Kruna sezona dva pregleda: Zašto je bolje od sezone jedan | RS.polkadotsinthecountry.com

Kruna sezona dva pregleda: Zašto je bolje od sezone jedan

Kruna sezona dva pregleda: Zašto je bolje od sezone jedan

Radujemo se dve sezone krune? Mi smo pijanka-gledao dosta i to je ono što mi mislimo (nagoveštaji ali bez spojleri)

'Glasine još nisu nestali ", kaže Kler Foj kraljica Elizabeta u uvodnim trenucima Crovnseason dva. To je 1957, a kraljica je u svojoj kabini na Britannia sa posebno moodi princa Filipa (Matt Smith). Njihov brak je u nevolji. D-Reč je sporni, ali znamo da to nije opcija. "Znam više o ponižavanju u poslednjih nekoliko nedelja nego što sam se nadao da bi u životu", kaže kraljica.

To je snažno eksplicitno otvaranje u dve sezone u Netflik je raskošan drami o životu unutar firme, onaj koji počinje deset godina u braku princa Filipa i kraljice, trčanje u 1960-ih.

Netflik potonuo 100 miliona evra u prvoj sezoni, a ako je moguće i drugi izlet oseća još više raskošne, kao što gledamo Princ Filip krenuli na pet meseci turneje da otvore 1956 Australian Olimpijske igre pre nego što plovi do najudaljenijih delova Zajednice - uključujući i divno netaknutu TONGAN ostrvo - sa svojom privatna sekretarica / partnera-u-kriminala Mike ( 'to je pet meseci jelen a do "kaže konobarica na ručak klubu u Bullingdon stilu Filip i Majk pohađaju).

load...

Elizabet, u međuvremenu, je ostalo drži utvrdu u promaja izgleda Bakingemskoj palati sa beskrajnom gomilom papirologije da bi u njenom društvu. Ovo je Foi poslednji izlet kao kraljica pre Olivia Colman preuzima u sezoni 3, a njen nastup - to presudno za uspeh emisije - je podjednako izvanredan kao sezone jedan. Često je kamera jednostavno se zadržava na licu, gde se ceo skalu emocija biti prenesene u trzaja na obrazu mišića.

Ali pravi proboj zvezda dve sezone je princeza Margaret je Vanesa Kirbi, čiji je nažalost strip pijani ludorije savršeno off set stegnuta život njena starija sestra of Duti. Kirbi Princeza Margaret je bodljikava i jadno, suva i buntovni, očajni da se otrgne iz krugova konja koji vole vlastele Ona se kreće u Ali -. Kao Dapper fotograf Entoni Armstrong-Džons (Matej Gud) kaže - ona ​​takođe ne pojma ko je ona.

Između ličnim pričama smo Fed kriške političkog konteksta, kao i događaje iz Suecki kanal krize. Ali, dok je sezona jedan dosadan daleko celih epizoda isuviše Vinstona Čerčila života kao PM, sezona dva čuva kraljevsku porodicu u velikoj meri u centru slike, odseći na pod-priča umesto simuliranja u njih.

load...

Emisija oseća jači i pacier kao rezultat toga, pomogao zgodna, blagovremeno pratnjom i bržeg tempa 1960 koji kraljičin mladja sestra je presrecan da prihvate.

Priča se da je kraljica jeste gledati sezone jedan od krune, podstaknuto Prince Edvard, i očigledno je da je uživao uprkos razmišljanja su neki delovi bili preterano dramatični.

Šta će ona misliti drugog kruga? Nova serija je raskošan trijumf, ali Peter Morgan scenario i plovi bliže vetar u svom istraživanju kraljice privatnom životu. Ako ona pazi, ona će možda morati da učini kada je Philip van - inače preskočite unapred na epizodu četiri.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Da li je ovo najstrašnija aplikacija za upoznavanje?

Post Zabava

Barak Obama je upravo objavio svoj novi post-predsednički posao

Post Zabava

Izgleda da je megafonska marka izgledaju najnovija bočna strana

Post Zabava

Sin Angeline jolie otvara se za svoju mamu u svom prvom intervjuu

Post Zabava

Božićni memo - zato što je sve praznije?

Post Zabava

Mp Jess Phillips naglas pročitala imena žena ubijenih od muškog nasilja

Post Zabava

Kraljica Elizabet je putovala s ovim od svog medenog meseca 1947

Post Zabava

Kourtnei Kardashian namerava da provede božić s novim dečkom!

Post Zabava

Pogledajte monikom Oskara Džimi Kimmela koji se bavi pokretom #metoo

Post Zabava

Vojvotkinja iz Kembridža upravo se otvorila o pritiscima roditeljstva

Post Zabava

Evo zašto se blejk živahno neće ponoviti

Post Zabava

Ove 6 urbanih legende u Halloveen-u su zapravo istinite