Evo zašto Megganova marka možda nije na pipi Middletonovom venčanju | RS.polkadotsinthecountry.com

Evo zašto Megganova marka možda nije na pipi Middletonovom venčanju

Evo zašto Megganova marka možda nije na pipi Middletonovom venčanju

I to je nekako smešno.

Pipa Middletonannounced njen angažman u menadžeru hedž fond multimilioner, Džejms Matthevs prošlog jula, uz par postavljen na sre maja ove godine.

Sa svojim datum venčanja brzo približava, kraljevskih i celebriti gosti kaže da uštede datum i princeza Charlottevill nesumnjivo se pripremaju za Njeno Kraljevsko cveća dužnosti. Postoje dve osobe koje su verovatno manje oduševljeni o predstojećim venčanje: Megan Markle i Vogue Vilijams.

load...

Prošlog meseca otkriveno je da će Megan Markle najverovatnije neće prisustvovati Pippa venčanje ovog leta, sa mlada uvođenjem prilično stroga pravila za nju poseban dan: ne ogrlica ne donose.

The 'ne Bling, ne donose politiku "u suštini znači da prijatelji mogu samo dovesti plus jedan ako su angažovani ili u braku sa njima, i prema Daili Mail, Pipa Midlton je uvela ovaj princip na njen veliki dan.

Kao Prince Harri dugoročne devojkom i da samo prisustvovao venčanju Laura Hughes-Ioung je na Jamajci sa njim prošlog meseca, čini se jasno da će Megan biti dobrodošla, ali očigledno je Suitsactress možda neće imati pravo da prisustvuju zbog pravila koja je navodno bila sprovode.

Dok je pravilo je najverovatnije izvršena da bi broj dole, obezbeđujući da venčanje ostaje privatno i da će par znati svi ljudi prisutnih, neki su spekulisali da Pipa Midlton je namerno pokušava da isključi Meghan od njenog venčanja kako bi se izbegla medijsku pomamu i osigurati da se fokus ostaje na mladu.

load...

Izgleda da ne može biti tako lično na kraju krajeva, ipak, sa James Matthevs 'mlađeg brata, bivšeg Made in Chelseastar Spencer Matthevs, takođe, rekao da je u stanju da dovede svoju devojku modela Vogue Villiams zbog pravila.

'Pippa pogled je da ne bi bilo prikladno da ona bude tamo nakon nekoliko meseci zabavljanja, "izvor rekao je The Sun. "Ali neki su šokirani, jer će njen budući zet završiti pohađaju na svoju ruku."

Pa to je novost. Čuli smo od Bez slike politike - razumljiva odluka s obzirom na ljude visokog profila u prisustvu, i svi smo svesni politike nijedno dete - a podele, ali zajednički pravilo da se osigura miran ceremoniju, ali o zabrani momci i djevojke izgleda malo ekstremno.

Nadajmo se Meghan Markle i princ Hari i Vogue Vilijams i Spencer Matthevs će biti izuzetaka.

Slične vesti


Post Zabava

Evo zašto Leonardo DiCaprio vraća oscar

Post Zabava

Novi seks i Sarah Jessica parker teorija grada je neverovatna

Post Zabava

Iman: Od striktnog muslimanskog vaspitanja do Jamminga sa Ed Sheeranom

Post Zabava

Stvarno značenje iza prvih reči Snape Hariju sve menja

Post Zabava

Princ Vilijam je imao najviše smeljan nadimak za kraljicu

Post Zabava

Meganova marka je upravo zatvorila svoj blog zbog neočekivanih razloga

Post Zabava

Ariana grande podigla preko 2 miliona evra na koncertu ljubavnog manchester-a

Post Zabava

Ovaj Harri Potter i zatvorenik teorije Azkaban igra se menja

Post Zabava

Pearl Mackie: Sve što treba da znate o novom lekaru koji je pratilac

Post Zabava

13 od svih nasih omiljenih citata Julia roberts

Post Zabava

5 trenutaka o kojima svi pričaju iz BAFTA 2018

Post Zabava

#vomenvhovin: Postupanje sa maltretiranjeom ne pomaže nikome, a ne onima oko sebe ili onima koji su za vas