Casei affleck izvuče iz Oskara? Kakva razlika za godinu | RS.polkadotsinthecountry.com

Casei affleck izvuče iz Oskara? Kakva razlika za godinu

Casei affleck izvuče iz Oskara? Kakva razlika za godinu

Prethodni uznemiravanje naselja seksualni nisu zaustavili Kejsi Aflek osvajanje Oscara za Manchester Bi The Sea prošle godine. Njegova odluka da se ukloni iz 2019. Ceremonije pokazuje koliko se promenilo

Ovaj put prošle godine Kejsi Aflek je na dobrom putu da osvoji Oscara za Manchester pored mora. Ben Aflek je normalno press-stidljivi mlađi brat je opširno kampanju u mesecima koji su doveli do nagrada sezone - uz podršku Ben i njegov prijatelj Matt Damon - a već osvojio najbolji glumac na Zlatnih globusa. Za nekoliko nedelja da bi leti u London da osvoji previše za najboljeg glumca BAFTA.

Da li bi Aflek se sunča u aplauz je Manchester od strane Seabeen izdat ove godine? Najverovatnije ne.

Prošlogodišnji odluka da slave Affleck uprkos zapis navodnog seksualnog uznemiravanja - u 2010. Se preselio dve građanske parnice van suda sa saradnicima Magdalena Gorka i Amanda Vhite, koji je tvrdio Aflek je više puta maltretirao i zastrašivali ih na setu od ja ipak ovde - nije otišao uncriticised. Ali, za razliku od Nate Parker, čija je Oskar Run for Birth of a Nation u istoj godini je doveden do naglog zastoja od otkrovenja iz 1999. Silovanja optužbu, Aflek očistiti, čak i ako je 2017 Najbolja glumica oskarovac Bri Larson - otvoreni zagovornik seksualno preživeli assault - odbili da on clapvhen došao na scenu da uzme statuu.

load...

Vatch the 2019 Oskara: Get a 14 dana besplatnog probnog perioda od Ski Pass na Nov TV

Kakva razlika godišnje čini. Teško je zamisliti Aflek mogao lako pomešati na ovogodišnjim Zlatnih globusa, okružen ženama u crnom u čast seksualnog uznemiravanja i napada preživele, ili pljeskanje zajedno da Barnstorming govor Opre Vinfrei.

Aflek je možda porekao bilo kakve prethodne nezakonite radnje, ali je izgleda da prizna da je holivudski post- # MeToo neće jednostavno pripremljeni i ućuti. Ove godine, za razliku od ostalih njegovih 2018 dobitnika Emma Stone, Mahershala Ali i Viola Davis, Aflek neće biti ispunjavanje tradiciju koja vidi prethodni Najbolja pobednik glumac godine isporuči nagradu za najbolju glumicu.

Potvrđujući da Aflek neće prisustvovati, rekao je Oskara portparol, "cijenimo odluku da zadrži fokus u emisiji i na velikom delu ove godine."

Aflek je odsustvo sa svečanosti je znak koliko se stvari promenile u jednoj godini. U stvari, stvari se menjaju na takav snimak koji Džejms Franko može osvojiti nagradu na Zlatni globus nosio TimesUp pin, samo da se airbrushed iz poklopca The Hollivood Reporter nakon navoda o seksualnom prekršaja nekoliko nedelja kasnije. Ne čudi Kejsi Aflek je odlučio da zadrži svoju glavu na 4. Marta - da li će ikada biti dobrodošao nazad je druga stvar.

load...
load...

Slične vesti


Post Zabava

Poznati odlaze Georgeu Mihailu koji je umro od ovog božićnog

Post Zabava

Ove ljubavne pisma Ernesta Hemingveja puštene su nakon 99 godina

Post Zabava

Barak Obama je upravo objavio svoj novi post-predsednički posao

Post Zabava

Jude zakon je upravo otvoren da igra dumbledore

Post Zabava

Gendri se konačno vratio u igru tona bolje nego ikad

Post Zabava

Greta Gervig je peta žena u 90 godina nominovana za najboljeg režisera

Post Zabava

Zašto Donald Trump ne nosi venčani prsten?

Post Zabava

Thug: Angie Thomas govori o svom briljantnom prvom romanu

Post Zabava

Zbog toga je Olivia Nevton-john skoro odbila ulogu u masti

Post Zabava

Božični planovi Kim Kardashian-a su ekstravagantni koliko biste očekivali

Post Zabava

Zašto Hermione nije imao velike prednje zube u filmovima Harri Pottera?

Post Zabava

Amazonska varijanta: Šta treba da znate o novom konkurentu instagrama