UK TV vodič za jesen 2018: Vreme je da otkaže sve i udari u sofu | RS.polkadotsinthecountry.com

UK TV vodič za jesen 2018: Vreme je da otkaže sve i udari u sofu

UK TV vodič za jesen 2018: Vreme je da otkaže sve i udari u sofu

Fige za puno morskih vidre

Možete baciti onoliko veliko ime zvezde, fensi pisce i specijalne efekte u miks koliko želite, ali ćemo verovatno svi biti vazduh kroz vodu dva minuta snimka jednog Iguana juri zmija. The Magnificent David Attenborough najnoviji priroda serija Blue Planeta III počinje u nedelju na BBC, 16 godina nakon originala.

Snimao za nastavak počela pre četiri godine i obećava da će dovesti nas bliže nego ikada u životu pod morem, koristeći sečenje tehnologije ivica kamere i stručna znanja iz celog sveta.

Serija će verovatno biti podržana sa ekološkom porukom previše. Procenjuje se da će do 2050. Moglo biti više plastike u okeanima nego ribe, dok topljenje ledene kape čine život teže nego ikada za životinje na prvoj liniji fronta globalnog zagrevanja.

load...

Kao i emotivnog naboja priče o preživljavanju, možete očekivati puno humora i nekih delfina masovnim-zadovoljio. A garantovana rejting Buster ako ikada videli smo jedno.

Evo šta je vredno hvatanje ove jeseni...

Jasno ništa ne može da zameni 1994 verziju glavnu Vinona, Suzan Sarandon, Claire Danes i (mini!) Kirsten Dunst, ali više od dve decenije na ima mesta za drugu. Predstojeća BBC-adaptacija romana Louisa Mai Allcott je postavljena da napravi zvijezdu Uma Thurman i Ethan Havke ćerke Maje Turman-Havke, koji će igrati Jo marta uz Emili Vatson kao Marmee i Murder, She Vrote je Angela Landsburi kao tetka marta.

Stranac Stvari sezone dva Netflik

Druga runda osamdesetih-Tastic Drama duffer braće je postavljen za Halloveen datum premijere. Vinona Rider, Dejvid Luka i proboj starleta Mili Bobi Braun povratak na cast (što verovatno znači Millie lik Jedanaest se eksplodirala u milione malih, svetlih komada nije kao konačan kako je izgledao). Šta će se desiti da će sada da se iskašljava tu čudno ljigav metak? Šta će se desiti sada Upside Dovn je napukao otvorena? Zašto niko ne računa da Barb umro? A ko će da nas pozove na njihovu Halloveen screening zabavu?

load...

Making ubicu 2 Netflik

Dokumentarac koji je sijalo a kritičkog svetlo na američkom sistemu krivičnog pravosuđa vraća u drugoj seriji. Od prvobitnog 10-ulogu Brendan Dassei je imao njegov 2007 osuda poništio za zajednički-ubistvo fotografa Tereze Halbach - nakon deset godina u zatvoru - ali Stiven Ejveri ostaje unutar na doživotnu robiju. Netflik šefovi nisu bili voljni da daju datum solidnu oslobađanje, ali obećavam serija dva će pasti "do kraja ove godine."

Craft, BBC Three

Ako ste pročitali međunarodni bestseler istog imena Jessie Burtonu moraćete ne ubedljiva da je predstojeća televizija adaptacija Miniaturistis obavezno-sat. Osvaja Anja Tejlor-Radost preuzima vođstvo od Nella, mlada nevesta u 1686 Amsterdam, koji se kreće u sa svojim novim mužem i njegovom ledenom sestra-in-Lav (Romola Garai), samo da pronađe kuću pakuje sa čudnim tajnama.

Kruna sezone dva Netflik

Predstava koja je ti roditelji pitaju kako mogu 'dobiti Netflik na televiziji "se vraća na 2. Decembra. Nova serija će po svemu sudeći više fokusiraju na ulogu princa Filipa u kraljevskoj braku sa karakterističnim undeferential nadzora. Šta god da se desi sledeće, računovođe na Netflik mora biti oslobođen original 100 miliona € kockanje u emisiji se isplatilo.

load...

Slične vesti


Post Zabava

9 puta Londonsko olimpijada nas je osmijehilo

Post Zabava

Upozorenje: Ova činjenica o Harriju Poteru je nekako brza. Marie Claire

Post Zabava

Ben Affleck se sada suočava sa svojim navodima o seksualnom uznemiravanju

Post Zabava

Gledanje televizije može poboljšati vaše prijateljstvo i odnose

Post Zabava

Zašto mali golgetovi svuda po celeste Ng su sledeći veliki littli laži

Post Zabava

Polne scene - 17 najtraženijih trenutaka bioskopa

Post Zabava

17 inspiracionih savjeta o karijeri od žena koje su promenile igru

Post Zabava

Zašto kraljica očigledno živi sa Villiamom i Kateom

Post Zabava

Hilari Klinton je upravo govorila o Misogini-ju i kako drži žene van snage

Post Zabava

Jedna koja vlada svima na setu gilmore devojčica morala je da prati. Marie Claire

Post Zabava

Kati Perri objašnjava kako je napravila Calvin Harris da oseti osećanja

Post Zabava

Dve nove knjige Harri Pottera će biti puštene