Možemo li svi ostaviti Jodie Vhittaker sama? | RS.polkadotsinthecountry.com

Možemo li svi ostaviti Jodie Vhittaker sama?

Možemo li svi ostaviti Jodie Vhittaker sama?

"Bio sam razočaran dovoljno da se u 2018., kredibilan glumica - pakao, svaka glumica - je napravljen da se osećaju da treba da se bavi njen pol kao pitanje"

Džodi Vitaker je proglašen trinaeste doktor u nedelju, postavši prva žena doktor Vhoin istoriji emisije.

Ova vest je dočekala na mešoviti prijem, sa puno fanova izražavaju nezadovoljstvo sa kastinga, a mnogi insistira da Vitaker nije bio u pravu za ulogu.

Ja sam sve spremno da se na mom feminističke visokog konja i osuditi one ispitivanja Jodie kasting kao seksistički, kada prijatelj je istakao da na taj način da je zapravo jačanje podele - možda pojedinaca u pitanju samo nisam voleo svoj akcenat ili stvarno Mislila je da njen ličnost nije bio u pravu za ulogu - to nije bilo nužno zbog svog pola.

load...

Zato sam održao svoj jezik kao negativni komentari prodrla u, ali kada je nekoliko britanski publikacija cirkuliše golišave slike na 35-godišnje glumice u onome što se može opisati samo kao prljave kampanje, dosta je bilo dovoljno.

Bio sam razočaran dovoljno da se u 2018., kredibilan glumica - pakao, svaka glumica - je napravljen da se osećaju da treba da se bavi njen pol kao problem, sa Džodi najavljujući "Želim da kažem navijače da se ne plaši mog pola, jer ovo je zaista uzbudljivo vreme, i doktor Vhorepresents sve što je uzbudljivo promenu. Navijači su živeli kroz mnogo promena, a ovo je samo novi, drugačiji, a ne u strahu jedan. "

Bila sam još više razočaran kada je narednog dana, nekoliko novina sam iskopao preko njene prošlosti da pronađu golišave slike, objavljivanje i cirkuliše im samo 48 sati nakon što je objavljena uloga.

Fokusiranje na "svom bezobrazan ekrana prošlosti" i činjenicu da je jednom 'obasja joj sise "u 2006 filmskom Venere, publikacije navedene različite filmove koje je imala seks scene u, objavljivanje nagih fotografija koje su zapravo film još snimaka.

load...

"Ne poštovani glumica bi to" neki online korisnik je istakao, i oni su bang na, zar ne? O osim Pretpostavljam ako računaju Julie Andrevs, Meril Streep, Dame Džudi Denč, Helen Miren i većina glumice da je ikada prebačeni na ekran.

Pa zašto se to dešava u Jodie Vhittaker? Prethodna Doktor Vhoactresses Bili Pajper i Jenna Kolman nije bio suočen ovakav tretman, ali možda je to zbog toga što su izbačeni u sporednim ulogama i stoga nisu uzeti u obzir opasnosti. Vitaker, međutim dobio Top Dog ulogu, a sada se kazniti za napretkom koji je ostvarila. Osnaživanje, zar ne?

Samo uzimanje pogled unazad na neke od prethodnih doktora, su dvostruki standardi su smešne. Mat Smit (11 Doktor) je imao fer udeo "jak" scene - da li ste videli Crovn? I David Tennant (10 Doktor) upari u nekim scenama seksa inCasanovaand samohrani otac.

Da li su se na naslovnim stranama? Naravno da ne, a možete biti sigurni da, ako je cast Kris Maršal (muški favorit za ulogu VHITTAKER je), novine ne bi ni pomislio da kopa u svojim sek scene arhivama. U stvari, verovatno bi se čita priču o tome šta je veliki porodični čovek je ili gledajući njegove slike drži psa odmah.

Ovo se dešava Jodie Vhittaker zato što je žena, a 2018. To nije dovoljno dobro.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Prljavi ples se gotovo nije desio i ne znamo šta da mislimo

Post Zabava

7 stvari koje smo naučili kada smo intervjuisali idris elbu

Post Zabava

Jude zakon je upravo otvoren da igra dumbledore

Post Zabava

Evo kako je vaš iPhone držao tabove na sebi

Post Zabava

Zbog toga neće doći do curenja sezone 7 u prestolnici

Post Zabava

Ubistvo Gianni versace postaje kriminalna serija

Post Zabava

Amazon prvi dan: najbolji Amazon tech ponude

Post Zabava

Ovo je tko je Orlando cvjetova začarana djevojka srušila u toku dana

Post Zabava

Prince: Životna priča legende

Post Zabava

Zašto se vojvoda i vojvotkinja suseda Kembridža žalila

Post Zabava

Sve što vam treba da znate o novom kraljevskom netfliku pokazuju krunu

Post Zabava

Zašto morate pogledati novi film Lili Collins u kost