Povratak u klub za knjige | RS.polkadotsinthecountry.com

Povratak u klub za knjige

Povratak u klub za knjige

Knjiga klub je imao make-over

To bi moglo biti ja, ali sam oduvek mislio da je ta knjiga klubovi su za kasnijim godinama u životu, a više izgovor da ode pića tona vina i tračevima sa svojim prijateljima nego legitimno secirati Anna Karenina. Ako sam potpuno iskren, mislio sam da su malo kul. Tako da sam bio prilično iznenađen kada je jedan od mojih legitimno cool prijateljima (može nositi dvostruko teksas i stavlja njenu kosu u jednom od tih peciva na vrhu glave, čak i kada ona nije pere lice) pominje njeno klubu.

"Knjiga klub? ' Pitao sam je: "Ja nisam shvatio da bi kupio polu u zoni šest." Cool Drug je izgledao zbunjeno. "To je zanimljiva žena govorimo o knjigama i pili vino. Kako je to loše? '

Naučio sam dve stvari iz ove razmene. Prvo, da ja nikada ne bi trebalo pokušati da se piša iz Cool Friend jer je nekada visio-sa Aleka Chung i slušaju strelama, a drugo ta knjiga klubovi su, po svemu sudeći, vratio modi.

load...

Imala je tačku, stvarno. Govoreći o knjigama dok pije vino ne zvuči prilično velika. I nisam jedini dolazak oko ideji. Book Club članstva širom Velike Britanije su skočile. Prijateljstvo izradu veb MeetUp.com ima preko hiljadu knjiga klubove u Londonu i okolnih područja.

Maka, od maka Loves London, osnovao maka Loves Book Club pre nešto više od dve godine. Klub je sada međunarodna sa sastanaka u 60 različitih zemalja, kao i online grane. Pitao sam Poppi zašto smatra da ovi klubovi su se vraća na trend. Rekla mi je: "Počeo sam klubu kao što sam želeo žene iz celog sveta da bi mogli da se međusobno povezuju u osnovi, preko čarobnu moć knjiga. Nema drugi kriterijumi - starost, boja, vera, kultura, finansijski okolnost itd, zajednice su porasle i prijateljstva su formirani u uzajamnoj ljubavi čitanja... I to je više nego dovoljno ".

Opisujući šta se dešava u klubu knjige (osim razmatranja knjigu, očito) Mak kaže: 'Nešto neverovatno se dešava kada žene zajedno. Tu je magija. Uteha. Nova prijateljstva rađaju nove snage nalaze se i formiraju divne nove zajednice. "

Mi smo ranije govorili o tome kako je usamljenost prilično endemska u Velikoj Britaniji, posebno u velikim gradovima, kao i o tome kako teško može biti da steknu nove prijatelje kad si odrastao. Pridruživanje klubu bi mogao biti protivotrov za oba ta problema. Naravno, mi ne kažem da ćete se pridružiti klub ljubitelja knjiga i magično imaju sjajne na svetu društveni život, ali prostorija puna zanimljivih žena raspravlja knjigu mora biti prilično odlično mesto za početak izrade neke friends.If koji ste zainteresovani za isprobavanje klub ljubitelja knjiga, ima dosta opcija. Maka Lovesand MiBookClub.comhas grupa širom sveta, andMeetUp.comhas ih širom Londona. Tu je klub za gotovo bilo koju temu ili interesa, od istorijskih, do Chick Lit, uključujući i klasične književnosti i čak erotike, ako si toliko skloni (OO-ER). Pa šta čekate?

load...

load...

Slične vesti


Post Zabava

Gde je sada Tonija? Žena iza filma

Post Zabava

Decenija britanskih kandidata za Evroviziju

Post Zabava

Olivia intervju za grantove

Post Zabava

Zašto se brisanje Fejsborda oseća kao da spaljuje moj tinejdžerski dnevnik

Post Zabava

Šta je u Oskarima ove godine vredna 100.000 evra?

Post Zabava

Taj tajnik Anđela Viktorije agresivno je bio pritisnut da uradi nude snimke

Post Zabava

P! Nk je koristila svoj vma govor kako bi naučila svoju ćerku samopoštovanje

Post Zabava

Evo zašto navijači podnose molbu da potvrdi biseksualnost čudne žene

Post Zabava

Ellen degeneres: Sve što trebate znati o chat-shov domaćinu

Post Zabava

Gvineth paltrov je objasnio svoju odluku da se ponovo venčamo

Post Zabava

Justin Bieber - konačni znakovi da ste vernik

Post Zabava

Upoznajte žene iza moćne nove tricouni kampanje