P! Nk je koristila svoj vma govor kako bi naučila svoju ćerku samopoštovanje | RS.polkadotsinthecountry.com

P! Nk je koristila svoj vma govor kako bi naučila svoju ćerku samopoštovanje

P! Nk je koristila svoj vma govor kako bi naučila svoju ćerku samopoštovanje

"Mi ne menjamo. Uzmemo šljunak i ljusku i pravimo biser. I mi pomogne drugim ljudima da promene tako da mogu da vide više vrsta lepote ".

Nedelja video Video Music Avards MTV-a sa Alessia Cara, Kendrick Lamar i Tailor Sviftvinning veliki.

Jedan emisije naglašava, međutim je Majkl Džekson video Vanguard nagrada, sa prethodnih dobitnika VMA prestižnom gong uključujući sve od Madonnaand David Bovieto Džastin Timberlejk i Bijonse.

Majkl Džekson video Vanguard ovogodišnju nagradu otišao u američki pevač i tekstopisac P! Nk, koji je koristio svom govoru da isporuči važnu poruku za njene šestogodišnje kćerke Villov.

"Nedavno sam vozio moju ćerku u školu i rekla mi je, iz vedra neba," mama? ", Rekao sam," Da, dušo? ", A ona je rekla:" Ja sam najružnija cura koju znam "je 37-godišnja pevačica objavila na gomili, dešava se prepričavaju njihov razgovor.

load...

'Bila je kao, "Da, ja izgledam kao dečak sa dugom kosom." I moj mozak je otišao u, "O moj Bože, ti si šest. Zašto? Gde je ovo dolazi? Ko je rekao ovo? Can I Kick 6-godišnji je dupe, kao šta? ""

"Ali, ja nisam rekao ništa," objasnila je ona. "Umesto toga sam otišao kući i napravio Poverpoint prezentaciju za nju. I u tom prezentaciji su androgine Rockstars i umetnici koji žive svoju istinu, verovatno je ismevala svakog dana svog života, i nastavi, talas svoju zastavu i inspiriše ostale od nas. "

Ona je nastavila: "A ovo su umetnici poput Majkla Džeksona i David Bovie i Freddie Mercuri i Annie Lennok i Princa i Janis Joplin i George Michael, Elton John - toliko umetnika."

'Njene oči zastakljena preko, "P! NK objasnio njene ćerke," ali onda sam rekao, "Znate, ja stvarno želim da znam zašto se osećate ovako o sebi." A ona je rekla, "Pa ja izgledam kao dečak. "

"Rekao sam:" Pa, šta misliš da izgledam? "A ona je rekla:" Pa ti si lepa. "I ja sam bio kao," Pa, hvala. Ali kada ljudi me zeza, to je ono što oni koriste. Kažu da izgledam kao dečak ili sam previše muškog ili imam previše mišljenje, moje telo je prejaka. ""

load...

Ona je nastavila: "I rekao sam joj:" Da li me videti raste kosu? "Ona je rekla," Ne, mama. "Rekao sam:" Da li me videti promene svoje telo? "" Ne, mama "" Da. Vidiš da menja način na koji sam sebe predstavi svetu? "" Ne, mama. "" da li vidite da rasprodaju arene širom sveta? "" da, mama. "" u redu! Dakle, devojčica. Mi ne menjaju. Uzmemo šljunak i ljusku i pravimo biser. I mi pomogne drugim ljudima da to promeni oni mogu da vide više vrsta lepote. ""

"I na svim umetnicima ovde, tako sam inspirisan svima vama," P! NK objavio publici, zaključujući svoj govor gromoglasnim aplauzom. "Hvala što ste svoje pravo sebe i za osvetljenje put za nas. Tako sam inspirisan vama. Ima toliko Rad sranja dešava u muzici. I dalje da radiš. Držite sija za nas ostale da vidi. "

"A ti, moja draga devojka, lepa je, i ja te volim", rekla je direktno ćerkom pre konačno najavljuje 'Hvala, MTV. Ovo je zaista posebna noć. Hvala, Ellen. Nisam mogao da te volim više. Hvala vam momci. Laku noć.'

Pa mi smo inspirisani - ovaj govor nije samo važna lekcija u majčinstvu, ali moćan izjavu o neusklađenosti.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Ovaj član kraljevske porodice je započeo lični račun instagrama

Post Zabava

11 inspirativne citate slavnih o radnoj etici. Marie Claire

Post Zabava

Osvojite pobedu u Velikoj Britaniji u vrednosti od 600 EUR i kopiju pedeset nijansi tamnijeg zvučnog zapisa

Post Zabava

Evo zašto je Ed Sheeru odbijen ulazak u Grammi-ovu zabavu

Post Zabava

Vruće holivudske filmske ikone iz prošlosti

Post Zabava

To je ono što se nalazi u gramatičnoj torbi od 30.000 EUR. Marie Claire

Post Zabava

Zašto se vojvoda i vojvotkinja suseda Kembridža žalila

Post Zabava

Trudnoća Kilie Jennera: Sve što znamo do sada

Post Zabava

Osećam da se smatralo da je u pitanju neočekivana bora

Post Zabava

Reddit je možda samo shvatio pravo ime Jon Snova, a mi smo to čuli negde ranije

Post Zabava

Uspavanka Leile slimani: Je li ova ubica Dadilja rezervisala devojku Nekt?

Post Zabava

Rebel Vilson gifovi