Lepa žena dobija muzički tretman u Broadvaiu | RS.polkadotsinthecountry.com

Lepa žena dobija muzički tretman u Broadvaiu

Lepa žena dobija muzički tretman u Broadvaiu

Konačno!

Reči - Thea Glassman

Od urednika HelloGiggles

Prošlo je skoro 30 godina od Znas Bilo Sto graced veliki ekran, i ako - kao Vivian - ipak želite bajku, ti si se baciti sve ispočetka. Film hit 90-glumi Julija Robertsand Richard Gere se adaptiran u stadijumu mjuziklu, a proizvodnja je zvanično u toku.

Mjuzikl će imati Samanta Barks kao Vivian - što verovatno znate joj najbolje za njenu ulogu kao Eponine u 2012. Godini je osobina adaptaciju Les Miserables. Toni-vinning zvezda Jednom, Stiv Kazee će zvezda zajedno sa laje kao Edvard Levis. Brajan Adams i Džim Vallance će napisati muziku i tekst, i Džeri Mičel će režirati i koreograf.

load...

Za one koji tek treba da vidimo filmski zlatom što je Pretti Voman Vivian je prostitutka koja povezuje sa visokim-leti biznismena po imenu Edvard. A ostalo je istorija romantična komedija. To je tako dobro voleo da ASOS se prodaje ovaj kultni Pretti Voman dressand ljudi izludjuje.

Verovatno jedan od najvažnijih posebnim delovima ovog adaptacije je da je pokojni Gari Maršal, koji helmed Pretti Voman, napisao je knjigu (sa scenariste JF Lavton) za mjuzikl pre nego što je preminuo. Proslavljeni pisac / reditelj / glumac i ažurira priču da meso se crtaju linije.

"Uvek sam osećao da kreativno nisam uradio pravdu za Ričarda Gira karaktera", rekao je on Vaniti Fair u 2017. "Dakle, u mjuziklu, imamo neke sjajne, nove momente Richard karaktera... Hteli smo da se u više od njegovih pozadina.

"Ostavili smo ga u poslovnom delu tome [u filmu], a sada pravimo da je malo jasnije i kakav je njegov odnos sa svojim ocem bila. To možete učiniti mnogo stvari u pesmi. "

Plus, Maršal hteo da prenese publici da Vivian je jaka, nezavisna karakter.

load...

"Postojala je linija koja smo nekada imali u Pretti Voman script [da nije uspeo u filmu] da mislim da smo dovođenja u mjuziklu", rekao je on.

"Kada stvari idu dobro, Vivijan rekao nešto slično," Pismo v običaj da stoje na žrtvu. Sada stoji za Vivian. "To je deo nove emisije, takođe. Ne volim žene da budu žrtve. To je vreme da prestanemo da. "

Već postaje toliko Goosebumps iz ovoga.

Pretti voman će se spustiti u Čikagu 13. Marta za pet nedelja, a zatim krenuti na Brodvej u jesen 2018. Iako neće biti odmah dobiti emisiju u Londonu, velike su šanse da ako je uspešan ali možda sleti na britanskom tlu.

Držati palčeve.

Slične vesti


Post Zabava

Evo zašto navijači podnose molbu da potvrdi biseksualnost čudne žene

Post Zabava

John legenda otvara se o posttratnoj depresiji Chrissi teigen-a

Post Zabava

Zamena: Drama BBC porodiljskog odsustva koja će vam dati mržnju

Post Zabava

Petdeset nijansi oslobođenih najnovije prikolice je zvanično sletelo

Post Zabava

Kako jedan model rešava zloupotrebu u industriji modelovanja

Post Zabava

Ben Affleck ima samo najslađe stvari o svojoj porodici

Post Zabava

Cruz Beckham je izdao svoj debi singl i tako je sladak

Post Zabava

Ovaj tv voditelj je optužen za seksualno uznemiravanje od strane više žena

Post Zabava

Kate Middleton ne može da jede prinčevu omiljenu hranu tokom trudnoće

Post Zabava

Melanija Trump odbacuje tvrdnju nove knjige koju je ona plakala kada joj je suprug osvojio predsjedništvo

Post Zabava

6 velika pitanja koja imamo posle sinoćne dužnosti. Marie Claire

Post Zabava

11 vrlo čovjek slavnih citata o varanju