Očigledno je zato Donald Trump ne drži Melaniju u javnosti | RS.polkadotsinthecountry.com

Očigledno je zato Donald Trump ne drži Melaniju u javnosti

Očigledno je zato Donald Trump ne drži Melaniju u javnosti

I ne, to nije ono što biste očekivali...

Otkako je postao predsednik, svet je analizira Donald Tramp je svaki pokret, u potrazi za bilo kakve tragove o svom privatnom životu i šta se dešava iza Bele kuće zidovima.

Njegov zagonetan istorija Tvitter može biti neverovatno pričanje, ali je nedavno ljudi umesto toga gledao predsednika tela za odgovorima. Oni su, na primer, pokupio na činjenici da Donald Tramp izgleda da izbegne drži Melania ruku u javnosti.

load...

Uprkos tome što je udata za slovenačkog bivšeg modela za 12 godina, Tramp može da se vidi nežno mazio svoje žene ispruženu ruku u raznim prilikama, nedavno je juče kada Melanija je svoj prvi put javno kao prve dame od Trumpa inauguracije.

Kako je par hodao pisti zajedno nakon iskrcavanja Air Force One u Palm Beach International Airport na Floridi, Melanija se može videti na kameri da se dopre ruku na svog muža samo da ga baci odmah da pozdravi navijače umesto toga.

Prema eksperta telo jezika, ovakvo ponašanje je neverovatno govori o njihovom odnosu i da svi budu u jedan vrlo jednostavnog razloga: Donalds želi da se vidi kao alfa mužjaka i lidera.

"Obično ručno Hold pokazuje par kao jedinicu", stručni govor tela Peti Vud rekao je Mail Online. Ali za mene, mislim da je rekao: "Želim da se vidi kao predsednika On Mi Ovn", koja je veoma alfa. "Želim da budem samo moćni mene." I to je jasno da je to njegov izbor. "

load...

To je kontrast na prethodnu Potus-Flotus govor tela, sa Barak deljenje u svakom trenutku svog predsednikovanja sa suprugom Mišel, kreditiranje je sa puno svog uspeha.

Upitan o izbegavanju Trumpa da drži ruku svoje supruge, objasnio je Peti Vud, "On ne želi da to uradi u javnosti. Veoma je jasno da ona, da bih to. Da bi se oseća povezani i da će dobiti nešto od tog snage i samopouzdanja, a on je rekao: "Ne, ne u javnosti." "

Pored naizgled ne bude ljubitelj ruke čekanju, izgleda da Tramp radi napraviti izuzetak kada je spušta korake - nešto što Tereza ​​maj saznao na teži način.

Slične vesti


Post Zabava

Air BnB je zvanično zabranjen u Berlinu

Post Zabava

Podcastovi Oskara

Post Zabava

Evan Rachel drvo: Vestvorld bi mogao biti najveća emisija svih vremena

Post Zabava

Kako izvesti savršen striptiz

Post Zabava

Zlatni globusi 2018: Sve što vam je potrebno do sada znati

Post Zabava

Ova Harri Potterova teorija fanova o neville i snape ima puno smisla

Post Zabava

Danijel Radcliffe je govorio o tome kako Johnni Depp igra u fantastičnim zverima

Post Zabava

Trans ženska tužila Tinder nakon što je izbrisala njen račun

Post Zabava

Mandi moore zapravo se raduje starenju zbog ovog neočekivanog razloga

Post Zabava

Polne scene - 17 najtraženijih trenutaka bioskopa

Post Zabava

Najviše inspiracijski citati Stephena Havkinga danas su još moćniji

Post Zabava

Ženski igrači su u porastu i očekuje se da će potrošiti preko 1b EUR