Selena Gomez govori o osećanju slomljenog u ama | RS.polkadotsinthecountry.com

Selena Gomez govori o osećanju slomljenog u ama

Selena Gomez govori o osećanju slomljenog u ama

Slai Selena. Slai.

Od najavljujući svoju dijagnozu lupus prošle jeseni Selena Gomez je odlučio da otkaže ostatak svog Revival Vorld Tour, najavljujući "Kao što mnogi od vas znaju, oko godinu dana sam otkrio da imam lupus, bolest koja može da utiče na ljude u različitim načine. Otkrio sam da anksioznost, napadi panike i depresije mogu da budu side effects of lupus, koji mogu da predstavljaju svoje izazove. Želim da bude aktivna i fokusira se na održavanje svoje zdravlje i sreću i odlučili da je najbolji put napred je da se malo slobodnog vremena. Hvala svim mojim fanovima na podršci. Znate koliko si posebna za mene, ali moram da se suoči ovu glavu na osiguralo da radim sve što je moguće da mi budeš najbolji. Znam da nisam sama deleći ovo, nadam se drugi će biti ohrabreni da se bavi svoje probleme. "

Ovog vikenda Selena Gomez napravio svoj prvi javni nastup od njenog jaza i svet pozdravili njenu iskrenost i iskrenu Realnost više nego ikada. Obučena u crvenoj haljini Prada Cartier nakit i Giuseppe Zanotti pete, zvezda izgledala odgovarajuće zapanjujući istovremeno pružaju snažnu poruku. Će se za svoju omiljenu Pop / Rock ženskog izvođača nagradu, rekla je:

load...

'Mnogo Hvala momci. U 2018., ova faza je zapravo prvi put da sam bio autentično 100 posto iskren sa svima vama. Mislim da je bezbedno reći većina vas zna moj život da mi se svidelo ili ne. I sam morao da stanem. Jer sam imao sve. I ja sam apsolutno slomljena unutra. Sve sam zadržao zajedno dovoljno da gde nikad ne bih izneverio, ali previše skupa da sam ga zadržao u kojoj sam dozvolio sebi dole. "

(Her 2018 referenca je oko godinu dana je dobila sa suzama u vršenju na Amas -. Iste godine njen odnos prema Justin Bieberdeteriorated)

"Ne želim da vidim tela na Instagram. Hoću da vidim šta je ovde. Ne pokušavam da validaciju, niti vise mi treba. Sve što mogu da kažem je da sam zahvalan što imam priliku da budem u stanju da podele ono što volim svaki dan sa ljudima koje volim. Moram da kažem hvala puno na mojim fanovima, jer vi ste tako prokleto lojalni, a ja ne znam šta sam uradio da zaslužujem. Ali, ako su razbijeni, ne moraš da ostaneš slomljeno. To je jedna stvar koju treba da znate o meni: Ja brinem o ljudima. A ovo je za tebe. "

load...

Cue plače iz gomile, uključujući i emotivne Dama Gagaand Ariana Grande. Pazi govor za sebe ovde...

To nije prvi put da poznate ličnosti su progovorili o mentalnim bolestima, a nadamo se da neće biti poslednji.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Casei affleck izvuče iz Oskara? Kakva razlika za godinu

Post Zabava

Božični planovi Kim Kardashian-a su ekstravagantni koliko biste očekivali

Post Zabava

5 stvari koje sam naučio kao kaskader u hollivoodu

Post Zabava

Bel Povlei - sve što treba da znate o Britanskoj glumici

Post Zabava

Gledanje televizije može poboljšati vaše prijateljstvo i odnose

Post Zabava

Ljekarski šećer poziva žene da sami popravljaju razliku u platama za žene

Post Zabava

J.k. Rovling je samo branio reakciju sadika Kana na teroristički napad

Post Zabava

Evo šta kraljica Elizabeth i princ Philip stvarno razmišljaju o krunu

Post Zabava

Melanija Trump odbacuje tvrdnju nove knjige koju je ona plakala kada joj je suprug osvojio predsjedništvo

Post Zabava

Bivši doktor koji je napravio seksističke komentare o novom lijevanju

Post Zabava

Grammis 2018: Vaš kompletan vodič za nagrade

Post Zabava

Ovako se igraju proizvođači tronova osiguravaju da se ne propuštaju finale od sezone 8