Olivia intervju za grantove | RS.polkadotsinthecountry.com

Olivia intervju za grantove

Olivia intervju za grantove

Indijski Samers i Oksford diplomirani razgovori težina obuka, Netflik i 2 Chainz.

Mi snimljen indijske leta u Penang, Malezija. To je divlje tamo! U mojoj glavi je zvučalo kao da je trebalo da bude beo pesak, pina koladu i obivka postaviti bez cipela, ali je sasvim izgradio sada. Tu smo snimljen jer je UNESCO sajt tako da ima dosta starih kolonijalnih zgrada.

Svi smo pili 100 plus kada smo snimali; bilo je malo spasilac zaista! postoji nešto o tome dehidrirana koji čini da se osećate grozno tako da definitivno bio pomalo bogova poslati tamo u toplotu.

Moja koža je veoma osetljiva i veoma, veoma bela pa sam koristio kombinaciju proizvoda, kada sam snimao na suncu. Hampton ozbiljan Sunčanje suncream u faktoru 55 potpuno transformiše svoje iskustvo u toplote i ja Malvina Fraser je serum noću. To dvoje u osnovi je spasao kožu.

load...

Ja koristim mnogo Čarls Vorthington proizvoda na kosu kao i Kerastase sprej koji se zove Akva Oleum što ga čini veoma svilenkastom i mekom. Otišao sam na malo duhovne avanture dok sam bio u Aziji.

Pročitao sam The Pover of Sada je Eckhot Tol koji su me svi rekao da treba da pročita i počeo vežbanje meditaciju. Otišao sam na mestu koje se zove joga Deca u blizini Ubud na Baliju, gde sam ekstatičnu ples. Nije bilo alkohola ili droga koje su uključene, ali na kraju bi se Vi osećali majorili visok.

Za crvenom tepihu volim nosi sasvim ženstvene haljine; Volim da visoko krasi couture izgled. Volim Marchesa, Julien Macdonald i Jenni Packham u ovom trenutku. Ja sam sasvim mala, ali zaobljeni tako volim dizajnerima da je dizajn za to. Voleo bih da nosim Kanal, ali i dalje izgleda malo odrastao za mene! Vidim sebe u svojim kasnijim 30s biti u stanju da izvede Kanal ali ćemo morati da sačekamo i vidimo!

Nedavno sam kupio stan u Istočnom Londonu koja je nova avantura za mene kao što sam oduvek živeo Jugozapadna u gradu. Neko mi je rekao da moram da idem u restoran Vhitechapel Galleri i već sam član SHOREDITCH kući koja je zaista lep krov.

load...

Sklon sam da opsednuti sa jednom pesmom i igraju da beskrajno dok sam se rodila sa njim; poslednji slušao sam do smrti bio Magneti otkrivanja je sa Lorde.

Ja hestitate da kažem, jer nisam siguran da li sam dovoljno kul da se izvuče, ali i ja imam tajnu sklonost ka veoma teškom hip hopa. Slušam 2 Chainz mnogo i nedavno se zaljubio u tu devojku po imenu Med kokaina i njena pesma Gvola.

Kada sam bio u Maleziji imao sam lični trener koji me je od livenog zadirkivao! Uradili smo dosta treninga sa tegovima koje bih preporučiti svakome. To je najbolja stvar koju sam uradio; ne da ti glomazan. Kardio sada izgleda kao gubljenje vremena za mene.

Ja sam u koristeći ciklusa aplikaciju spavati na mom telefonu nedavno. Staviš telefona nadole pored kreveta i aplikacija koristi mikrofon da radi svoju obrazac spavanja. To vam daje grafikon ujutro tako da je skoro kao da si uradio neki posao u snu!

Gledao sam Ami Schumer u Judd Apatov je Trainvreck jer sam zaista uzbuđen zbog novog talasa ženskih stripa. Ja sam opsednut njom, ja sam bukvalno sve posmatrao na Ioutube koji se odnosi na nju. Takođe sam gledao Aziz Ansari je Master of None i nezaustavljivi Kimi Schmidt na Netflik.

Nova serija indijskog Summers vraća se uskoro Channel 4.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Ovo je jedan dan u nedelji kada kraljica nosi gotovinu

Post Zabava

Plava planeta 2 koralni grebeni pregled: banja kornjača je naša duhovna životinja

Post Zabava

Barak Obama je objavio svoje omiljene pesme i knjige od 2018. godine

Post Zabava

Celebriti flashback: 11 neverovatno glamuroznih parova od godina prošlo

Post Zabava

Evo kako su upoznali Justin timberlake i Jessica Biel

Post Zabava

Ja sam profesionalna plesačica - samo imam sindrom snimanja

Post Zabava

Ove ljubavne pisma Ernesta Hemingveja puštene su nakon 99 godina

Post Zabava

Izložba Frida Kahlo dolazi u London i ne možemo čekati

Post Zabava

Stokova zvezda Luke se ne zeza: nikad se ne ljubim i ne pričam

Post Zabava

Amazonska varijanta: Šta treba da znate o novom konkurentu instagrama

Post Zabava

7 životnih lekcija koju smo naučili od Mari Kate i Ashlei

Post Zabava

Kako povećati svoje pristalice na vašem instagram računu