Ovo je jedan dan u nedelji kada kraljica nosi gotovinu | RS.polkadotsinthecountry.com

Ovo je jedan dan u nedelji kada kraljica nosi gotovinu

Ovo je jedan dan u nedelji kada kraljica nosi gotovinu

To sve ima smisla

Ona može da živi u palati, a poseduju kraljevski nakit, ali je dobro znati činjenicu da je kraljica nikad ne nosi gotovinu - ili smo bar tako mislili.

Ipak, očigledno smo bili potpuno pogrešno. Prema pisanju Sunthere je jedan dan u nedelji kada će kraljica zadržati malo slobodnog promene u svojoj torbici - a to je u nedelju.

Zašto? Pa to je sve za dobru stvar, jer je to dan kada je ona ide u crkvu, a kraljica nosi gotovinu, tako da ona može da napravi donaciju.

load...

Kao glava Crkve Engleske, kraljica ima svoju versku ulogu veoma ozbiljno, i prisustvuje crkvenu službu svake nedelje. Prema izveštajima, kraljica nosi novac koji ona voli da ode na ploči za naplatu nakon službe.

Međutim, nije tip koji se previše upadljivo (iako nam je dao puno Vintage inspirationover godina), veruje se da je jedan od njenih batlera pegle napomena pet funti u malom trgu, tako da kraljica može da joj donaciju diskretno. (Možda čak i dati cenera, ako se oseća naročito velikodušna).

Najnovije vesti baca svetlo na šta Kraljica drži u svojoj torbi - tema koja je bila predmet mnogih nagađanja tokom godina. Kraljica Liz retko slici bez njega. To je tako važan deo njenog odjeći, da je čak i koristi svoju tašnu da komunicira sa svojim osobljem. (Za tvoju informaciju ako ona stavlja na podu dok pričam sa tobom, to nije dobar znak).

Jedna stvar je sigurna, mi znamo da sigurno neće biti boce šarene lak za nokte tamo, kao što smo nedavno saznali da Roial pravila diktiraju da samo prirodni Nokti se nosi na zvaničnim događajima. Međutim može postojati mala boca Vhite Rose od Florisperfume tamo - koja je dugo pričalo se da je miris da je kraljica Elizabeta nosila na dan svog venčanja.

load...

Kraljica takođe daje novac svake godine u crkvenoj službi na Veliki četvrtak, dan pre petka. Ona je svečano distribuira male srebrnjaka poznate kao "Maundi novca" kao simbol milostinju starije osobe. Međutim, iako su novčići su zakonsko sredstvo plaćanja, oni ne kruže širi zbog sadržaja srebra i retkosti.

Slične vesti


Post Zabava

Pip Jamieson: u paklu postoji posebno mesto za žene koje ne podržavaju jedno drugo

Post Zabava

17 inspiracionih savjeta o karijeri od žena koje su promenile igru

Post Zabava

Najbolji netflik pokazuje 2018

Post Zabava

18 inspirativnih citata iz Badass ženskih olimpijaca

Post Zabava

U Hollivoodu nema morale - to je tako patrijarhalno i misoginistično radno mesto

Post Zabava

Reddit je možda samo shvatio pravo ime Jon Snova, a mi smo to čuli negde ranije

Post Zabava

Khloe Kardashian ima tri saveta za reći da li je vaš partner

Post Zabava

Konačna epizoda nije Sense8 sezona 3, ali je blisko kao što smo dobili

Post Zabava

Kanie vest navodi da nas potpuno zbunjuju

Post Zabava

Bred Pit je zapretio Harvei Veinstein nakon što je navodno maltretirao gvineth paltrov

Post Zabava

Littlefinger igra dugu igru, ali za šta on zaista radi?

Post Zabava

Barak Obama: Sve što trebate znati o tome kako napušta funkciju