Vodič kroz Evroviziju 2018: Ko izvodi, gde ga gledati i još mnogo toga | RS.polkadotsinthecountry.com

Vodič kroz Evroviziju 2018: Ko izvodi, gde ga gledati i još mnogo toga

Vodič kroz Evroviziju 2018: Ko izvodi, gde ga gledati i još mnogo toga

Sve znanje ćete je potrebno za vaš obavezno gledanje Evrovizije

To je najveći sjajno doba godine opet - Eurovision 2017is ovde. Ovo je 62. Put da će širom Evrope (i plus Australija) pevanje takmičenje održati i ovaj put je našao kuću u Kijevu, Ukrajina. Sa preko četrdeset dve zemlje takmiče za titulu, dva polufinala će se održati večeras i 11. Maja da unište broj pevača na svega 26. Sa toliko imena i lica da se uhvate u koštac sa pred veliko finale maja 13, sastavili smo zgodan spisak zemalja i takmičara paziti na dole.

Italija - Frančesko Gabbani

Reći ništa više, ovaj čovek je izvođenje sa plesnom gorila. Frančesko Gabbani, popularni harizmatični pevač, bio direktno obratio da predstavlja Italiju na Euroviziji i on je vruće karta za pobedu. Sve o ovoj predstavi će biti veći od života: njegov privlačan kao u paklu skladu napisao sam i tim pisaca, svojim svetlim grafika i neočekivane životinja gost.

load...

Nastupaju: Occidentali je karma

Švedska - Robin Bengtsson,

Bivši rijaliti TV takmičara Robin Bengtsson je ove godine uzimanje list iz OK Go knjige sa traka za trčanje plesne rutine, postavljen na engleski klub skladu pod nazivom I Can not Go On. Osvojio je priliku da predstavi svoju domovinu nakon pobede u nacionalnom pevačke takmičenje Melodiefestivalen (koji je takmičio u godini prije, ali je izgubio) i predstavlja popularan favorit za pobedu.

Nastupaju: I Can not Go On

Australija - Isaija

Isaija Firebrace je jedan od najmlađih takmičara ove godine na Eurosongu u 17 godina i dolazi iz mali gradić koji se zove Moama. Ne dozvolite da vas zavara svojim godinama, on je osvojio srca australijske javnosti i izdanja u zemlji od Ks Factorjust prošle godine. On je izabran od strane emitera pod nazivom SBS da predstavljaju narod - to je tek treći put da će Australija biti konkurentni na Evroviziji.

load...

Nastupaju: Do not Come Easi (vritten bi prošlogodišnje australijskih Evrovizije kantautora)

Belgija - Blanš

Još jedan mladi čovek na listi, 17-godišnji Ellie DEVAUKS je velvet tonovi su podsećaju na Birdi i njenog zreo još optimista pesmu Citi Lights Predviđa se da veliki broj gledalaca na Evroviziji ove godine. Belgijski pevač odluči da ode njen Moniker Blanche i takmičio na The Voice Belgikue, zabavljao sudije sa svojim obavljanje Daidreamer Adele.

Nastupaju: Citi Lights

Portugalija - Salvador, Sobrala

Rođen u Lisabonu, ovaj 27-godišnji pevač će ove godine predstavljati Portugal sa blagim portugalskom balade Amar Pelos Diosvritten njegova sestra. Ovo nije njegov prvi put na velikoj sceni, jer je bio učesnik na nacionalnom realnost pevačkog takmičenja pod nazivom Idolosin 2009 i takođe tukli druge nadaju u Festival de Cancaoto predstavljaju Portugal na Evroviziji ove godine. Njegova duševna mumlanje će doneti stepen starog svetskog šarm Kijevu je fazi.

Performing Amar Pelos Dios

Drugi popularni favoriti uključuju Bugarska je Kristian Kostov, Ilinca i Alek Florea iz Rumunije i Sister Act OG3NE iz Holandije. Rusija neće se takmičiti ove godine, kao i njihov takmičar Julija Samojlova je zabranjeno iz Ukrajine posle nastupa u pripojena Krimu. Dok Evrovizije ponudio kompromis u kojem bi mogla da obavlja putem live satelitskog linka, konačno je odbijen.

Britanski gledaoci mogu da gledaju veliko finale večeras od 8 sati na BBC i Graham Norton će pružati live jezik-u-obraz komentar. Eurovision će takođe biti streaming performanse i iza kulisa žive na IouTube-u.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Kim Cattrall nam je učinila svu uslugu tako što smo zaustavili satc3

Post Zabava

Finalna linija dužnosti: Toliko stvari o kojima moramo da razgovaramo

Post Zabava

Da li je nagrada za nagradu 2018 bila najistaknutija politička nagrada?

Post Zabava

Najbolji Donald Trump navodi od tog intervjua Morgan

Post Zabava

Daeneris lista Admirersa je van kontrole u 7-oj sezoni

Post Zabava

John legenda otvara se o posttratnoj depresiji Chrissi teigen-a

Post Zabava

Benedikt Cumberbatch - objasnila je naša ljubav prema Britanskom glumcu

Post Zabava

Otkrivene su tajne kostima Hari Potera, od najizazovnijih do ikoničnih

Post Zabava

Zašto Bran kaže da je kaos je merdevina Littlefingeru i šta to znači

Post Zabava

Najbolji filmski parovi: 10 najvećih ikona filmskih romansa ikada zarobljenih

Post Zabava

Brave miss vorld documentari: Linor Abargil činjenice

Post Zabava

Evo kako je vaš iPhone držao tabove na sebi