Ivanka Trump pokušala je da se pridruži pokretu #TIMESUP, ali je spektakularno propala | RS.polkadotsinthecountry.com

Ivanka Trump pokušala je da se pridruži pokretu #TIMESUP, ali je spektakularno propala

Ivanka Trump pokušala je da se pridruži pokretu #TIMESUP, ali je spektakularno propala

'EEV go avai'

Golden Globesbecame platforma za politiku ove godine, sa domaćinima, avard-pobednika i učesnika koji koriste crveni tepih i na bini vazduha vremena da pozovemo maltretiranje žena, posle drobljenje godina seksualnog uznemiravanja i napada otkrića.

Podstaknut navodima Harvei Veinstein, u poslednjih nekoliko meseci nisam video šokantan broj žena se jave da podele svoja iskustva zlostavljanja i poziv za promenu, nešto što je izgledalo da dođe do vrhunca na 2018 nagrade Zlatni globus, gde je # TIMESUP kampanja je na svoje.

load...

Žene (i muškarci) su na crvenom tepihu u crnoj boji u simboličkom protesta i ličnosti visokog profila obukao Times Up pinsto traže promenu, ali to su bili govori da zaista enkapsulirale noć.

"Želim da sve cure gledaju ovde, sada, da znaju da je novi dan je na vidiku", najavio je Opra Vinfri prilikom primanja nagrade Cecil B. DeMille na sceni. "I kada taj novi dan konačno svane, to će biti zbog mnogo veličanstvenih žena, od kojih su mnogi ovde u ovoj sobi večeras, a neki prilično fenomenalno ljudi, bori se uverite da postanu lideri koji su nas prihvatili u vreme kada niko nije ima da kaže "I ja" ponovo. "

Dok Opra je Zlatni globus speechprompted izlive ljubavi i podrške na internetu, izgleda da je bilo jednu osobu koja nije dobrodošla u pokretu - Ivanka Trump, prvo ćerku i kao rezultat toga, savetnik predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

'Samo je video Opra je osposobila i inspirativan govor na #GoldenGlobes prošle noći. Hajde da svi zajedno, žene i muškarci i kažu #TIMESUP! ' je 36-godišnji Tvitteru, pre nego što se kontrolisana od strane cele Tvitter, sa Krisi Teigen i odgovaranje '@IvankaTrump EV go avai'.

load...

Drugi poznate ličnosti da se problem sa Ivanka tveet bili glumica Alisa Milano koji je postavio javni odgovor: 'Odlično! Možete napraviti uzvišeni donaciju fondu Gore pravnu odbranu u vreme je da je na raspolaganju za podršku svog oca tužioce ', a Rozi O'Donel koja je postavila,' Vreme je isteklo vanki za u - tata i jared - Opra zna - i mi. Avaken dete - sada ili nikada - u have 3 bebe ženu. Potrudi.'

Dok Ivanka, autor žene koje rade, je insistirao da je ona iza rodne ravnopravnosti i okončanje zlostavljanja žena na radu, njen kredibilitet je udarac prošle godine kada je videla da se blokira Obamin rodni platama politiku - što znate, sistem radi na jednaku platu.

Tako da je sigurno reći napori Ivanka da posjeduju #TIMESUP kampanju nisu prošli dobro jer je još jednom da dela govore glasnije od reči dokazana.

Prva ćerka tek treba da odgovori na reakcije, ali njen tata, Donald Tramp, već odgovorila na pozive za 63-godišnjeg Oprah da se kandiduje za predsednika 2020. Godine, sa predsednikom Tveeting, 'Da ću pobediti Oprah. Opra bi zabavno ".

Vreme je zaista gore.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Uma Turman zvanično je optužila Harvija Veinsteina za seksualni napad

Post Zabava

Zašto morate pogledati novi film Lili Collins u kost

Post Zabava

Olivia intervju za grantove

Post Zabava

Sonam Kapoor na jazzu u Bollivoodu

Post Zabava

Ovo je slavna osoba koja je zabranjena od emisije Elen

Post Zabava

Ne bih mogao spavati noću ako sam uradio ono što tražite

Post Zabava

Grammis 2018: Vaš kompletan vodič za nagrade

Post Zabava

Evo kako je vaš iPhone držao tabove na sebi

Post Zabava

Bivši doktor koji je napravio seksističke komentare o novom lijevanju

Post Zabava

Ne možemo vjerovati da se ženskim inženjerima svakodnevno govori

Post Zabava

Evo zašto je Ed Sheeru odbijen ulazak u Grammi-ovu zabavu

Post Zabava

Meghan marke: Sve što treba da znate o glumici