Slušanje mobilnih telefona: kako to utiče na vaše zdravlje | RS.polkadotsinthecountry.com

Slušanje mobilnih telefona: kako to utiče na vaše zdravlje

Slušanje mobilnih telefona: kako to utiče na vaše zdravlje

Zastrašujuće stvari.

Imajući u vidu da trošimo većina naših budnih sati prilično vezan za naše mobilne telefone, nije iznenađenje da svi brinu o potencijalnim zdravstvenim rizicima koji imaju.

Dakle, zavisnik smo mi, da čak smo rangirani UK gradove prema kojoj je signal najbolji mobilni telefon i shvatio kako da koriste naše mobilne telefone da naše pasoše.

I, pošto ima toliko informacija o mobilni telefon zračenja tamo (dosta toga diskredituje da je štetno), odlučili smo da uhvatimo korak sa Monikom Amarelo, direktora komunikacija za EVG i Olga Naidenko, viši naučni savetnik za američke Dečjeg životne sredine Zdravlje šta mobilni telefon zračenje zapravo radi...

load...

Pošto su citirani NHS Choices kaže 'izražena je zabrinutost da dugotrajno ili često izlaganje ovog zračenja može povećati rizik osobe zdravstvenih problema "i Svetska zdravstvena organizacija (SZO) je rekao:" Mobilni telefon zračenja je verovatno rak izaziva i mi savetujem da je važno da korisnici mobilnih telefona da smanji izloženost, "vreme je da obratite pažnju, sada.

Nazad u 2018, Međunarodna agencija Svetske zdravstvene organizacije za istraživanje raka proglasio vrstu zračenja koju emituju mobilni telefoni kao "mogući kancerogen", na osnovu studija koje pronadjena povećana glioma i akustične neuromima u dugoročnih korisnika mobilne telefonije.

To znači da ako redovno nose ili koristite telefon u džepu odeću ", kada je i povezan na mrežu, možete biti izlaganje se radio-talasa radijacije.

Ja izloženi istom zračenja kada sam pretražujete internet, kao što sam ja na poziv?

'Radiofrekventna energija je oblik nejonizujućih zračenja daje sa mobilnim i mobilne telefone, Vi-Fi rutera, bebi monitora i bezbroj drugih uređaja. Naučne studije su povezale elektromagnetno zračenje iz dugotrajne upotrebe mobilnog telefona sa povećanim rizikom od raka mozga i drugih zdravstvenih problema. Neka istraživanja pokazuju da elektromagnetno zračenje ometa prirodnim procesima našeg tela - čak i štetni po našu DNK. Dok mobilni telefoni emituju relativno slabu elektromagnetno zračenje, ipak utiče na okolne ćelije i tkiva, jer su uređaji često koristi i čuva blizu tela. "

load...

'Mobilni telefoni emituju radijaciju kad god oni prenose signal ka spolja, ka mobilnim tornja. Određena količina zračenja se emituje bez obzira na aktivnost, čak i kada je telefon uključen, ali nije u upotrebi. Govoreći u telefon će proizvesti više emisija zračenja od prijema signala, kao što je u toku preuzimanje podataka. "

'Mobilni telefoni emituju najviše zračenja kada su pokušavali da se poveže sa mobilnih tornjeva. Pokretni telefon, kao što se koristi u toku vožnje vozom, ili telefon u oblasti veoma daleko od mobilnih telefona tornjeva, mora da radi jače, odaje više zračenja. Korisnici mogu da izbegnu koristeći svoje imei u liftovima ili kad god je signal veoma slab, ako žele da smanje svoju izloženost, kažu stručnjaci. "

Kako vaš slučaj mobilni telefon doprinose problemu?

'Većina slučajeva mobilnih telefona su se druga preduzeća od originalnih proizvođača. Slučajevi telefon može delimično blokiraju antenu, što telefon ne radi teže za prenos signala i intenziviranje zračenja koji udara glavu i telo korisnika. Koristeći slučaj može dovesti do odbačenih poziva i osiromašenog baterije.

Da li je Vi-Fi, kao rizično i telefona radijacije?

'Udaljenost pitanja - što bliže telo je izvor zračenja, što više korisnika zračenja će apsorbovati. Telefoni se često koriste neposredno pored tela, i potencijal za apsorpciju zračenja je super. Vi-Fi ruteri su obično udaljeniji, smanjuje izloženost. Neki stručnjaci preporučuju protiv vođenja Vi-Fi ruter na krevetu ili u spavaćoj sobi pored već ga stavlja na području kuće u kojoj ljudi provode manje vremena. "

Šta je sa tabletama i laptopova?

'Kada koristite tablete i laptopove, postoje dve stvari koje treba imati na umu: udaljenost od tela i vrstu upotrebe. Kao telefona, te bežičnom uređaji prenose više radijacije kada pošalje signal iz - na primer, kada se govori u tabletu. Dobro pravilo je da zadrži tablet ili laptop na stolu ili uz podršku sopstvenom štandu, umesto da ga drži u krilu. "

Šta je sa telefonima i decu?

'Neke studije ukazuju na to da mobilni telefon zračenje može da krv-mozak barijeru propustljivije. Dok su ovi istrage su u toku i nisu svi zaključci su potvrđeni. Dece i mozak tinejdžera i organi razvijaju i brzo raste. Starost i glava / Bodi Shape razlike obzira na to kada je u pitanju apsorpcije zračenja. Mozak deteta ili blagim žena, sa svojim manjim, tankih kostiju lobanje, da apsorbuju znatno više zračenja nego velikog čoveka. Rešenje je da nauči decu i tinejdžere kako se koristi telefon poseban slušalice i zvučnika umesto da ih držite telefon u blizini njihovog uvo dok pričaju. "

Dok je istraživanje o efektima Vi-Fi i mobilnih telefona zračenja na naše zdravlje je u toku, to bi mogao da bude ideja da se smanji izloženost povećanjem udaljenosti od telefona (koristite telefon zvučnika kada je to moguće).

Postoje uređaji kao što su R2Lsticker koji je testiran i pokazano je da smanji količinu zračenja apsorbuje u mozak i do 70%. Kako se to radi? Potrebno je sve zračenja od telefona i svih drugih bežičnih uređaja i pretvara ga u električnu energiju koja se završio ispušta kao svetlost.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Tom Burke na svojoj novoj ulozi u J.K. Rovlingova detektivska serija

Post Zabava

Kraljica menja tradiciju na državnom otvaranju parlamenta 2018. godine

Post Zabava

Kada su jednom silovali, opet mi je olakšalo silovanje - instinktivno sam isključio

Post Zabava

Prince: Životna priča legende

Post Zabava

Zbog toga je Olivia Nevton-john skoro odbila ulogu u masti

Post Zabava

Konačna epizoda nije Sense8 sezona 3, ali je blisko kao što smo dobili

Post Zabava

Kendall Jenner neće šetati na tajnoj šou viktorije 2018. godine

Post Zabava

Melanija Trump odbacuje tvrdnju nove knjige koju je ona plakala kada joj je suprug osvojio predsjedništvo

Post Zabava

Najbolji božićni filmovi koji dolaze na netflik u 2018

Post Zabava

Gde je sada Tonija? Žena iza filma

Post Zabava

Brave miss vorld documentari: Linor Abargil činjenice

Post Zabava

Monika Levinski je upravo objasnila kako je #metoo pokret učinio da se oseća manje sama