Ne možemo vjerovati da se ženskim inženjerima svakodnevno govori | RS.polkadotsinthecountry.com

Ne možemo vjerovati da se ženskim inženjerima svakodnevno govori

Ne možemo vjerovati da se ženskim inženjerima svakodnevno govori

"Zašto ne tvoj muž pusti da ostaneš kući? '

Žene su veoma zastupljene u nauci, tehnologiji, inženjeringu i matematike - to je činjenica. Ali sa pritiskom da se devojke koji su uključeni u STEM od malih nogu, nedostatak je postavljen za poboljšanje.

Jedan od glavnih problema sa kojima se suočavaju STEM u pogledu rodne neravnopravnosti je zapravo duboko ukorijenjena predrasude protiv žena iz unutrašnjosti tech svetu.

Uprkos tome što su neki od najboljih umova svog vremena, žene engineersand matematičari često nađu govorio do muški kolege, da li je to što je pohvalio na garderobe izbora, a ne poslovnim sposobnostima ili se naređenje kafe umesto poštovanja.

load...

U nastojanju da skrene pažnju na pol inekualitiin matičnih i poboljšanja radnih uslova za žene u industriji, ulje kompanija Shell razgovarao sa ženama inženjera, tražeći od njih da se setim neke od šokantnih stvari koje se kaže da im svakodnevno.

Rezultat je bio veoma moćan.

"Ta odeća ne bi izgledala dobro? - da li goji ili tako nešto ', jedna žena inženjer prisjetio rečeno, dok je drugi bio dočekan sa linije," lepa haljina Sarah - Dobro je videti da praviš napor.'

Ali nisu svi bili izgled na bazi, sa druge žene inženjeri podsjećajući rečeno, "Ne želim da budem inžinjer - to je muški posao", dok je drugi bio pitao, '' Zašto ne tvoj muž pusti da ostaneš kući? ".

Vremenom pol pristrasnost može gurnuti žene iz inženjerstva i tehnologije, i to je ono što treba da se promeni. Shell se pitaju zašto je to što podstakne mlade devojke, ali često obeshrabri obrazovane žene?

 

Postoji potreba za promenom - to je jasno - a izgleda da su žene inženjeri u budućnosti može biti jedan je da se premosti jaz.

load...

"A šta bi ti rekao, ako ste čuli da je neko rekao te stvari? ' mlada devojka je postavljeno u videu, na koje je odgovorio: 'Ja bih rekao, "Zašto bi rekao tako nešto? Mogu da uradim sve što mogu da uradim. Pa čak i ako ti misliš da, mi žene će vam pokazati da možemo to učiniti. ""

Slične vesti


Post Zabava

Najbolji Donald Trump navodi od tog intervjua Morgan

Post Zabava

Jennifer Lavrence i scarlett johansson nalaze se u konkurentskim filmovima Zelda

Post Zabava

9 tajni model Viktije navodi da nas žele stići do hamburgera

Post Zabava

Sada možete kupiti Hari Poterov dom za djecu u Godricovoj šuplji

Post Zabava

Ikone modne trenutke u filmu

Post Zabava

Evo šta kraljica Elizabeth i princ Philip stvarno razmišljaju o krunu

Post Zabava

Poznate Tvitter reakcije na izborni rezultat

Post Zabava

Unutar IouTube novog hk-a

Post Zabava

18 inspirativnih citata iz Badass ženskih olimpijaca

Post Zabava

Ovaj član kraljevske porodice je započeo lični račun instagrama

Post Zabava

Poznati odlaze Georgeu Mihailu koji je umro od ovog božićnog

Post Zabava

Brit Avards 2018: Sve što trebate znati kako se to događa