Salma haiek osjećao je Ashamed što nije ranije govorio o Harvei Veinstein-u | RS.polkadotsinthecountry.com

Salma haiek osjećao je Ashamed što nije ranije govorio o Harvei Veinstein-u

Salma haiek osjećao je Ashamed što nije ranije govorio o Harvei Veinstein-u

"Bilo me je sramota da sam bio kukavica"

U poslednjih nekoliko meseci su konzumirali talas zloupotreba seksa otkrića i pokreti za podizanje svesti, svi izazvala Nev Iork Times izlaganja na osramoćena producent Harvei Veinstein, sada optužen za seksualno uznemiravanje i u nekim slučajevima napada od strane više od 60 žena.

Holivudska glumica Selma Haiekvas jedan od visokog profila imena govore o proizvođaču, objašnjavajući da je čak išao tako daleko i preteći da će je ubiti.

U kolumni da je napisala za theNev Iork Times, 51-godišnja glumica detaljno svoje susrete sa Veinstein od kada su zajedno radili na Oskara osvojivši 2002 film, Frida, ali prema Salma, ona mogla da progovorili ranije.

load...

'[Nev Iork Times] me je kontaktirao da bude deo prvog priče i već je ovaj kontakt, bilo je sve ovo previranja i počela sam da plačem kad su pitali i na kraju nisam to radio ", rekla je nedavno podsetio, kako je navedeno od BuzzFeed. I onda sam osetio sramota da sam kukavica. Ja sam podršku ženama za dve decenije, ali ja ne mogu ovo da uradim. Mislio sam da moje ćerke. Mislio sam sramote. Kada je izašao, onda je sramota da ne govorim i onda kada toliko žena izašla, to je bio čudan osećaj. "

U njen Op-Ed nakon pokreta protiv Veinstein je skinut, Selma je objasnio kako je ona prvobitno bacao na Fridascript sa direktorom i kako ona je suočen sa beskrajnom nizu seksualnih napretka, da je ona odbila stalno.

"Ne da mi se tušira ​​sa him.'No da dozvolim da me gleda uzeti shover.'No da dozvolim da mi massage.'No za pustiti golog njegov prijatelj daj mi massage.'No da ga pustiti daj mi oralni sek.'No da moj se goli sa drugom ženom, "napisala je ona.

load...

"Ne mislim da je mrzeo nešto više od reči" ne "- opseg njegovih ubeđivanja taktika je da me slatko-razgovara sa tom jednom kada, u napadu besa, rekao je zastrašujuće reči," I vill ubiti, nemoj misliti da ne mogu. ""

Dešava da se seti jednog određenom trenutku sredinom proizvodnju, Selma objasnio kako Veinsteina je pretio da zatvori film dole, osim ako je snimljen potpuno gole ljubavnu scenu sa drugom glumicom.

'Ovaj put, bilo je jasno da on nikada ne bi dozvolite mi da završim ovaj film bez njega da mu fantazija na ovaj ili onaj način. Nije bilo mesta za pregovore, "objasnila je ona. "Morao sam da kažem da."

Objašnjavajući kako je morala da prođe kroz scenu, objasnio je Salma 'sam morao da se smirenje, što se na kraju zaustavio plače, ali napravljena povraćanje gore - kao što možete da zamislite, ovo nije seksi, ali to je bio jedini način da prođe kroz scenu. "

Ona je nastavila: "Pošto su oni oko mene nisu imali saznanja o mom istorije Harvei, bili su veoma iznenađeni mojim borbe tog jutra. To nije zato što će biti gola sa drugom ženom. To je zato što bih se gola sa njom Harvei Veinstein. Ali nisam mogao da ih onda reći. "

Ona je potom objasnio kako je celo to iskustvo ostavio 'tako emotivno uzrujan da [je] morala da [sama] distancira tokom postprodukcije. "

"Otišao sam u rat i ja pobedio, ali zašto tako mnogi od nas, kao umetnica, moraju da idu u rat da kaže svoje priče kada imamo toliko toga da ponudi? Dok postoji jednakost u našoj industriji, sa muškarci i žene imaju istu vrednost u svakom aspektu toga, naša zajednica će nastaviti da bude plodno tle za predatore. "

load...

Slične vesti


Post Zabava

Članica maca pizda priča o svom iskustvu u ruskom logoru u novim memoarima

Post Zabava

Odgovor Sue Perkinsa na izjavi o seksualnom napadu Kevin Spacei

Post Zabava

Knjige o hrabrosti

Post Zabava

Mari Berri je dobila novu kuhinjsku emisiju

Post Zabava

Beionces visok modni limonirani album sadrži Gucci, datchi i saint laurent

Post Zabava

Najbolji dokumentarni filmovi: od muzike, istorije, umetnosti i mode

Post Zabava

Intervju Amandla Stenberg: Razgovaramo sa svima sve glumice

Post Zabava

U novoj prikolici postoji ogromna fantastična lutka zveri

Post Zabava

Evo zašto je ovaj glumac na licu udario Harvei Veinstein-a lice 1995. godine

Post Zabava

Debra Messing se upravo otvorila o tome da je režiser zadirkao telo

Post Zabava

Evo šta sve očekivane majke mogu naučiti od cersei lannister

Post Zabava

Može li to Obama posao posle predsedništva? Marie Claire