Evo zašto je ovaj glumac na licu udario Harvei Veinstein-a lice 1995. godine | RS.polkadotsinthecountry.com

Evo zašto je ovaj glumac na licu udario Harvei Veinstein-a lice 1995. godine

Evo zašto je ovaj glumac na licu udario Harvei Veinstein-a lice 1995. godine

"To je bilo sve što sam trebala da čujem..."

U poslednjih tri meseca nisam video više od 50 žena istupe sa optužbama za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje protiv Holivud producent Harvei Veinstein, sa navodnim žrtvama u rasponu od Angelina Jolie i Gvinet Paltrou na Uma Thurman, Kara Delevin i Rose McGovan.

Nakon optužbe za kršenje pravila protiv 65-godišnji, priče su u nastajanju od A-liste glumaca i glumica koji su stajali do Harvei u prošlosti.

Bred Pit pretio Harvei Veinsteinafter je navodno maltretirao Gvineth Paltrov, guraju ga u grudi i govoreći mu: "Vi nikada neće ponovo uraditi Gvineth ', Keri Fišer poslao predatorno proizvođač tongueand svinjski preti da ga kastrirati nakon što je napao njenog prijatelja i Seth MacFarlane, poslao Veinstein veoma javnu poruku u svom 2018 Oscar oglasnoj govora.

load...

The Most Nedavne vesti iz prethodnih pretnji proizvođaču je ipak došao iz Beverli Hilsu 90210actor Jason Priestlei, koji je nedavno objavio udario Veinstein u lice 1995. Godine.

Uprkos tome što prećutkuje u to vreme, priča je otkrivena tek ove nedelje - neverovatnih 22 godina nakon incidenta došlo. Ova vest je slomljena glumica Tara Strong, tveeting svoje simpatije za Mira Sorvino nakon što je otkriveno da su crno navedena za odbijanje Veinstein je napredak.

'Heartbreaking,' Tare tueeted da Mira Sorvino. "Ne bi me iznenadilo da se to desilo sa mojim dobrim prijateljem @Jason_Priestlei koji neugodna Veinstein u lice u klubu jedne noći. Idi Jai. "

'Naravno da postoji više priča, "objasnio je Džejson Pristli nakon što zatraži od fanova. '95 Zlatni globus... Na Miramak partije... Harvi mi je rekao da moram da odem... Sam odlazio kad me je uhvatio za ruku i rekao: "Šta radiš?" Rekao sam "si mi rekao da odem, ja odlazim " '.

load...

Džejson je nastavio: "" Nisam rekao da je morao ", odgovorio je on. "Upravo si mi rekao da odem... Tamo" sam ga jednom reci. Prvi sad greje. On je tada zgrabi mi jače i kaže "zašto ne odemo van i razgovarati o tome". To je sve što sam trebala da čujem. "

"" Ne idem nigde sa tobom ", rekao sam kako sam ga potisnuti i udario ga sa desnom rukom na licu. Iznenada, bilo je obezbeđenje nas vuku pored i sam izvede iz stranke. "

Dakle, to je to.

Slične vesti


Post Zabava

Taj tajnik Anđela Viktorije agresivno je bio pritisnut da uradi nude snimke

Post Zabava

Igra kostima dizajnera trona mogla je upravo pokvariti nešto ogromno

Post Zabava

Thug: Angie Thomas govori o svom briljantnom prvom romanu

Post Zabava

Da li je nagrada za nagradu 2018 bila najistaknutija politička nagrada?

Post Zabava

Jennifer Lopez je upravo otkrila njenu gužvu na ovom jednom pravcu

Post Zabava

Gendri se konačno vratio u igru tona bolje nego ikad

Post Zabava

Džordž Kluni priznaje da Amal gleda stare re-serije e.r

Post Zabava

Zašto razvod braka Sarah Jessica Parker postaje ispravan

Post Zabava

Zlatni globalni dobitnici 2018: Evo ko je osvojio veliki (i ko nije)

Post Zabava

Gledanje televizije može poboljšati vaše prijateljstvo i odnose

Post Zabava

Sofija Richie: Sve što treba da znate

Post Zabava

Feministkinje za koje nikad niste čuli ali stvarno trebali imati