Na početku ovaj kostim Noć veštica izgleda nedužno - dok ne shvatite šta to stvarno znači. Marie Claire | RS.polkadotsinthecountry.com

Na početku ovaj kostim Noć veštica izgleda nedužno - dok ne shvatite šta to stvarno znači. Marie Claire

Na početku ovaj kostim Noć veštica izgleda nedužno - dok ne shvatite šta to stvarno znači. Marie Claire

Roditelj ciljevi

Reči - Kejtlin Gallagher

Kada ste roditelj sa malom decom, možete da se oblače u porodičnoj-prijatan Halloveen costumeto ide trik ili lečenje. Ali kada ste roditelj sa odraslim decu, možete dobiti malo više divlja sa svojim kostima. I to je upravo ono što ta dinamika mama i tata dvojac učinio pre njihovog Halloveen partije i njihov kostim ide virusne za sve pravih razloga.

Ovaj duo obučena kao krastavčića i jelena. Zašto tako skandalozno? Hajde da objasnimo...

Iako je ideja da je bio kiseli krastavci i jelen definitivno izgleda nevino (i slučajni) dovoljno, njihova ćerka Bruk Bogin dele na Tvitter pravo značenje kostima svojih roditelja i to je potpuno smešno i pomalo prljavo.

load...

Od tveeting sliku svojih roditelja u njihovoj Halloveen odeću, slika na nezgodno i jeleni primila preko 80.000 favorita na Tvitter. Ipak, to nije baš kostime koje su tako izvanredan, to je epska igra reči iza njih. Kao što je objašnjeno Bruk, 'mama i tata pre njihovog Halloveen parti. On je mirođija krastavac. Ona je žena jelen. Zajedno su si "dill-Doe." Takođe moji heroji. "

Mnogi ljudi tvrde da su njihovi roditelji su njihovi heroji, ali Bruk ima sve razloge da to znači, zahvaljujući svom puntastic mamom i tatom, Karen i Skota. Kao što je objašnjeno u BuzzFeed Nevs Bruk, Halloveen kostim ideavas njen otac, a on razumljivo nije mogao da prestane da se smeje nakon što je došao s njim.

"Mislio sam da je ideja bila urnebesna i ja sam bio jako ponosan što su moji roditelji i radi nešto tako duhovito, pa sam hteo da podelim sa mojim prijateljima", rekao je Bruk BuzzFeed.

Iako je Internet je izgubila svoj kolektivni um u čistoj genijalnosti potoka roditelja dildo kostimu, možda se s obzirom ukrao ideju za svoju para-kostimu pre 31. Oktobra. Scott je u potpunosti svestan ove propuštene prilike da se napravi nešto novca. "Moj tata kaže da bi uložili akcije u nekim Pickle kostime, rekao je da BuzzFeed Bruk.

load...

Dakle, ako vidite mnogo salate i jelena luta oko tog Halloveen, samo znam da su ti kostimi nisu tako čista kao što izgledaju i da ste na šalu.

Od urednika Hello Giggles  

Slične vesti


Post Zabava

Zapravo mesto za zapošljavanje prestola

Post Zabava

Gledanje televizije može poboljšati vaše prijateljstvo i odnose

Post Zabava

Lejton meester je skoro izgubila na Blair Valdorf zbog svoje kose

Post Zabava

Kako napraviti nagradu sezone govora

Post Zabava

Kako je zemlja Kit odbranila šanse da postane ikona holivudskog ekrana

Post Zabava

Brave miss vorld documentari: Linor Abargil činjenice

Post Zabava

Feministkinje za koje nikad niste čuli ali stvarno trebali imati

Post Zabava

Stvarno značenje iza prvih reči Snape Hariju sve menja

Post Zabava

Biografija i činjenice kraljice Elizabete II

Post Zabava

Prince: Životna priča legende

Post Zabava

Božićni memo - zato što je sve praznije?

Post Zabava

Evo kako su upoznali Justin timberlake i Jessica Biel