Kanie Vest je samo obrisao svoje tveetove o Donaldu trumpi | RS.polkadotsinthecountry.com

Kanie Vest je samo obrisao svoje tveetove o Donaldu trumpi

Kanie Vest je samo obrisao svoje tveetove o Donaldu trumpi

Ali šta to sve znači?

Riblja Corba je upravo obrisan neki od njegovih tvitova u vezi Paja Trumpand sve je prilično iznenađen.

Reper koji je njegov pro Tramp stav jasno na izborima vodi gore, je na naslovne strane kada se susreo sa tadašnjim Novoizabrani predsednik na Trump Tover u decembru.

Kao odgovor na medijske reakcije socijalne strane fanova i kolega A liste koje su usledile, Riblja poslali niz tveet da brani svoje postupke - brisanje ih samo ovog vikenda.

"Želeo sam danas da se sastane sa Trump da razgovaraju multikulturne pitanjima 'on Tvitteru još u decembru, izradi:'. Ova pitanja uključuju zlostavljanje, podržava nastavnike, modernizaciji nastavne programe i nasilje u Čikagu '

load...

"Osećam da je važno imati direktnu liniju komunikacije sa out budućeg predsednika ako zaista želimo da promeni", kasnije dodao.

Intenzivna reakcija koji je usledio nije izgledalo da mu smeta u to vreme, sa Riblja ponosno tveeting kopiju vreme Magazinethe sutradan je potpisao Trump, gde je sada predsednik bio na naslovnoj zato što "Ličnost godine". Poruka glasi: 'Da Kanie, ti si veliki prijatelj. Hvala ', zatim potpisom Trumpa.

Ovo nije bio prvi put Riblja ustali za predsednika, šokantna publiku na koncertu San Jose prošle godine kada je objavio da im ", rekao sam vam da nije glasao u redu? Ali, ako bih glasao, ja bih glasao na Trump. "

Od ove nedelje, međutim, izgleda da je predsednik mogao izgubio najviše visokog profila Nosač sa Riblja brisanja svih njegovih tvitova od 13. Decembra da je ranije branila svoj sastanak.

Riblja navodno poništio tveets zbog toga što je nezadovoljan performansama predsednika tokom njegove prve dve nedelje u kancelariji, pozivajući se na "muslimansku zabranu" među drugim aktivnostima kao njegovi razlozi za povlačenje podrške.

load...

Odluka Kanie dolazi posle žena, Kim Kardashian, je napravio njen politički stav prilično jasno na društvenim medijima. Realnost zvezda poslali sliku na Instagram tokom globalne ženske marševa protiv Tramp prošlog meseca, titlovanje na ugriz: "ponosna žena & muškaraca koji su ustali za ono što je ispravno i odlučni su da se ovaj svet boljim mestom za našu decu. Ovde je snažnim ženama. Neka ih znamo. Neka ih biti. Možemo li ih podići. "

Ona je odvela u društvenim medijima kao odgovor na Trumpa muslimanske zabrane pre samo nedelju dana, tveeting široko zajednički infographic protesta.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Očigledno je zato Donald Trump ne drži Melaniju u javnosti

Post Zabava

8 nespornih razloga zbog kojih je Leonardo DiCaprio do sada osvojio Oskara

Post Zabava

Zadivljujuće citate od 6 parova na ekranu koji se vole u realnom životu

Post Zabava

Braća Duffer reaguju na nepoznate tvrdnje o verbalnom zlostavljanju

Post Zabava

Recite #metoo da vas koštaju vaš posao iz snova kaže sheril sandberg

Post Zabava

Sada možete kupiti Hari Poterov dom za djecu u Godricovoj šuplji

Post Zabava

Recite vladi gde će držati tampon porez

Post Zabava

Oženjen na prvi pogled UK: Sve što treba da znate

Post Zabava

Karri karika Harri je jedan od najboljih koji smo ikada videli

Post Zabava

Ova mreža je samo odbranila svoju odluku da plati muškarcima više od žena

Post Zabava

George Cloonei je samo rekao najslađe stvar o svom sinu Aleksandru

Post Zabava

Da li je u redu da nekome kažem da su suviše mršavi?