Najbolji netflik pokazuje 2018 | RS.polkadotsinthecountry.com

Najbolji netflik pokazuje 2018

Najbolji netflik pokazuje 2018

Bukvalno nema razloga da izađe iz kuće, uvek.

Zima je i dalje zadržavaju, što znači Duvet dana Aplenti i mnogo vremena provedenog jede picu u našim pidžami. Srećom Netflik su shvatili da su ovi uslovi pogoduju gledate puno, a postoji čitava gomila zaista velike televiziji na našim, hm, laptopova u doglednoj budućnosti. Takođe, Streaming gigant nije brisanje ništa više od svojih servera ove godine, tako da je većina vaših starih favorite još uvek tu. (Double pobeda!)

Ovo je naš Rundovn od najboljih zadirkuje Netflik u 2016:

Ljubav - februar 19thA Netflik ekskluzivno, Loveis režiji ROM-Com mastermind Judd Apatov i prati uobičajenu pretpostavku jednog smotanko očajnički pokušava da dobije devojku. Sudeći po prikolici, ovo izgleda kao da je možda udario ravnotežu između urnebesan i kuka pa ćemo deffs biti podešavanje u.

load...

Stranger Stvari, jul 15thVe su i dalje zaljubljen u Vinona Rider iz Girl Interrupted, a sada se vratila sa ovog natprirodnog utvara-fest. Ljubavno pismo na 1980 klasike koja nas je imao sve kukasti, Stranger Thingsis set u 1983s Indijani, gde je dečak nestaje u vazduhu. Ceo grad postaje zahvaćena istragom pokušati da ga nađemo i stvari počinju da se čak i stranca sa mešanjem jednog Strange Little Girl...

Meet The Fockers, JanuariThis follov-do Jai Roach-u režiji Meet the Parents nas je smeh davne 2004. Godine, tako da smo prilično siguran da još uvek je smešno. Ona glumi Ben Stiller, Barbra Streisand i Dustin Hoffman, nakon all.Var Machine, Spring Starring Brad Pitt i Vil Polter, ovaj film je inspirisan najprodavanijih knjiga operateri: Vild i zastrašujuće Unutar Priča američke rata u Avganistanu Majkl Hejstings. Film je o generalu maher sa zastrašujući rep (Pitt), koji se završava u komandi grupe vojnika tokom američkog rata u Avganistanu. Zvuči lepo za hvatanje - i bilo koji izgovor da gledaju više Bred zvuči dobro za nas.

load...

Kruna, SpringThis kraljevski dramske serije prati život kraljice Elizabete i sastoji se od 10 sat vremena epizoda. Takođe glume Matt Smith, od BBC-a Doctor Vho slave koji igra mladog princa Filipa.

Bring It On: Fight to the Finish, januar Da li je Bring It On nastavku, a da je zapravo vredno gledanja. Kristina Milian igra navijačice glave koji fazama spektakularnu Cheer-ofa protiv suparničke ekipe na čelu sa Holland Roden (Teen Volf).

Ponos i predrasude, JanuariIour ROM-com glad će biti dobro i istinski zadovoljni ovom periodu drame. Matthev Macfadien igra gospodina Darci u najpoznatijem Jane Austen priče ikada i Kira Najtli je nesrećan u ljubavi i Lizzi Bennet.Chelsea radi, januar 22ndUS komičar Čelsi Hendler (koji je imao svoj chat shov na E!) Ju je sleteo sopstvena četiri deo doku-serija na Netflik i mi Računam da će biti sjajan. Iako Netflik su zadržali detalje veoma poverljivo, Priča se da će Čelsi biti pokrivanje ozbiljne probleme u četiri različita filma, od droge, rasizma, smrti i braka.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Jude zakon je upravo otvoren da igra dumbledore

Post Zabava

Da li je dovoljno da prezentatori BBC-a vode smanjenje plata kako bi smanjili jaz između plata?

Post Zabava

Najbolji Donald Trump navodi od tog intervjua Morgan

Post Zabava

Tailor svift comeback: Zašto je vreme da ona postane politička?

Post Zabava

Šta je sa filmom Bone: Eating disorder

Post Zabava

Amazon prijenosni računar za laptop prenosi do 350 EUR od Dell-a i više

Post Zabava

Bivši doktor koji je napravio seksističke komentare o novom lijevanju

Post Zabava

Ovako se igraju proizvođači tronova osiguravaju da se ne propuštaju finale od sezone 8

Post Zabava

Poslednje reči Ned Starka su konačno otkrivene od strane bean bean

Post Zabava

Džejmi Dornan: Ideja o postojanju samca me čini znojem

Post Zabava

Zapravo mesto za zapošljavanje prestola

Post Zabava

Louise Thompson je otkrila svoje tajne instagrama