J.k. Rovling je samo branio reakciju sadika Kana na teroristički napad | RS.polkadotsinthecountry.com

J.k. Rovling je samo branio reakciju sadika Kana na teroristički napad

J.k. Rovling je samo branio reakciju sadika Kana na teroristički napad

"Ako nam je potrebna alarmantno Blovhard, mi ćemo zvati '

Nakon London Bridge attackthat se dogodio u subotu uveče, ostavljajući 7 mrtvih i dodatno 48 povređeno, gradonačelnik Londona je brzo da izda saopštenje.

'The Metropolitan policija reaguje na strašnom terorističkom napadu na London Bridge and Borough Market ", pisao je, tražeći Londona i' posetilaca u gradu" da ostanu mirni i oprezni. "Moje misli su sa svima pogođeni, a ja bih da se zahvalim hrabre muškarce i žene naših hitnih službi koji su bili prvi na licu mesta i da će raditi tokom cele noći."

load...

Ovaj incident je video napadači vozi kombi u putuju na London Bridge, pre nego što se na Borough Market i ubo članove javnosti.

Dok je Velika Britanija naći utehu u njegovim rečima, postojala je jedna osoba koja nije bila previše impresioniran, Donald Tramp.

Odlučivanje je bilo njegovo mesto da kaže Sadik kako da rade svoj posao, predsjednik tueeted od 'Najmanje 7 mrtvih i 48 ranjenih u terorističkom napadu i gradonačelnik Londona kaže da "nema razloga za uzbunu!"'

Džoan K. Rouling, međutim, brzo je došao do gradonačelnik Londona je pomoći, tveeting, 'To se zove "rukovodstvo" Donald. Teroristi su bili mrtvi 8 minuta nakon što je policija dobila poziv. Ako nam je potrebna alarmantno Blovhard, mi ćemo zvati. "

Mišljenje Donald Tramp je sa strane, gradonačelnik Londona je pohvale za njegov odgovor i da za sprovođenje zakona, sa tri napadača iz vatrenog oružja u roku od 8 minuta.

Govoreći na bdenje u Field Park Potera u ponedeljak uveče, gradonačelnik Londona je održao u pokretu govor na hiljade okupilo.

load...

"Mi stojimo zajedno večeras u čast sećanja na nevine živote izgubili i ljudi povređenih u varvarski napad na našeg grada. London stoji u inat protiv ovog kukavički napad i našeg grada i naše ljude i naše vrednosti i naš način života. "

On je nastavio: "Kao gradonačelnik Londona želim da pošaljem jasnu poruku bolesnim i zlih ekstremista koji su počinili te užasne zločine; mi ćemo vas poraziti. Nećete pobediti. I kao ponosnog i patriotskom britanskog muslimana kažem ovo: da ne počini te odvratne radnje u moje ime. Tvoj perverzni ideologija nema nikakve veze sa istinskim vrednostima islama i nikada uspeti se podele naš grad. "

"Šaljemo našu ljubav prema porodicama žrtava i svih onih povređenih i da zahvalimo našim hrabrim hitne usluge i hrabre Londona koji su rizikovali svoje živote. Ti si najbolji od nas. Naš grad je ispunjen tugom i besom večeras, ali i velikom odlučnošću i odlučnošću. Jer će naše jedinstvo i ljubav uvek biti jači od mržnje ekstremista. London nikada neće biti slomljena terorizam. Mi ćemo pobediti teroriste. "

load...

Slične vesti


Post Zabava

Vremenski plavi Ivi Carter je delovao baš kao beionce

Post Zabava

Ovde su najčudniji citati Diane von Furstenberg

Post Zabava

Da li je Leonardo dicaprio dokumentarni film Ivori igra ovogodišnja crna ribica?

Post Zabava

Olivia intervju za grantove

Post Zabava

Da li ste jedan od netflik pretplatnika koji su ciljani ovom virusnom prevara?

Post Zabava

Zbog toga neće doći do curenja sezone 7 u prestolnici

Post Zabava

Monika Levinski je upravo objasnila kako je #metoo pokret učinio da se oseća manje sama

Post Zabava

Ovaj član kraljevske porodice je započeo lični račun instagrama

Post Zabava

Ben Affleck se sada suočava sa svojim navodima o seksualnom uznemiravanju

Post Zabava

Ovako se igraju proizvođači tronova osiguravaju da se ne propuštaju finale od sezone 8

Post Zabava

Zašto razvod braka Sarah Jessica Parker postaje ispravan

Post Zabava

Gabrijela Vilde na prtljagu, Poldark i mlada majka