Zadivljujuće citate od 6 parova na ekranu koji se vole u realnom životu | RS.polkadotsinthecountry.com

Zadivljujuće citate od 6 parova na ekranu koji se vole u realnom životu

Zadivljujuće citate od 6 parova na ekranu koji se vole u realnom životu

Toliko osećanja sada...

Mi nikada nećemo prestati da voli naše omiljene parove na ekranu - često kupuju u svojoj hemije toliko da je vest o tome da oni nisu zajedno u stvarnom životu dolazi kao razornog udarca - još gore kada se uspostavi da oni zapravo ne mogu da podnose drugo - gledamo vas Dženifer Grej i Patrik Svejzi.

Svako može 'praviti lep "i šale sa ko-zvezde, ali samo vrlo mali broj stvari uspevaju da pronađu svoju" srodnu filmski ".

Pojam, skovao Drev Barrimore, sada se koristi da opiše retku Hollivood odnos: s ljubavlju vezu između dva aktera, na i van ekrana. Poznat i kao "radni ženom" ili radnog muža ", ovi glumci i glumice vratiti u svakom drugom vremenu i opet, odlučili da rade zajedno iznad bilo koga drugog.

load...

Evo 6 od naših omiljenih filmskih soulmates koji obožavaju jedno drugo u stvarnom životu...

Hju: "Ja se svidja u" ekstremnim merama ", ali stvarno je volim sada. Mi vezan neverovatno dobro na ovom filmu, uglavnom zbog toga što smo oboje bili toliko nervozni, naročito na početku. Mi smo ujedinjeni u strahu. Mislim da je smešno i ekscentrik. Ona ima čudne apetite. Nikad nisam video da neko jede tako. Možete staviti sve pred sobom, a nema ga u četiri sekunde. Ona je pola žena, pola-skakavac. I ona je mala. To je freakish.'Sarah: "On je potpuno uživanje. Uprkos proglasa o tome kako je teško da će biti i kako mrzovoljan je, to nije bilo tačno. Ja ga obožavam. On je pametan i zabavan. "

5) Dru Barimor i Adam Sendler

Drev Neki komičari su stvarno mrak u lice, a to je slama srce, Adam je istinski lepo, pozitivna osoba. On nema srednju-svest njegovoj komediji ili njegovoj prirodi. Oboje smo stvarno stalo do dobroti. "

Adam: 'Drev mi dopada je to izgleda kao devojke bilo dozvoljeno da me vole u ​​filmovima. Mi poznajemo dugo vremena. Ali ja volim tu devojku, Drev. Ona je srce, a ona je kao porodica. "

load...

6) Ema Tompson i Alan Rikman

Ema: "On je bio krajnji saveznik. U životu, umetnosti i politike. Verovao sam ga apsolutno. On je, pre svega, redak i jedinstven ljudskog bića i nećemo vidjeti njegov kao again.'Alan: '[Za rad sa Emom] je poklon, privilegija - radite sa velikim prijateljem. Mi smo delovali zajedno i ja sam je režirao, kao i. Ali nije kao stavljanje na cipelicu, tu je izazov uključen zato što je umetnik i ona je mozak, a ona je volja, a ona je moć i sila i to je sve vrlo izazovno, ali to je ono što volim. "

load...

Slične vesti


Post Zabava

Bel Povlei - sve što treba da znate o Britanskoj glumici

Post Zabava

J.k. Rovling se samo izvinio zbog smrti Hari Poter

Post Zabava

Evo šta kraljica Elizabeth i princ Philip stvarno razmišljaju o krunu

Post Zabava

Poznati odlaze Georgeu Mihailu koji je umro od ovog božićnog

Post Zabava

Da li je princ Harri i Meghan označio jedan korak bliže kraljevskom angažmanu?

Post Zabava

Margot Robbie otvara se oko šamaranja Leonarda dicaprioa

Post Zabava

Ivanka Trump pokušala je da se pridruži pokretu #TIMESUP, ali je spektakularno propala

Post Zabava

11 vrlo čovjek slavnih citata o varanju

Post Zabava

Zbog toga je Olivia Nevton-john skoro odbila ulogu u masti

Post Zabava

Plava planeta 2 koralni grebeni pregled: banja kornjača je naša duhovna životinja

Post Zabava

Džordž Kluni priznaje da Amal gleda stare re-serije e.r

Post Zabava

Prince Harri i venčanje venčanih maraka: Šta možemo očekivati?