Najbolji filmovi 2018: Filmovi o kojima smo već uzbuđeni | RS.polkadotsinthecountry.com

Najbolji filmovi 2018: Filmovi o kojima smo već uzbuđeni

Najbolji filmovi 2018: Filmovi o kojima smo već uzbuđeni

Naš favorit na ekranu par se vratio u Oskara vrhom La La Land - gledati potpuno novi trejler ovde (i saznati o nekim drugim briljantne 2018 filmovima dolazi svoj put)

Znamo te Marie Claire čitaoci vole da budu u prednosti, tako da sa tim na umu smo pokupili najbolje filmove 2018. Da se smejem / Cri / Scream (ili sve gore navedene) na putu kroz naredne godine. Kao prvo, sjajan La La Land...

Barbi (jun)

Oskar-vinningJunoscreenvriter Diablo Kodi je objavljivanja na olovku scenario za 2017. Novog Barbiemovie, što ukazuje naš vodeći dama će biti mnogo više od Bland automata. Ne možemo čekati da vidite rezultate.

load...

Dunkerk (jul)

U rukama pogrešnog reditelja filmski adaptacija evakuacije borbene i masovne vojnika u Dunkirka lako može pretvoriti jingoistic (* cough * Perl Harbor * kašalj *). Ali sa Christopher Nolan The Dark Knightand Interstellar je na čelu - i neke obećavajuće ranim spotova - tu je svaki znak da Dunkirkvill biti inteligentan portret jednog od najpoznatijih bitaka u Drugom svetskom ratu. Mi smo takođe više nego malo radoznao da vidim kako Harri Stiles oblikuje u svom prvom velikom ekranu izleta.

Veightless (2017 - Datum potvrđeno još)

Za većinu holivudskih glumaca uzimajući priliku da rade sa direktorom Terrence Malick je karijera Sveti Gral. Čudi, onda, da je odlivak svog novog filma težine, o setu seku ljubavne trouglove u Austin (Tekas), je kao zvezda-pakuje kao što dobija: Cate Blanchett, Roonei Mara, Natalie Portman, Christian Bale, Michael Fassbender , Rajan Gosling, Benisio Del Toro i devojka u vozu je Halei Bennett sve karakteristika. S obzirom na Malik je dosadašnje, film će biti instant prefinjenog ukusa pogodak.

load...

Star Vars: Episode VII (decembar)

Povratak Star Varsunder JJ Abrams 2017. Godine bio je jedan od buzziest filmskih događaja decenije. Film ne samo vratili neke stare legende u Carrie Fisher i Harison Ford, ali i napravio preko noći zvezde britanskih pridošlica Dejzi Ridlei i John Boiega. Zbunjujuće postoji dodatni Prekuel (Shooter jedan) dolazi do ovog decembra - glumi Feliciti Jones - ali nastavak avanture Rei i Finn su zakazani za Božić naredne godine. Očekujte još jedan ventilator-geek nereda.

Pitch Savršen 3 (decembar)

Interesantno je prvi Korak Perfectmovie nije privukao mnogo kritičnu fanfare kada je prvi put objavljen još 2016., ali je bič-pametan pisanje i genije livenja (Hi, Rebel Vilson) na kraju je to nešto o spavača hit. Jedan jednako sjajan nastavak dole, treći nastavak zemlje pored decembra. Spremite se za još jedan teren-šamar.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Pisanje vašeg prvog romana

Post Zabava

Pogledajte monikom Oskara Džimi Kimmela koji se bavi pokretom #metoo

Post Zabava

Zaboravljene ženske duše koje su promenile svet muzike

Post Zabava

Beionces visok modni limonirani album sadrži Gucci, datchi i saint laurent

Post Zabava

Ovo su najrizičnije destinacije za ciber-sigurnost

Post Zabava

11 vrlo čovjek slavnih citata o varanju

Post Zabava

Ovo su čudni pokloni kraljevskoj porodici 2018. godine

Post Zabava

Zašto ova dva prestonička imena nikada ne mogu biti zajedno u sceni

Post Zabava

Da li je dovoljno da prezentatori BBC-a vode smanjenje plata kako bi smanjili jaz između plata?

Post Zabava

Jedan hrabar pisac otvara se oko silovanja Bbeinga Dok je na odmoru

Post Zabava

Instagram sada obaveštava ljude kada ste snimili nešto

Post Zabava

Rašida Jones je upravo nazvala kritičare zlatne gluposti crvenog tepiha