da to nije bilo dovoljno uznemiravajući, ispostavilo se na kraju broj nije išao po planu bilo, sa Jennifer Grei objašnjavajući da su pod bilo neposredno pre obojena, što otežava igram na.

"Sećam se rade veliki finale ples i oni su upravo naslikao scenu i da je lepljiva," rekla je ona. "The boja bi držati noge tako da nisam mogao okrenuti. Svi dodaci su sedeli, samo stotine ljudi, gledajući vas da padne na licu. "

load...

Da obeleže 30. Godišnjicu ovog filma, specijalno izdanje Dirti Dancingis se kasnije pušten ove godine, nedvosmisleno i odaju poštu Patrick Svaize, koji je umro 2009. Godine od raka pankreasa, starosti od 57.

Slične vesti


Post Zabava

13 slavnih citata o datumima kada ste poznati

Post Zabava

Evo zašto hiljade ljudi briše svoju Uber aplikaciju

Post Zabava

Jessica Brovn govori o njenoj borbi sa poremećajem u ishrani

Post Zabava

Natalie Portman je samo izrazila veliko zaljenje zbog svoje podrške sramnom reditelju Romanu Polanskom

Post Zabava

Da li je Ned stvarno živ? Mi uzimamo dokaze

Post Zabava

Alison Brie govori o navodima o seksualnom zlostavljanju Džejmsa Franka

Post Zabava

Ovaj inspirativni nastavnik menja živote dece u ratnim zonama

Post Zabava

Thug: Angie Thomas govori o svom briljantnom prvom romanu

Post Zabava

Doktorski hranitelj neće se vratiti u treću sezonu - ali bi mogao postati opera

Post Zabava

Kate Vinslet osuđuje Harvei Veinstein u vrlo snažnoj izjavi

Post Zabava

10 najboljih OMG trenutaka od Brit Avards

Post Zabava

Zlatni globusi 2018: Sve što vam je potrebno do sada znati