Šta se dođavola dešava sa Instagramom? | RS.polkadotsinthecountry.com

Šta se dođavola dešava sa Instagramom?

Šta se dođavola dešava sa Instagramom?

Ako si pod stresom o "nedavnim promenama 'to Instagram i ne znaju šta to znači za vas, imamo sve pokriveno.

Promene u našem omiljenom aplikacijom za razmenu fotografija su juče i online haos ima usledila. Momci, stop panika. Sve će biti u redu.

Glasine su podivljali i strastven Instagrammers su se gubi. 'Da li će naši poruke postao nevidljiv? " 'Da li smo izgubili svi naši sledbenici? " "Da li ću ikada dobiti preko 20 likes ponovo?" "Da li je ovo kraj Instagram kakav poznajemo?"

load...

Nesigurnost i zbunjenost udružio sa talasom Instagram ličnosti mole sledbenike da izmenite njihova podešavanja kako bi ostao vidljiv je bacio Instavorld u paniku.

Vreme je da svako smiri. Ovde su činjenice: šta se zaista dešava sa Instagram i zašto nema potrebe da brinete... Još uvek!

Prvo, nema promene su zapravo doneta. Ponavljamo: nikakve promene su napravljene. Iako će biti promena, ideja se polako uvodi.

"Slušamo i mi vas uverim da se ništa ne sada menja sa hranom 'Instagram tueeted na svetu. Phevph, to je olakšanje.

Dakle, kada se sudbonosnog dana stiže, šta će zapravo biti drugačije? Pa, iskreno samo algoritam. Instagram Nevsfeeds će prebaciti da postanu kao što su Facebook, koji je kupio Instagram u 2018. Godine.

Poruke će biti sortirani prema 'interesa i računa se kao' Korisnici 'najviše, umesto sadašnjeg sistema koji ih navodi hronološki.

load...

Vaše slike neće biti skriven, vaši profili neće postati nevidljiv, ali tvoje poruke će biti prioritet za "i želi sledbenika rokovima najbolje prijatelje, čineći ih pojavljuju u samom vrhu, dok će biti mnogo niže od drugih '.

To je iz tog razloga Instagram poznate ličnosti su pozivajući svoje sledbenike da uključite obaveštenja. Na taj način sledbenik će nakon prijema upozorenja svaki put kada se računa u pitanju poruka novu shot - za Instagram ekvivalent Facebook glumio prijatelja.

To je prilično jasno da je novi sistem je izazvala dosta uznemiren, sa hiljadama ljudi koji su na društvenim medijima da izraze svoj gnev. "Mrzim ovaj novi update Instagram polako pokušava da uvede" Kajli Džener posted, 'Ako nije pokvareno, ne popravljaj - Ja stvarno ne razumem i ne mora da bude još jedan motiv zato što pratite ljude sa razlogom. "

Ona nije jedini koji su imali snažnu reakciju na promene. Online peticija je nastao pod nazivom Keep Instagram hronološki, već podržava 323.000 potpisa.

Promene u društvenim medijima uvek izazivaju kontroverze (# dislikebutton-kapija), ali sa anti-promene argumenti trendu i pro-hronološki kampanje maha, imamo utisak da je ova debata se ne ide daleko preko noći. Srećno sa tim jednim Instagram.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Da li su čestitke za ed Šeran i Višnja?

Post Zabava

Rebel Vilson gifovi

Post Zabava

Gabrijela Vilde na prtljagu, Poldark i mlada majka

Post Zabava

Zašto se brisanje Fejsborda oseća kao da spaljuje moj tinejdžerski dnevnik

Post Zabava

Harvei Veinstein je angažovao obaveštajne agencije da špijunira optužene

Post Zabava

Zlatni globus najbolji momci iz nagrada 2018

Post Zabava

Khloe Kardashian trudnoća: Sve što znamo do sada

Post Zabava

Madonin govor o nagradnoj muzici bio je moćan

Post Zabava

Da li nova igra tronova teaser dokazuje ove dve popularne teorije?

Post Zabava

Nemojte se približavati Kim Kardashian sa ove tri hrana

Post Zabava

Glumci koji mogu da pevaju, od beba Broadvai do rokera

Post Zabava

Igra tronova slika iz finala pokazuje da je Cersei u velikoj nevolji