Najbolji filmski parovi: 10 najvećih ikona filmskih romansa ikada zarobljenih | RS.polkadotsinthecountry.com

Najbolji filmski parovi: 10 najvećih ikona filmskih romansa ikada zarobljenih

Najbolji filmski parovi: 10 najvećih ikona filmskih romansa ikada zarobljenih

Od poljubaca do nezaboravne romantične gestove kičme-peckanje, to su najbolji film parovi ikada biti uhvaćeni na filmu

Svako se seća svoje prve ljubavi - ali ćemo takođe nikada zaboraviti ikonske ljubavne priče smo naučili o iz neke od najboljih filmskih parova u istoriji. Sećam se da je počistila sa ružom i Jackove vrtoglavu ljubavnu vezu na brodu Titanik? Ili opojan osećaj da je vaš neprijatno tinejdžer sam samo mightone dan zavede zgodan momak u gradu, jer, dobro, bebe pobegao iz njenog ugla i uhapsen Džoni nije ona?

Od 1940 classic, zvanično najtopliji Screen Kiss IKADA, mi smo zaokružen naše 10 najboljih filmskih parova svih vremena. Da li je vaš omiljeni napravi rez...?

5. Salli i Harri, Vhen Harri Met Salli

Šta se desilo Vhen Harri Met Salli? Pa, scena je postavljena za jedan od najupečatljivijih ljubavnih priča svih vremena i jedan od najboljih filmskih parova ikada snimljene na filmu. Kada Hari (Bili Kristal) i Salli (Meg Rajan) prvi put sreli u zadnjem delu automobila iz Čikaga u Njujork, oni ne slažu o tome da li muškarci i žene mogu ikada zaista biti platonski prijatelji. Kao njihovi putevi i dalje da pređu u nizu slučajnih susreta tokom godina, oni su krenuli da redefinišu šta je "odnos" zaista. Props to Meg Rian za tu glume orgazam psihe.

load...

6. Vivijan i Edvard Pretti Voman

Verovatna bajka Prilično Vomanmai biti, ali kada Vivijan (Džulija Roberts) je "spašeno" iz njenog života, kao siromašnog prostitutka od njenog udvarača, biznismen Edvard (Ričard Gir) je spasila svog muškarca odmah sa svim hrabrosti i hrabrosti nezavisnog žena. Osnaživanje i kreće u jednakim merama, sa kupovinom, koji će okončati sve kino kupovinu sprees. Da propustite ovu duo iz liste najboljih filmskih parova ikada bila bi velika greška. Ogromna. (izvini, ali nije mi žao).

7. Moli i Sem, Duh

Ovaj film par nisu onakve kako izgledaju. Za razliku od bilo koje druge ljubavne priče, Moli Džensen (Demi Mur) je ostao udovac od verenikom Sem (Patrick Svaize - dva puta u jednoj listi, ni manje ni više) još uvek je romansa igra na iz groba kao duh Sem nastavlja da interveniše i zaštiti njegov Moli od zla. Jednako tužan i topla filma, imali smo toliko ljubavi za Vhoppi Goldberg Oda Mae Brovn kao što smo uradili za ovu dvojicu. Ovaj komad filma savršenstva takođe može samostalno tvrde da su rebranded keramike na bolje.

load...

8. Eli i Noa, Notebook

Način beforeLa la zemljište, prvi put smo se sreli Rian Goslingvas kada je očarao svoj put u našim srcima - i to od Allie (Rachel McAdams) - igra Noah, misterioznu i strmi ruci čovjeka koji ne prezaju ni da osvoji njeno srce. Ljubavna priča koja se proteže na ceo život, niko nije mogao da gleda ovaj film bez zaljubila u njih oboje. I taj poljubac na kiši je utoliko opojni kroz znajući holivudski par je bio u isto vreme živi od stvarnog života vezu. O, kako smo žudeo.

9. Latika i Džamal, Slumdog Millionaire

Film počinje sa detinjstva romantiku podeljena okolnostima kada se par primorani da pobegnu u Bombai nerede. Kao adolescent, Džamal ​​(Dev Patel) pokušava da traži svoju mladu ljubav, Latika (Freida Pinto) preko Indije u nadi da će ujedinjenje i razbuktavanja svoju romansu. Srceparajućom bitke par lice, kao i živa dahom pozadina, to uzbudljiva ljubavna priča sa puno preokreta, lepih golova i suza čine.

10. Sendi i Deni, mast

Ona ima sve sastojke u velikoj Love Stori - soundtrack, i odela, ples, i dva aktera koji se bore da pronađu svoj identitet u srednjoj školi. Sendi (Oliver Dragojevic) je slatko nevin dobra devojka da Dannijevoj (John Travolta) Bad Boi pobunu, ali sve se dobro na kraju, kada shvate da ne moraju da se pretvaram da bude niko drugi osim sebe kada su zajedno. Masti je stajao test vremena i tako imaju Sandi i Danni kao jedan od najboljih filmskih parova ikada.

 

load...

Slične vesti


Post Zabava

Gbbo napušta BBC

Post Zabava

Zašto morate pogledati novi film Lili Collins u kost

Post Zabava

Ne bih mogao spavati noću ako sam uradio ono što tražite

Post Zabava

Danijel Radcliffe je govorio o tome kako Johnni Depp igra u fantastičnim zverima

Post Zabava

Ne možemo vjerovati da se ženskim inženjerima svakodnevno govori

Post Zabava

Upoznajte žene iza moćne nove tricouni kampanje

Post Zabava

Alicia vikander intervju o trenerima grobnice, skoro umiru i Michael fassbender

Post Zabava

Zašto se vojvoda i vojvotkinja suseda Kembridža žalila

Post Zabava

Instagram savet od ljudi koji stvarno zarađuju s njega

Post Zabava

Brave miss vorld documentari: Linor Abargil činjenice

Post Zabava

Cruz Beckham je izdao svoj debi singl i tako je sladak

Post Zabava

Bred Pit je zapretio Harvei Veinstein nakon što je navodno maltretirao gvineth paltrov