Emma Tompson je zapravo živela kroz njenu ljubav, stvarno srce | RS.polkadotsinthecountry.com

Emma Tompson je zapravo živela kroz njenu ljubav, stvarno srce

Emma Tompson je zapravo živela kroz njenu ljubav, stvarno srce

Neko, drži nas nazad.

Od urednika pogledali

Ako ste ikada gledali Love Actualli- i sigurni smo da ste gledali Love Actualli- onda prizor Emma Thompson razbije na zvuk na Joni Mitchell soundtrack će zauvek biti spaljeni u memoriji. Međutim, Ema otkrila je na nedavnoj dobrotvornoj da je ona izvući iz sopstvenog iskustva neverstva za scenu, što ga čini sve više bolno gledati.

Ona je rekla, "Ta scena gde je moj lik stoji pored kreveta plače je tako dobro poznat, jer je to nešto što su svi prošli."

U filmu, Emma lik Karen naleti na prekrasnoj ogrlici da ona pretpostavlja njen suprug (pokojni Alan Rikman) ju je kupio za Božić. Na Božić, međutim, kao porodica otvori svoje poklone, ona dobija Joni Mitchell CD umesto i povezuje tačke - shvatajući da je njen muž ima aferu. To je situacija Emma je sve previše upoznat sa nažalost.

load...

"Imao sam srce jako teško slomiti Ken, 'objasnila je ona, misleći na svog bivšeg muža Kenet Brana i aferi sa glumicom Helena Bonham Carter. "Tako sam znao tačno šta je bilo da pronađe ogrlicu koja nije značilo za mene. Pa nije bilo baš to, ali smo svi prošli kroz njega. "

I sirovi bol definitivno pokazuje u performansama Eminu kao ona tiho Herself izgovora od salon za privatno plakati u spavaćoj sobi. Međutim, to je način na koji je hrabro sebe stavlja zajedno da ponovo suočiti sa svog muža da zaista vozi poslednji ekser u sanduku emocionalne.

Ema i Kenet se zaljubio dok je snimao BBC serije calledFortunes za Varand se vjenčali dve godine kasnije, 1989. Kasnije je prijavio da je Kenet imao aferu sa Helena Bonham Carter nakon sastanka da je u adaptaciji Frankenstein, što je dovelo do razvoda 1995. Godine.

Ovo nije prvi put da Ema je obratio Love Actualliscene, kako je ranije rečeno The Sundai Times, "Imao sam toliko krvav prakse u plač u spavaćoj sobi, onda morate da izađe i da se veseli, pokupili delove mog srca i dovodeći ih u fioci... Ne može držati na tako nešto. "

load...

Srećom, izgleda Ema da su prešli na veće i bolje stvari. Ona i glumac Greg Vise koji je trenutno glumi u kruni, su srećno oženjen od 2003. Imaju dvoje dece, Gaia Vise i Tindiebva Mudri.

Nadajmo se da nikada nećemo morati da plaču u spavaćoj sobi. Osim ako je na kameri za ulogu, u tom slučaju - prvo smo u redu na blagajni.

Slične vesti


Post Zabava

13 od svih nasih omiljenih citata Julia roberts

Post Zabava

Ja sam slavna osoba 2018: Glasine o tome ko je u džungli

Post Zabava

Gendri se konačno vratio u igru tona bolje nego ikad

Post Zabava

Trudnoća Kilie Jennera: Sve što znamo do sada

Post Zabava

Ovo su 15 najupečatljivijih biznismena

Post Zabava

Brit Avards 2018: Sve što trebate znati kako se to događa

Post Zabava

Natalie Portman je samo izrazila veliko zaljenje zbog svoje podrške sramnom reditelju Romanu Polanskom

Post Zabava

Imovina Harpera Li tužila je Brodvejsku adaptaciju da bi ubila mocking ptica

Post Zabava

Pip Jamieson: u paklu postoji posebno mesto za žene koje ne podržavaju jedno drugo

Post Zabava

Postojao je ogroman pojam o tome kako će se prestolska igra završiti i svi smo je propustili

Post Zabava

Kada su jednom silovali, opet mi je olakšalo silovanje - instinktivno sam isključio

Post Zabava

Khloe Kardashian trudnoća: Sve što znamo do sada