Robert de Niro je poslao ovo pismo Merilju nakon njenog govora protiv trava | RS.polkadotsinthecountry.com

Robert de Niro je poslao ovo pismo Merilju nakon njenog govora protiv trava

Robert de Niro je poslao ovo pismo Merilju nakon njenog govora protiv trava

"Imam toliko poštovanja za vas '

Kada je Meril Strip počastvovan sa prestižnom Cecil B. DeMille nagrada prošle nedelje na 74. Zlatnih globusa, ona je uzela trenutak na sceni da se bavi Novoizabrani predsednik Donald Trump.

'Bio je jedan nastup u ovoj godini koji me je zapanjio; je potonuo svoje kuke u mom srcu, a ne zato što je to bilo dobro. Nije bilo ništa dobro o tome. Ali, bilo je delotvoran i to se njegov posao-to napravio svoj namenjenu smeh publike i pokazuju svoje zube. "

load...

Ona upućuje Trump je javno Ruganje sa invaliditetom reportera posebno, najavljujući da joj je slomio srce kada je videla ranije ove godine i da je ostao sa njom, jer "to nije bilo u filmu; da je pravi život. "

Ona je nastavila: "Ovaj instinkt da se ponizi, kada je po uzoru neko u javnom platformi, neko moćan, izfiltrira u svačijeg života, jer nekako daje dozvolu za druge ljude da rade istu stvar. Nepoštovanje poziva na nepoštovanje, nasilje izaziva nasilje. Kada je moćan koristiti svoj položaj kako bi naterali druge, svi izgubiti. "

Njen snažan govor je dočekao pretežno pozitivnog odgovora, sa publikom Zlatni globus daje joj ovacije. Ne iznenađuje, Donald Tramp nije bio toliko oduševljen, brzo da je zovem "je Hilari potrčko koji je izgubio veliki ', i označite je" jedan od najprecenjenije glumica u Holivudu. "

Mnoštvo od A-liste zvezda su okupili oko Meril od njenog govora, sa svojim starim prijateljem, a četiri puta ko-star Robert De Niro, slanje joj pismo podrške.

load...

'Meril', slovo pročitao, "Šta si rekao je super. To je trebalo da se kaže, a ti si to rekla prekrasno. Imam toliko poštovanja prema vama da je to uradio dok je svet slavi svoje rezultate. "

On je nastavio: "Ja delim tvoje stavove o pankera i nasilnika. Što je dosta - dosta je. Vi, sa elegancijom i inteligencije, imaju snažan glas - onaj koji inspiriše druge da progovore kako bi trebalo da se njihov glas će takođe biti saslušan. To je toliko važno da smo svi progovore. ' On je potpisao pismo, "Volimo te, Bobe".

Dobitnik Oskara i 2018 primalac Cecil B. DeMille nagrada, je prethodno progovorila o svojim osećanjima za predsednika Izabranih, izražavajući svoje misli u virusni predizbornoj video.

"On je propalica, on je pas, on je svinja, on je varalica, sranje umetnik. Budala koji ne zna šta govoriš, ne radi svoj domaći zadatak, ne brine, misli da je igranje društvo, ne plaća porez ', rekao je De Niro je u #VoteIourFuturecommercial,

"On govori o tome kako bi voleo da udaraš ljude u lice. Pa, ja bih da ga udarim u lice. "

Uzimajući u Meril Streep, Robert De Niro...? Opasan potez, Donald Tramp.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Ne možemo vjerovati da se ženskim inženjerima svakodnevno govori

Post Zabava

Ivanka Trump pokušala je da se pridruži pokretu #TIMESUP, ali je spektakularno propala

Post Zabava

Baftas 2018 evo sve što treba da znate

Post Zabava

Stvari koje razumete ako ste fan za začepljene začeće

Post Zabava

Da li je zvezda u usponu Maren Morris postavljena kao sledeća Tailor svift?

Post Zabava

J.k. Rovling se samo izvinio zbog smrti Hari Poter

Post Zabava

Džordž Kluni priznaje da Amal gleda stare re-serije e.r

Post Zabava

Zašto Donald Trump ne nosi venčani prsten?

Post Zabava

Ovaj alternativni seks i otvaranje grada učinile bi predstavu veoma različitom. Marie Claire

Post Zabava

Ladi gaga otvorila je zbog gubitka svog najboljeg prijatelja za rak

Post Zabava

Ovde su najčudniji citati Diane von Furstenberg

Post Zabava

Michelle Obama je ove godine napravio Barackovu valentinsku prezentaciju