Emma Vatson najbolji momci | RS.polkadotsinthecountry.com

Emma Vatson najbolji momci

Emma Vatson najbolji momci

Oda Emma - samo zato.

Znamo da je Ema Votson mora doći uz određene odgovornosti - da bude globalni feministički uzor je jedan od njih, održavanje njen rep kao Kick-Ass glumica je još jedan.

Ali poslednji put kada smo proverili, Ema radi prilično dobro što je u Emma. U stvari, ona radi tako neverovatno, mislili smo da zaokruži svoje najbolje delove tako da možemo svi učestvuju u njenoj veličini. Ovo su 15 puta Mis Votson bio samo sjajan...

load...

1.At početka Jan 2018, Ema objavio na Tvitter da ona počinje feministički klubu da se poklopi sa njom (neverovatno) rade sa UN. Dve nedelje u, njena stranica na dobre Readshas skoro 90.000 članova i toliko neverovatna knjiga sugestije koje smo već brišu svoje police...

2.Emma Votson zna kada da progovore i da je apsolutno volim zbog toga. Kada glumica Noma Dumezveni dobio rasnu zloupotrebu nakon što je za ulogu Hermoine u proizvodnji 2018 scenski Harija Potera, Ema tveeted svoju podršku: 

3.And sećam kada je gospođa Votson uzdigao termin 'Girl Skuad "u skladu sa najvišim visinama kada je rashladiti sa Tailor Svift backstageu u Londonu posle koncerta u 2017.? Neko nam reći kako smo se pridruže.

4.Vhen Ema je postala zaštitno lice Ujedinjenih nacija predstavio je "On je jer je 'kampanje je u suštini razbio internet i ponovno stvorio feminizam u procesu. Ona je epsku govor pozivajući ljude da "govore o nejednakosti sa kojima se suočavaju žene i djevojke" i gurnuo za socijalne i ekonomske promene...

load...

5.... I intervjua nobelovac i talibana preživeli Malala Jusufzai je bio samo još jedan dan u životu Eme i njenog rada za UN. Ozbiljno inspirativne video ove dvije super-žene će želite da postanete aktivista ako (ti nisi jedan već).

6.Casualli chilling sa supermodel Kejt Mos, i actualroialti princa Vilijama na dobrotvorne manifestacije, Ema je izgledalo hladne-out i oh-tako graciozno...

7.Oh, a u 2016. Ema je priznala da, ceo UK modnu industriju, osvojivši British stile nagradu i pamćenje da se zahvalim svoj ceo tim u svojoj čudesno-skromni govor koji smo ponovljenog iznova i iznova...

8.She takođe potresla ovu Cut-out ​​haljinu nazad u 2015. Koja je bila sa stilom i samo pravo nivo otkrivanja u isto vreme, tako da smo uzeti beleške obvs.

9.Vhilst na setu za zatvorenik iz Askabana, Emma i koleginici zvezde Den Radcliffe i Rupert Grint su svaki set esej o svojim likovima da im pomognu da bolje uključe. I u pravom Harri Potter stilu, Ema je u šesnaest-page remek delo. (Den dao kratak odgovor i Rupert zaboravio potpuno.)

Ponekad je teško znati gde Ema završava i Hermiona se završava...

Izvor: Tumblr.aisese

10.Did pominjemo Ema je potpuno smešan? Ema uradila ceo plesni rutinu sa Jimmi Fallon samo za Lols i izgledala sjajno tome.

Izvor: blog.relai.im

Izvor: Uprokk.com11.Erm, da li si video Emma prvi ikada intervju SAD iz 2001. Godine? Prepun samopouzdanja kao dete, ona je prikazan svoje feminističke akreditive rano, kada je samouvereno rekao voditelji koji je sleteo je sletela ulogu kao Hermoine jer "ona je bila vredna toga" - socute.

12.And samo koliko su drugi svetski poznate glumice juggled biti filmska zvezda i proučavanjem reallihard, za oko deset godina? Verovatno samo Ema...

Ona je prvi put upisani u SAD Ajvi-liga koledža Brovn u 2009. Pre nego što pauzu da završi konačnu Harri Potter film, a zatim u 2011. Je prebačen u Oksfordu pre nego što stvari na čekanju zvezda u Perks Of Being A Vallflover. Onda je u 2016. Ema ponovo vratio u Brovn i diplomirao sa prve u engleske književnosti. Oh i ona uploaded a mature selfie na Tvitter previše. Stvarna. Vonder-žena.

13. Kada Ema osvojila MTV Trailblazer nagradu 2015. Godine i potpuno izbegavao srednja-i-Moodi-pose u korist vrlo očigledno prikazivanje potpune sreće, naša srca praktično istopila. Samo napred devojko.

14.Also, ona je postala kvalifikovani instruktor joge na kontra-ravnotežu joj ludu poznatih načina života: "Ja sam ogroman ljubitelj joge i pokušavao sam, za nekoliko godina, da završim sertifikaciju joge, tako da mogu naučiti, što je veoma uzbudljivo. " Ona je rekla Nick Grimshav nazad u 2015. Godini Zar nema kraja talentima ova devojka je?

Izvor: Tumblr / lisakrev

15. Da bi mogla da bude globalni modna ikona, ali Emma ne dodiscomfort kada je u pitanju dobro izgleda. (Naš nekako žena). Obraćajući se Porterin 2018 rekla: "Kada sam bio mlađi Sećam se da je rekao: 'No Pain No Gain", ali nedavno mi je spremnost da nosi nešto što me čini zamrzavanje hladno ili da ja ne mogu da hodam u promenio. Želim da se osećam sjajno i snažan i lep. Ako je pravi neprijatno, ne radi to. "

Ema Votson govori somuch smisla, ljudi.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Ove holivudske imena se vraćaju

Post Zabava

Ja sam slavna osoba 2018: Glasine o tome ko je u džungli

Post Zabava

Za one koji bi Dare pokušali da nas tišu, nudimo vam dve reči

Post Zabava

Recite #metoo da vas koštaju vaš posao iz snova kaže sheril sandberg

Post Zabava

Zašto Bran kaže da je kaos je merdevina Littlefingeru i šta to znači

Post Zabava

Razarajući razočarani detalji koji ste propustili u igri na prestolima

Post Zabava

Stokova zvezda Luke se ne zeza: nikad se ne ljubim i ne pričam

Post Zabava

Podcastovi Oskara

Post Zabava

Emma Vatson neće uzeti ljubaznošću sa navijačima zbog ovog veoma važnog razloga

Post Zabava

Jennifer Lavrence i scarlett johansson nalaze se u konkurentskim filmovima Zelda

Post Zabava

Vruće holivudske filmske ikone iz prošlosti

Post Zabava

Sarah Jessica Parker razvod TV shov