Izgleda da se Angelina Džoli kreće bliže Brad Pitt-u | RS.polkadotsinthecountry.com

Izgleda da se Angelina Džoli kreće bliže Brad Pitt-u

Izgleda da se Angelina Džoli kreće bliže Brad Pitt-u

Šta sve to znači?

Angelina Jolie i Brad Pittannounced njihova podela u septembru, sa Andželina podnošenja zahteva za razvod nakon 11 godina zajedno, navodeći nepomirljive razlike.

Par je objavio zajedničku izjavu u vreme tražeći privatnosti njihove dece i navodi da "su roditelji posvećeni deluje kao ujedinjenog fronta se izvršila oporavak i ponovno ujedinjenje". Međutim, stvari brzo eskalirala u gorkim spora između roditelja, pogotovo kada su pravni dokumenti glumica "procurili u javnost, otkrivajući neke prilično oštar stvari koje je rekao o svom otuđenog muža.

load...

Nedavno je, međutim, čini se da je par je stavljajući svoje razlike po strani i gradi mostove zbog svojih šestoro dece, sa 41-godišnja glumica navodno iskorenjivanju i približavanje Breda Pita kući, tako da on može da vidi više njihova deca.

Hollivood glumica je rekao da kupuje 19 miliona € šest-sobni vilu u Los Anđelesu, dve milje od njenog otuđenog muža, da bi se smanjio dece put da vidi svog oca.

Vijest nade dolazi samo nekoliko dana nakon Bred Pit govorio o divorcefor prvi put, otvara u intervjuu za GK Stile.

"Zaista sam bio na leđima i lancima na sistemu kada dete uslugi zvala. I znate, nakon toga, bili smo u mogućnosti da rade zajedno da sredimo ovo, "objasnio je 53-godišnji glumac. "Oboje smo sve od sebe."

"Čuo sam da jedan advokat kaže," Niko pobedio na sudu-to je samo pitanje ko nastrada gore. "I izgleda da je istina, vi provesti godinu dana samo fokusirana na izgradnju slučaj da dokaže svoju poentu i zašto te" pravu si i zašto nisu u pravu, a to je samo ulaganje u žestokim mržnje. Ja jednostavno odbijaju. I srećom moj partner u ovome slaže. To je samo veoma, veoma Jarring za decu, da odjednom imaju njihove porodice raskomadani. "

load...

On je nastavio: "Deca su tako delikatan. Oni apsorbuju sve. Oni treba da im se ručni i objasnio stvari. Oni treba da budu saslušani. Kada uđem u prometnoj režimu rada, ja ne čujem. Želim da budem bolji u tome. "

Angelina Jolie i progovorila o razvodu ove godine, razbijanje svoje ćutanje u emotivnom intervjuu za BBC Vorld NevsIn februara.

"Bilo je veoma teško i mi smo porodica i uvek ćemo biti porodica, a mi ćemo kroz ovaj put i nadam se da je jači porodica za nju."

Slične vesti


Post Zabava

Prljavi ples se gotovo nije desio i ne znamo šta da mislimo

Post Zabava

Druga sezona od 13 razloga zašto će uključiti Hannah pekara

Post Zabava

Katherine vaterston: Upoznajte novu zvezdu fantastičnih zveri

Post Zabava

Ovo je razbijanje razloga da Disnei princeze nemaju majke

Post Zabava

Bivši doktor koji je napravio seksističke komentare o novom lijevanju

Post Zabava

Danijel Radcliffe je govorio o tome kako Johnni Depp igra u fantastičnim zverima

Post Zabava

Glumci koji mogu da pevaju, od beba Broadvai do rokera

Post Zabava

Da li je ovo stvarno ono što će Bejonse nazvati svojim blizankama?

Post Zabava

Kate Middleton ne može da jede prinčevu omiljenu hranu tokom trudnoće

Post Zabava

Ivanka Trump je upravo postala pomoćnica predsednika SAD-a

Post Zabava

Evo sve što niste videli na tvu zlatnim globusima 2018. godine. Marie Claire

Post Zabava

Vaša partija za reprodukciju je dekodirana