Kanie Vest je u bolnici zbog iscrpljenosti i deprivacije sna | RS.polkadotsinthecountry.com

Kanie Vest je u bolnici zbog iscrpljenosti i deprivacije sna

Kanie Vest je u bolnici zbog iscrpljenosti i deprivacije sna

Nakon hitne službe poziva, Riblja je u bolnici zbog iscrpljenosti.

S obzirom da je 39-godišnji reper je hospitalizovan ranije prošle nedelje, sve oči su bile na Kanie Vest i njegove porodice. Nakon što je očekivano je juče da se isprazni, on je i dalje na putu oporavka sa suprugom, Kim Kardashian zapadu, pored njega u bolnici. To je prijavljeno da je Kim predložio je provesti ostatak svog oporavka kod kuće, ali lekari ga smatraju suviše rano za njega da ode. Kim je navodno nije ostavio njegove postelje sve vreme i bio je zaštitni oko toga ko je dozvoljeno da ga poseti u ovom trenutku.

Čini se da je tužno razlog Kanie nervni slom je povezan sa smrću njegove majke, Donda, koji je preminuo 10. Novembra davne 2007. Godine nakon komplikacija posle liposukcije operacije. Riblja je prethodno rekao, "Da nisam preselio u LA, ona bi bila živa. Ja ne želim da idem daleko u tome jer će me dovesti do suza. " Razumljivo, on je teško u svakom slučaju smatra ovo doba godine, a mi zamislite Kim Kardashian, mučenje u Parizu pogoršala samo ovo.

load...

To je takođe izvestio da Beionceis ubediti Jai-Z da poprave svoju bivšu prijateljstvo sa Kanie, koji Jai-Z koristi da označi kao svog mlađeg brata. Njihov sukob je nastavio da dođu u javnom pažnje nakon Riblja rekao sceni 'Jai-Z, zovi me brate, i dalje se ne zovi me. Znam da sam ubica, nemojte ih slati u glavu. Jai-Z me zovu. Dođi kod mene kao čoveka. "

Nakon hitne službe poziva, on je sada pod nadzorom u bolnici iz Los Anđelesa UCLA medicinskog centra gde je lečen zbog iscrpljenosti. Kanie supruga Kim Kardashian, Zapad je bio u Njujorku na dobrotvorne manifestacije u čast njenog pokojnog oca kada je vest i da je prijavljeno da je ona vratila se u LA čim je čula.

Njegova majka-in-lav, Kris Džener je pitao Ektra magazin o njegovom stanju i rekao, "da je iscrpljen. On je samo jako umoran. Imao je naporan turneju i to je bilo grind, tako da samo treba da se odmara. "

Riblja se opisao medicinskih stručnjaka kao "medicinski stabilno", ali je odveden u oblasti bolnicu za dalju procenu. Razni izvori vesti su rekli da je traži lek za teške sna.

Slične vesti


Post Zabava

Ove žene su upravo objavile političku izjavu sa svojim izborom zlatnih glupih datuma

Post Zabava

Skandali u stvarnom životu koji su dobili glumce iz TV emisija

Post Zabava

Taj tajnik Anđela Viktorije agresivno je bio pritisnut da uradi nude snimke

Post Zabava

Aplikacije koje će odmah izlečiti božićnu groznicu

Post Zabava

Zašto je autorka Danielle Steelova nova stranica-strugarica vojvotkinja je vaša vruća priča za čitanje

Post Zabava

Sve životinje u plavoj planeti 2 su duboki redosled

Post Zabava

Rašida Jones je upravo nazvala kritičare zlatne gluposti crvenog tepiha

Post Zabava

Danijel Craig potvrdio je ponovo vezu od samog čoveka

Post Zabava

Slušanje mobilnih telefona: kako to utiče na vaše zdravlje

Post Zabava

Da li je nagrada za nagradu 2018 bila najistaknutija politička nagrada?

Post Zabava

George Cloonei govori o politici i otvara se o tome šta je Hilari Klinton pogrešno radila

Post Zabava

Najbolji božićni TV vodič 2018: Najbolji na kutiji u prazničnom periodu