Marie Claire februar issue cover Star: Upoznajte Natalie portman | RS.polkadotsinthecountry.com

Marie Claire februar issue cover Star: Upoznajte Natalie portman

Marie Claire februar issue cover Star: Upoznajte Natalie portman

Njen hipnotiše performanse u politički biografskom filmu Jackie ju je bačen u Oskara trke, ali ima mnogo više u našu februara cover zvezde od holivudskog uspeha. Upoznajte Superlative Natalie Portman

Intervju Mickei Rapkin

Ona je jedna od holivudskih najpopularnijih velikog ekrana talenata i spreman je da ponovo ukrade pažnje u čileanskom Pablo Larrain je Jackie- je mešanje film postavljen u nedelju sledeće JFK ubistva (to je niz oluja sa kritičara na filmskom festivalu u Veneciji u septembru i vrelo skrenuo u torbu Portman drugi Oscar). Ali kad sretnem glumicu na stazama kafeu u Griffith Park, Los Angeles, to je dva dana nakon Donald Tramp se zove novoizabrani predsednik Sjedinjenih Američkih Država, a raspoloženje je... Čudno. "Neko mi je rekao da je osetio kao da su zavejani u LA," kaže ona. Možda je to dolikuje podešavanje - Jackieis priču jedne nacije žalosti san, i Portman priznaje da se Preplałena ulogu.

"U pogrešnim rukama, 'kaže ona," [to moglo] jako loša odluka. " Ali, nakon sastanka direktora Larrain, čiji 2018 Film Novas nominovan za najbolji strani Oskara, Portman je osetio da je u dobrim rukama i proveo četiri sata dnevno sa trenerom dijalektom, dok prodiru kroz biografije Bivša prva dama noću. Ona i Larrain bi šalju jedni drugima IouTube linkove Jackie intervjua - uključujući 1962 sati dugoj TV dokumentarca, A Tour of the Black Housevith gospođe John F. Kennedi je - uz napomenu njen čuveni breathi glas, njen položaj i manire.

load...

'Džeki je zaista zabavno i veoma nevaljao - ipak elegantan, ali ona je kao samo koketa pušenje cigareta u kupatilu u školi, uzimajući u nevolji sa svojim prijateljima i izlazi sa momcima. To je bilo tako zanimljivo za mene. Da imaju ovu sliku u javnosti... "Ona pauze. "The dihotomija je javnost imala - Jackie je jedna se udala za, ali Merilin je onaj koji želite da jebeš ili šta god. Ta razlika između kako si i ti svest o tome kako vas javnost shvata, da trenje između tih stvari je super zanimljiva. "

Portman priznaje i ona se suočava sa veze između njenih javnih i privatnih sebe. Ona je ozbiljna osoba koja režirao i glumio u filmu o rođenju Izraela da se ona prilagođena iz Amos Oz romana, ali ona je nedavno glasao za legalizaciju marihuane u Kaliforniji. ( "Ako vidite primere država gde je postao pravni, ljudi su zapravo pušenja manje, objašnjava ona." To znači manje zatvorske kazne za one koji su ne-nasilni prestupnici. Zapravo ne povredi nikoga. ")

load...

Lice Miss Dior parfema ima ukusnu smisao za humor, takođe, da čak i njeni prijatelji ponekad zaboravi. Daren Aronofski (Oskar-nominovani direktor Black Svan) nedavno joj je poslao IouTube video pravoslavnih, Hasidic Jevreji se pojavljuju u freestile rap. 'Neko je stavio prljave hip-hop preko njega i ja sam bio kao: ". To je bilo tako smešno" Daren je kao, "O, drago mi je. Mislio sam da sam vas uvredio. "Bio sam kao," Šta mislite, ko sam ja? ""

Sada, u 35, čini Portman je na ivici novog poglavlja. Nakon dvogodišnjeg boravka u Parizu, gde joj je igrač i koreograf suprug Bendžamin Millepied vodio čuveni pariske Opere, par se preselio u LA u julu sa svojim pet-godišnjeg sina, Alef. Ona je zbog roditi njihovo drugo dijete ove godine i da će se vratiti na posao "što je pre moguće", kaže ona, igra još jedan kultni žena - "opaku RBG ', Vrhovni sud pravde Rut Bader Ginsburg. Portman insistirao film biti usmeren žena. Da, i ona je frustriran mogućnosti za žene u Holivudu. "Ne mislim da žene i muškarci su više ili manje sposobni, samo imaju jasnu problem sa ženama nemaju mogućnosti", kaže ona. "Moramo da budemo deo rešenja, ne konstantne problem."

I tu je dodao gravitacija do danas Portman misli. Možda je to zato što je hteo da pozdravim drugo dete ili možda je to zato Hilari Klinton je kod kuće u Chappakua, Njujorku, dok je novoizabrani predsednik Donald Tramp rešava u Ovalnoj sobi. Uglavnom smo izbegao izbore, ali ona će reći ovo: "Osećam se moćno da bude aktivista; da je naša umetnost je hitnije nego ikada. To je važnije da bude dobar čovek kao što može biti u vašoj zajednici i da budu veoma aktivna u pomaganju ljudima kojima je potrebna dodatna pomoć sada. "

Drugi Oskar ili ne, Portman zvuči kao pobednik za nas.

Džeki je u bioskopima širom zemlje od 20. Januara

Pročitajte ceo intervju u februarskom izdanju od Marie Claire, o prodaji sada

Fotografije bi Matt Jones. Stilizovani Anne-Sophie Thomas

load...

Slične vesti


Post Zabava

Ova teorija fanova o teti Petunii iz Harrija Potera mogla je sve promeniti

Post Zabava

Božični planovi Kim Kardashian-a su ekstravagantni koliko biste očekivali

Post Zabava

Kronova zvezda Kler je igrala najveću ulogu u njenoj karijeri

Post Zabava

Posljednja godišnja Samantha snaga na Trumpu i rad sa obama

Post Zabava

Kada devojka razbije srce, ja sam kao fantastičan!

Post Zabava

Ovo je jedan dan u nedelji kada kraljica nosi gotovinu

Post Zabava

Alicia vikander intervju o trenerima grobnice, skoro umiru i Michael fassbender

Post Zabava

Vinona rider na stranim stvarima: možda sam otišao predaleko

Post Zabava

Udala sam se kada imam 23 godine i imam dvoje dece za 27 godina

Post Zabava

Izađite iz najprofitabilnijeg filma 2018 i pozdravite raznolikost

Post Zabava

Stvarno moramo da razgovaramo o doktorima koji se bave sezonom 2

Post Zabava

Bore na vremenskom intervjuu: Da li se Opra dosadilo dosadnim da bude mudar?