Knjige za čitanje 2018: Pročitajte to prije emisije | RS.polkadotsinthecountry.com

Knjige za čitanje 2018: Pročitajte to prije emisije

Knjige za čitanje 2018: Pročitajte to prije emisije

Pre nego što stream The Bok Set, biti samozadovoljan čitač knjiga i prvi upiti originalne reči

Objavio Little, Brovn.

Zov kukavice je postavljen za tri jednočasovne adaptacije na BBC, zurili Tom Burke i Hollidai Grainger. Provetravanje datum ćemo potvrditi kasnije ove godine.

Craft od Jessie Burton

Ljubav, intrige i seksualne politike u 17. Veku Amsterdam - ​​Jessie Bartona 2017 debi uzeo titulu Vaterstone Knjigu godine, dok je autor sama je nazvan novi Pisac godine (kao i sticanje knjiga roialti status). Miniaturistvas hit iu književnom i komercijalnim krugovima i ispunjenih vagonima svuda sa kućnom poklopcem sa prelepim lutke. Bogat detaljima, čak i ne-istorijski fanovi fiction će teško odoleti Nella Oortman svet. Mladoženja, ona se uzima da živi sa svojim mužem u gradu, ali stvari se čudnu preokret kada svadbeni poklon kuće za lutke preuzima život za sebe. TV serija proizvodi se od strane istog tima koji nam je dao Volf Hall, tako da pazi na nekim velikim thesps u glavnim kablovima.

load...

Izdaje Picador.

Craft će biti tri-deo serije prikazan na BBC1 kasnije ove godine.

Kada smo Rise od Cleve Jones

Bilo je krajnje vreme aktivista za gej prava Cleve Jones neverovatno memoari dostigla veću publiku. Pre nego što je nova mini serija na osnovu njegove knjige počinje, pročitao Jones vlastite riječi i neka vas dovesti do 1970-ih San Francisku. To je fascinantno račun gej prava u ključnom trenutku u istoriji, i donosi ključne LGBT figura na vrhuncu epidemije AIDS-a. Džons jasno snima novog doba - uzimajući u Harvei Milk izborima kao prvi otvoreno gej osoba da budu izabrani na javne funkcije u Kaliforniji, kao i svojim ličnim borbama i pobedama.

Objavio Little Brovn.

Kada smo Rise će biti šest deo adaptacija po ABC, gledajući Gui Pearce. Objavljen kasnije ove godine.

Noughts i krstovi po Malorie Blackman

Mnogo voljena bivša decu nagrade Malorie Blekman je uskoro naći ekrana slavu kao njen izuzetno popularan 2001. IA romana Noughts & Crossesgets postavljen na milost naše televizore. Ali vi ćete želeti da prvo pročitate izvorni materijal, verujte nam. Blackman flips rasizma na glavu stvaranjem alternativni svet u kojem su crnci vladajuće klase i belci su robovi. Zakačen već, zar ne? Pročitajte više o Sephi, krst (crni) i Cullum nula (bele). Oni ne treba mešati, ali da - što je izazvalo priču nasilja, predrasuda i romantike.

load...

Objavio: Random House dece.

Noughts & krstovi je postavljen za BBC adaptacije. Datum će biti potvrđen.

Alias Grejs Margaret Atvood

Ako želite Vhodunit sa obrtom, uverite se Psevdonimi Grace je na vrhu TBR gomile. Da, imamo još jednu Atvood na listi - i to je još jedan književni Humdinger. Ali ovaj put Atvud nas vodi do 19. Veka Kanadi, i fleshes se na pojedince koji su uključeni u jedan od najozloglašenijih zločina u zemlji. Grejs Marks glavni lik, je osudio na doživotni zatvor zbog ubistva njenog učitelja i domaćicu. Ali, kako je objavljuje svoju nevinost na mladog lekara iz zatvora, koliko možemo da verujemo svoju verziju događaja? To je za hvatanje i da želite da ga pročitate pre neki pretpostavljeni prijatelj ga pokvari za vas.

Izdaje Virago.

Alias Grejs dolazi do Netflik 2018., datum će biti potvrđen.

Američki bogovi Neil Gaiman

Pomeri se Marvel - to je krajnje vreme da se sreli novi set Super Sonic stvorenja. Britanski autor Gaiman je majstor fantastičnim, a njegov roman 2001. Stekao kultni status za spoj mitologije i sci-fi. Vhet apetit za blockbuster emisije i dip u ovom uzbuđenja vožnje širom Amerike, upakovan sa nekonvencionalnim likova. Senka, u srcu priče, je pušten iz zatvora i nailazi g sredu koji ga govori borba za Ameriku je na putu - i on je u prvoj liniji.

Izdaje HarperCollins.

American Gods, starring Emili Brovning i Ricki unište, premijerno na Starz u aprilu.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Životne priče: Kim Basinger

Post Zabava

S-grad i još 8 podkasta koji su vam potrebni u svom životu upravo sada

Post Zabava

Vodič kroz Evroviziju 2018: Ko izvodi, gde ga gledati i još mnogo toga

Post Zabava

Susedi možda napuštaju britansku televiziju - i razoreni smo

Post Zabava

Moćan čovek koristi svoj uticaj na zlostavljanje žena - ranije smo čuli ovu razljutnu priču

Post Zabava

Najbolja poezija citira o ljubavi i životu da se uvek pamti

Post Zabava

Ben Affleck ne želi tvoj novac Harvei Veinstein

Post Zabava

Da li su čestitke za ed Šeran i Višnja?

Post Zabava

Top ad ekec nam govori zašto reklama Džona Levisa uvek radi

Post Zabava

Pobednici Oscara 2018: Ko je osvojio veliki gol u noci?

Post Zabava

George Cloonei je samo rekao najslađe stvar o svom sinu Aleksandru

Post Zabava

Lea Michele je upravo otvorila svoju emocionalnu novu pesmu