Kako napraviti svoj blog postati virusan od strane jednog od najvećih utjecaja na internetu | RS.polkadotsinthecountry.com

Kako napraviti svoj blog postati virusan od strane jednog od najvećih utjecaja na internetu

Kako napraviti svoj blog postati virusan od strane jednog od najvećih utjecaja na internetu

Konstanca Hall je privukao pažnju više od milion sledbenika, uključujući i navijača poznatih. Ovde je deli svoje savete o tome kako da vaš blog ide virusne

Kako da vaš blog ide virusna je pitanje za milion dolara za ambiciozne uticajne. Dakle, pitali smo na mreži senzacija Konstanca sala - bloger koji broji kako Ellen DeGeneres i Ashton Kutcher kao navijača, a koji će se pojaviti u budućnosti Shapers Marie Claire je uživo 20. Maja - da podele svoje tajne.

Konstanca je internet bloger koji je privukao pažnju svetske javnosti zahvaljujući svom izuzetno uspešnim blogu Kueens of Constance, i pre svega, njena urnebesno postabout roditelj seks koji je virusna. Ona je takođe autor feminističke biblije Kao Kueenvhich je postao Australiji najprodavanija knjiga u 2018., iako nemaju distributera i kopija se prodaje samo online.

load...

Prošle godine, Konstans crovdfunded preko 200 € u 48 sati za utočište žene u Keniji - dokazuje da ona nije samo sve priče kada je u pitanju ravnopravnosti polova. Njena knjiga putovanje u Velikoj Britaniji i Irskoj počinje ovog meseca i kao deo toga, ona će se raspravlja kako da se napravi kao online influencer za budućnost Shapers Live slučaju Marie Claire (još uvek možete uhapsiti karata ovde) Uhvatili smo Konstanca za njene savete o tome kako da napravite blog ide virusne.

Redefiniše uspeh

Re-spin svoj definiciju 'što je veliki ". Sada blog na preko milion podrške "Kueens", koji su me definitivno pomogli da 'bi ga, "ipak Sećam se da je prvi put da neko deli post koji sam napisao i za mene, već sam iako sam ga napravio.

Budi iskren budi iskrena. Stvarno iskreni

Pišem članak o tome da sam dojenje u ranim jutarnjim satima u vrećaste stare par donji veš i daje moja beba malo pelenu-slobodnog vremena kad poo'd svuda oko mene i ja sam završio sa bebom pu mat kroz stidne dlake koja je viri iz strane mojih donji veš. To je bio jedan od onih jutara gde ako niste pisali o tome ID plač. Jedan moj prijatelj vezi s tim, da dele i tu zamah počinje.

load...

Da vidite Constance Hall na Marie Claire Future Shapers uživo - i čitav niz drugih Zvučnici rezervišete kartu novfor subotu 20. Maja u Sofitel London

Konstanca sala je "Like A Kueen 'je dostupan za sada kupiti na vvv.likeakueen.com.au. Pripazite na svoje Facebook događaje tabfor Velikoj Britaniji obilazak karata oslobađanje.

Slične vesti


Post Zabava

Ovaj glumac je upravo pretio da će ubiti Harvei Veinstein-a

Post Zabava

Modni psi instagrama

Post Zabava

Recite #metoo da vas koštaju vaš posao iz snova kaže sheril sandberg

Post Zabava

Stvari koje znate samo kada ste zaduženi za festival glastonburi

Post Zabava

Rian Reinolds i blijede živahne najlepše trenutke i citate

Post Zabava

Vojvotkinja iz Kembridža upravo se otvorila o pritiscima roditeljstva

Post Zabava

Džulija stiče razgovor o venčanjima i njenoj novoj švedskoj rivijeri

Post Zabava

IPhone 8 bi mogao biti krajnji selfie telefon - i skoro je ovde

Post Zabava

Da li je muzika i dalje dominantna industrija? Tražimo od žena koje rade u njemu

Post Zabava

Jennifer Lavrence i scarlett johansson nalaze se u konkurentskim filmovima Zelda

Post Zabava

Serena Vilijams zahvaljuje svojoj majci u emotivnom poklonu

Post Zabava

Uredjenje Marie Claire: knjige u avgustu za čitanje