Tenis kao Ana Ivanović nam govori kako se sprema za Vimbledona | RS.polkadotsinthecountry.com

Tenis kao Ana Ivanović nam govori kako se sprema za Vimbledona

Tenis kao Ana Ivanović nam govori kako se sprema za Vimbledona

Na 28 iear old srpski tenis pro razgovori pre grand slam doručka, jagode i krem i ulazi u Vimbledon način razmišljanja.

Vimbldon 2018 je sada na pola puta kroz dve nedelje dugo tenisu. Turnir je svetski poznat Roial nastupima, tenis belih, najbolje Pimms... Oh i svetska klasa sport, naravno.

Come Rain or Shine (i ozbiljno se nadamo za drugo) da sportski događaj nije od onih koji treba propustiti. Sa top seme uzimajući ispao u prvom krugu i džokera što iznenađujuće napredak, ove godine obećava da će biti jednako očaravajući i emocionalno kao poslednji.

load...

Uhvatili smo se sa Grand Slam šampiona i svestranu inspirativna žena Ana Ivanović, trenutno rangiran kao br. 25 u svetu, da uđe u um Vimbldonu takmičara...

Koja je tvoja omiljena stvar u vezi Vimbldonu? Volim činjenicu da je tako otvoren i širok, ima tradiciju. Kada hodate kroz Vimbldona kapije se osecas poseban i uvek osećam čast da budem deo toga.

Koji je vaš omiljeni Grand Slam konkurencija? Volim French Open, jer sam ga pobedio u prošlosti, tako očigledno sam da osećam najudobnije, i imam veoma posebne uspomene iz Paris.Do imate bilo kakvih unapred meč rituale da te u zona pred Grand Slam? To zavisi šta raspoloženje sam u. Ponekad volim da se nasmeje sa svojim timom i da malo opušteniji, a drugi put sam stavio svoje slušalice u i slušajte muziku pre nego što hoda na ja bih da nekoliko minuta na moje da razmišljaju o taktici za match.Do li ulazio u Vimbldonu duh sa čašom Pimms? Ne toliko u Pimms, ali ja volim Vimbledon jagode! Zaista volim kolače sa kajmakom i džem od jagoda. Ništa nije bolje - to je moj omiljeni.

? Na dan velikog meča šta imate za doručak se menja, ali bih obično imaju omlet sa tost ili samo držite se kaša - to je moja uteha hrana.

Koji je vaš rutina treninga? To varira, u zavisnosti od toga koji deo sezone u kome sam kad sam turniri dolazi sam provode manje vremena na treningu i više fokusirati na oporavak i biti svež za meč..

Kako ste došli u tenisu? Gledao sam Moniku Seleš na televiziji i zaista voleo svoj stil igre. Lokalna škola tenisa je reklamiranje i tako sam zapisao broj i prisilili svoje roditelje da ga zovu. Bila sam jako tvrdoglav - još uvek sam.

load...

 Šta te motiviše glad za pobedom, to stvarno tera da se bolje? - da bude bolje. Koja je najteža stvar koju ste morali da se odreknemo kao tenisera? Za mene, to je bio daleko od moje porodice. Zaista sam blizak sa svojom porodicom i negujemo naše vreme zajedno. Da budu odvojeni tako dugo, i za takve duže vreme bila veoma teška. Ako niste bili teniser šta bi ste bili Možda je agent CIA? - Volim da shvatim neke stvari, a ja zaista volim tajnost. Ono što je ti karijera istaknete? Osvajanje Otvoreno prvenstvo Francuske i postao svetski broj jedan u istoj nedelji. Hoćeš li biti Instagramming preko turnir? Da, volim Instagram, to je veoma čist i lako pratiti. Recite nam nešto o svom radu van tenisa... Radim sa UNICEF od 2007. Godine - Ja sam ambasador za program na škole bez nasilja. U Srbiji su cene bile posebno loše sa 62% od nasilja u osnovnim školama, ali sad je stvarno poboljšanje. Osećam se veoma srećna da je tenis je otvorio mogućnost ovako za mene, što si mi dozvolio da pomogne ljudima.

Ana Ivanović govoreći na VTA Auto-Vimbledon partije, predstavili Dubai Duti Free na krovu Gardens, Kensington 23. Juna.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Pobednik Britanaca Jorja Smith radi neobične saradničke prodavnice sa Drejkom

Post Zabava

Elenova stranica objašnjava kako je agresivno izašla kao gej na skupu k-muškaraca

Post Zabava

Sve što vam treba da znate o novom kraljevskom netfliku pokazuju krunu

Post Zabava

Potreban vam je ovaj tezak pozitivni instagram račun u vašem životu

Post Zabava

Ljubav zapravo: Sve što nikada ranije nisi primetio

Post Zabava

Ovaj inspirativni nastavnik menja živote dece u ratnim zonama

Post Zabava

Najbolje reakcije ličnosti na Obamaov emocionalni oproštajni govor

Post Zabava

Najbolji netflik pokazuje 2018

Post Zabava

7 životnih lekcija koju smo naučili od Mari Kate i Ashlei

Post Zabava

Slušanje mobilnih telefona: kako to utiče na vaše zdravlje

Post Zabava

Ovo je razbijanje razloga da Disnei princeze nemaju majke

Post Zabava

Povratak u klub za knjige