Taj tajnik Anđela Viktorije agresivno je bio pritisnut da uradi nude snimke | RS.polkadotsinthecountry.com

Taj tajnik Anđela Viktorije agresivno je bio pritisnut da uradi nude snimke

Taj tajnik Anđela Viktorije agresivno je bio pritisnut da uradi nude snimke

"Osećam se povređeno, maltretirani i poštuje kao profesionalac i kao žena"

Ovog meseca je videla žene zauzimaju stav i govori se o zlostavljanju u svojim poslovima i odnosima, od žena optužuju Harvei Veinstein seksualnog uznemiravanja i assaultto modela uzimaju stav protiv zloupotrebe industrije.

Najnoviji Žena dodati svoj glas uzrok je jedan od najuticajnijih VICTORIA'S SECRET Angels Sara Sampajo, koji je u svojim društvenim medijima da ispriča svoju priču, koristeći hashtag #MiJobShouldNotIncldeAbuse.

Imenovanje publikaciju, Lui model je nastavio da ispričaju iskustvo gde je "agresivno pritisak da do gole snimke 'sa fotografijama protiv njene volje.

load...

"Ja sam pristao da snimi poklopac karakteristiku Lui izdanju jeseni, pod uslovom da nije bilo golotinje, 'model je napisao njenim instagram sledbenika, dešava da objasni kako je ona insistirala na jasnom rasporedu kako bi se zaštitila i da ima potpunu kontrolu.

"Čak i sa" nema golotinje "klauzule u mom ugovoru sa Lui, ja sam agresivno pritiskom da uradi golišave snimke na setu, me pita zašto nisam želeo da pokažem svoje bradavice ili idite u potpunosti akt", objasnio model. "Tokom dana izdanaka, morao sam da stalno branim i ponavljaju svoje granice bez golih slika, vodeći računa da se pokriva najbolje što sam mogao."

"Prilikom razmatranja finalnih slike uzeti, primetio sam da je bilo slučajnih izloženosti sa delovima tela koji nisam hteo izloženi, 'Sampajo je objasnio. "Razgovarao sam i bio osigurati da su te slike neće koristiti '- međutim, oni su, sa 26-godišnji objašnjava da je poklopac časopis zapravo u suprotnosti sa njihovim sporazumom golotinju.

'Kao i mnogi modeli, imao sam negativna iskustva u prošlosti, gde sam osećao pritisak da predstavlja akt ", objasnila je ona. 'U mnogim slučajevima gde je puca bio da nema golotinju, ja bi stigli na setu i fotograf ili stilista bi pritisak, nagovoriti ili traže da postavljam akt zato što sam to uradio u prošlosti. "

load...

Ona je nastavila: "Bio sam maltretirali. Mnogo puta sam pokazao golišave slike sebe kao primer da me primora na postavljanje akt i kad god sam stajao svoju zemlju i odbio, ja sam kritikovao i ocenjena kao teška. "

'Kroz moju karijeru, bio sam veoma selektivan sa kada i kako radim snimanja sa golotinjom. Samo zato što sam pristao da pozira akt u prošlosti, ne daje nikom dozvolu da preuzme bih to opet pod bilo kojim okolnostima. Imam pravo da pokaže svoje telo kako, kada, gde i šta god svrhu biram. To je moj izbor. A kada sam da taj izbor, ja očekujem da budu tretirani sa poštovanjem i profesionalnosti. "

"Osećam se povređeno, maltretirani i poštuje kao profesionalac i kao žena. Želim da uradim ono što mogu da spreče ovo ponovi meni, i drugima. Nažalost, ovo nije izolovani incident, a ja nisam sam. Kao modeli nastavljaju da dele svoja iskustva užasne, maltretiranje i zlostavljanje koje je sistemska u modnoj industriji, doći će do svetlosti. "

"Kao modelima i kao žene, moramo da stojimo zajedno i zahtevaju poštovanje koje zaslužuju. Mi imamo pravo da svoje individualne odluke o našim telima, naš imidž, i naše živote. "

load...

Slične vesti


Post Zabava

Osećam da se smatralo da je u pitanju neočekivana bora

Post Zabava

5 stvari koje sam naučio kao kaskader u hollivoodu

Post Zabava

Evo kako su upoznali Justin timberlake i Jessica Biel

Post Zabava

Ove žene su upravo objavile političku izjavu sa svojim izborom zlatnih glupih datuma

Post Zabava

Evo kako je vaš iPhone držao tabove na sebi

Post Zabava

S-grad i još 8 podkasta koji su vam potrebni u svom životu upravo sada

Post Zabava

Prince: Životna priča legende

Post Zabava

Bela kuća samo pogrešila ime Tereze Maj

Post Zabava

Disnei je najavio predstavu za predstojeći live aladdin

Post Zabava

Najbolji feministički festivali uk

Post Zabava

Brit Avards 2018: Sve što trebate znati kako se to događa

Post Zabava

John legenda otvara se o posttratnoj depresiji Chrissi teigen-a