Za one koji bi Dare pokušali da nas tišu, nudimo vam dve reči | RS.polkadotsinthecountry.com

Za one koji bi Dare pokušali da nas tišu, nudimo vam dve reči

Za one koji bi Dare pokušali da nas tišu, nudimo vam dve reči

Vreme je isteklo.

Sinoć je video 2018 Grammi nagrade, ove godine služi kao platforma za politički protest, sa figurama visokog profila pomoću televiziji ceremoniju i crveni tepih nastupa zvati od seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja.

Ovaj događaj je osnaživanje od početka do kraja, od moćnih govora i nastupa na ceremoniji u A-liste Zvezdice donning bele ruže na crvenom carpetto simbolizuju vreme je isteklo pokret.

Ali, vrhunac večeri bila nesumnjivo emotivni nastup Kesha je od 'Molitva', pjesma je pisala o svom pravnom borbi sa ek producentom Dr Luke nakon optužujući ga za seksualno zlostavljanje.

load...

A ona nije bila sama, pridružio na sceni Cindi Lauper, Camila Cabello, Andra dan, Julia Michaels i Bebe Rekha i otpora preporoda hora.

Performanse uvođenje Kesha je kolega pevač Janelle Monae, koji je svoj trenutak na sceni da isporuči veoma važnu poruku.

"Večeras, ja sam ponosan što stoji u solidarnosti kao ne samo umetnik, ali mlada žena, sa mojim kolegama sestrama u ovoj sobi koji čine muzičku industriju," 32-godišnji objavio u gomili. 'umetnici, pisci, asistenti, publiciste, Direktora, producenti, inženjeri, i žene iz svih sektora poslovanja. Takođe smo kćerke, supruge, majke, sestre, i ljudska bića. Dolazimo u miru, ali mi mislimo ozbiljno. I onima koji bi se usudio probati i ućutkaju nas, nudimo vam dve reči:. Vreme je isteklo '

Ona je nastavila: "Mi kažemo up Vreme je za plate nejednakosti, vreme je za diskriminaciju, vreme je za zlostavljanje bilo koje vrste, i up Vreme je za zloupotrebu vlasti. Jer, vidite, nije samo dešava u Holivudu, nije samo dešava u Vašingtonu - to je ovde u našoj industriji. I baš kao što imamo moć da potrese kulturu, imamo i moć da poništili kulturu koja nas ne dobro služi. "

Zaključujući svoj govor, ona je najavila: "Hajde da radimo zajedno, žene i muškarce, kao jedinstvena muzičke industrije, posvećena stvaranju sigurne uslove rada, jednake plate i pristup za sve žene."

load...

Ako nas izvinite, idemo da pokrenete peticiju za Janelle Monae da održi sledeći TED govor.

Slične vesti


Post Zabava

Natalie Portman je samo izrazila veliko zaljenje zbog svoje podrške sramnom reditelju Romanu Polanskom

Post Zabava

Najbolji feministički festivali uk

Post Zabava

Trudnoća Kilie Jennera: Sve što znamo do sada

Post Zabava

J.k. Rovling se samo izvinio zbog smrti Hari Poter

Post Zabava

Grejs neutralno govori tetovaže, modifikaciju tela i nove tv igrice i igle

Post Zabava

Ja sam profesionalna plesačica - samo imam sindrom snimanja

Post Zabava

Louise Thompson je otkrila svoje tajne instagrama

Post Zabava

Ovde su najčudniji citati Diane von Furstenberg

Post Zabava

Smrt dolazi za Sansa ili Aria stark i imamo puno osećaja

Post Zabava

John legenda otvara se o posttratnoj depresiji Chrissi teigen-a

Post Zabava

Posljednja godišnja Samantha snaga na Trumpu i rad sa obama

Post Zabava

Ovaj član kraljevske porodice je započeo lični račun instagrama