Viktorija Bekam nas sve uči na kontur na instagramu | RS.polkadotsinthecountry.com

Viktorija Bekam nas sve uči na kontur na instagramu

Viktorija Bekam nas sve uči na kontur na instagramu

I mi smo ovde zbog njega

Pored mode i muzike, Victoria Beckhamhas mnoge druge žice njenom luk - pre svega lepotu i naravno humora, sa svojim urnebesno Instagrams zabavlja svoje milione fanova na redovnoj.

Srećom za sve, ona je kombinovao oba u svojim najnovijim medijskim poruka društvenih, otpremanje video tutorial njene konture režima da označi svoju saradnju sa Estee Lauder - a to je smešno.

Teško je poverovati da je prošlo godinu dana od dva najveća imena u svetu mode i lepote sveta, odnosno prvi sarađivali, ali drugi pad (dostupan isključivo u Harrods) je ovde i vant it all.

load...

Kada je reč o drugoj kolekciji Viktorija Bekam k Estee Lauder, očekuju čelične tonove i sjajne metalične - sve inspirisano omiljenih gradova modne Mogul je kao potpis izgleda VB je.

Da prikaže uzbudljivu novu collab, Engleska je odveden u svom Instagram da dele vesti sa njenim 16,9 miliona sledbenika, da ih dosadan preko nedelje u vodi do lansiranja.

"Sledeći u mom Beauti serija je sutra - Ja ću ti pokazati od početka do kraja mog formulu za savršenu, sjajne kože," The 43-godišnji objasnio, pre postavljanja smešan snimak, Captioned: 'druga od mog lepota tutorijala je ovde! Saznajte svoju formulu za savršenu kožu, uključujući moje srećno konture za sunce poljubi sjaj... Završnica? Moje #VBFlatTopVisor naočare. "

Urnebesna Video prikazuje VB u monogram bade mantil i peškir govori kroz njene korake za savršeno oblikovanje. Počev video sa smešnom snimku Viktorija u krevetu u folije maske i nijansama, modni dizajner objašnjava svoju lepotu režima od početka do kraja.

"Polazna tačka je moć folija maska, onda je moja koža usavršavanju u prahu, a zatim Šafran Tue Bronzer, objašnjava Viktorija pre razgovora putem kako primeniti prah.

"Ja sam oblikovanja iz vrha i dole kroz donji deo obraza," objasnila je ona svojim sledbenicima, dok demonstrira akciju, najavljujući "Osećam se kao da sam poljubila od sunca".

load...

"Onda za jutro Aura ovlaživač i prajmer - i ja ću ga staviti na gornjem delu mojih usana", objašnjava ona pre nanošenja Aura usne, nazvan po VB 'završnica za savršene Kissable usnama. "

Iz njenog urnebesno pokretanje predstavljaju joj opada joj čine četkicu i psovke na kameru, to je fer reći Viktorija Bekam ne kozmetičke tutorijale kao nijedan drugi.

I mi smo očajni više.

Slične vesti


Post Zabava

Uspavanka Leile slimani: Je li ova ubica Dadilja rezervisala devojku Nekt?

Post Zabava

Reese sa žlijebom tvrdi da Bend and snap zapravo radi

Post Zabava

Biografija i činjenice kraljice Elizabete II

Post Zabava

Ksenia Tchoumi: Zašto sam prestao sa bankarstvom da postane digitalni uticaj

Post Zabava

Kanie Vest je samo obrisao svoje tveetove o Donaldu trumpi

Post Zabava

Sve životinje u plavoj planeti 2 su duboki redosled

Post Zabava

Kanie Vest je u bolnici zbog iscrpljenosti i deprivacije sna

Post Zabava

Ovo se ne tiče zločina jednog čoveka protiv žena

Post Zabava

Da li ćemo dobiti dan za posao za princa Hari i venčanje Meghan Markla?

Post Zabava

Ashton Kutcher emocionalno govori da nazove prekid trgovine ljudima

Post Zabava

Evo zašto Leonardo DiCaprio vraća oscar

Post Zabava

Instagram sada obaveštava ljude kada ste snimili nešto