Evo zašto se blejk živahno neće ponoviti | RS.polkadotsinthecountry.com

Evo zašto se blejk živahno neće ponoviti

Evo zašto se blejk živahno neće ponoviti

'Je završen u punom depresije'

Mi svi smo se Googled u nekom trenutku - da li je videti kako se čini da potencijalnim poslodavcima ili samo da proverim šta se još pojavljuju od naših tinejdžerskih godina (stara Mispace slike profila, nedovršena blogove iz 2008. Godine, ponižavajući tveets - lista je beskrajna).

Lični Google sesija retko ide dobro dole i nešto Cringe-indukovanje je uvek vezan za resurface. Pomislili biste da bi holivudske zvezde biti imun na takve neprijatnosti, ili bar prezauzeti da bi stalo. Prema Blake Livelihovever, živi u centru pažnje zapravo čini mnogo teže.

load...

Upitan nedavno da li je ikada je sama Googled u spotu za Varieti, Blejk je odgovorio: "Ja ranije nisu, i to upravo završio u punoj depresije. Zato mislim da je to dobro pravilo da se ne google, jer je Internet nije lepo. "

Izbor da se zaustavi Googling se čini da je popularna odluka sa ženama u Holivudu, sa ostalim A-List glumica, uključujući Emma Stone i Ris Vitherspoonpreviousli otvaranje oko svojih katastrofalnih Internet pretraživača iskustva.

"Obično ne sviđa ono što nađem", objasnio je Ema Stoun. "Ali neke od njih zaista smešno", nastavila je ona, misleći niz online komentarima presnimavanje joj "blag osnovnu kuju", termin i ona je došla da koristi.

Drugi, međutim pronašli da je mnogo opasnije, sa Ris Viterspun objašnjava kako se ona Googles samo 'u veoma, veoma, veoma tamnih trenutaka - trenuci čiste samomržnji'.

"Znam šta sam za. Nikad ne čitati ništa pozitivno ", objasnio je Reese. 'Ti si debela, ti si ružna, vi ste umorni, ti si bezvredan, nemaš karijeru više, ti si loš glumac. To je samo potvrda svake strašnog osećaja koji imate o sebi. "

load...

Skarlet Johanson i odmeri u na argumentu, objašnjavajući: "Ja sam prestao Googling sebe - ništa dobro ne dolazi od toga. To vam daje povećan osećaj sebe, takođe. To čini da se osećate kao da svi obraćaju pažnju na vas i da nisu. "

Sledeći put kada se ne sviđa ono što se pojavljuje oko nas na Google, bar možemo da se uverimo sa činjenicom da nismo poznati.

Slične vesti


Post Zabava

Evo zašto formula 1 više nije čovekov svet

Post Zabava

Harvei Veinstein je angažovao obaveštajne agencije da špijunira optužene

Post Zabava

Barak Obama: Sve što trebate znati o tome kako napušta funkciju

Post Zabava

Dakota fanning je Marie Claires januari cover star

Post Zabava

Ove poznate ličnosti reaguju na otkriće scene silovanja u poslednjem tango u Parizu

Post Zabava

6 velika pitanja koja imamo posle sinoćne dužnosti. Marie Claire

Post Zabava

Mi dekodriramo tajne simbole i suptilnu senku spremnu za to?

Post Zabava

Igra prestola star Nikolaj Coster-Valdau na Cersei-ovoj trudnoći i ako će Jaime ubiti

Post Zabava

Littlefinger igra dugu igru, ali za šta on zaista radi?

Post Zabava

Nominacije za Oskar 2018: Evo ko je napravio izborni list

Post Zabava

Tennessee Villiams najbolje citate o ljubavi i životu

Post Zabava

Zbog toga je Olivia Nevton-john skoro odbila ulogu u masti