Zapravo mesto za zapošljavanje prestola | RS.polkadotsinthecountry.com

Zapravo mesto za zapošljavanje prestola

Zapravo mesto za zapošljavanje prestola

I to je prilično smešno.

Uvek se imaginaran kao majka Dragons - Pa vidi dalje je Vesteros Zapošljavanje centar može samo biti u mogućnosti da otkrijete da posao iz snova.

Uz visoku stopu smrtnosti u Game of Thrones to i ne čudi da postoje nekoliko, prilično nepoželjne, slobodna radna mesta u ovom trenutku. I to veoma detaljno (i sto posto nezvanični) varaju sajtu, Vesteros Recruitmentlists veliki broj radnih mesta na osnovu smrti likova u predstavi, čak idu toliko daleko da uključi plata očekivanja, glavne odgovornosti i ključne veštine koje su potrebne.

load...

Zasnovana samo nekoliko minuta hoda od Red Keep područje agencija regrutovanje se specijalizovao u usklađivanju najbolje kandidate uloge. "Mi naći posao, boravak u njima je tvoj problem" - verovatno najbolji odricanje u sedam kraljevstava.

Aktuelni konkursi su, zanat u Domu Black & Vhite, hram u Vinterfell posvećen mnogih-faced Boga. Dovođenje u malom Game of Thrones humor, opis posla države niko ne treba da se primenjuje, jer je jedan od glavnih zadataka je da postane niko. Nadamo se da Aria Štark može da obezbedi nekoliko CV saveta. Oglas ide na listu za čišćenje leševa, posvetio se u mnogim lica Boga smrti i ubistvo kada je dato ime. Čini se prilično visokim ulogom održavanja s obzirom da je neplaćeni.

Drugde, postoji upražnjeno mesto za lični asistent Bran Stark, idealan kandidat se opisuje kao "brige i saosećanja, uživajući u jednostavnim stvarima u životu". Držeći vrata na zahtev je ključnu odgovornost (prerano?). Kao što se očekivalo da je punim radnim vremenom koncert plaća 17 € (ili jednu zlatnu Dragon). Zvuči prilično dobro pod uslovom da ne smeta hladno, ili bele šetače.

Ako i dalje ne prodaje, možda klijent izjave regrutovanje Centra može da zapečati dogovor. Daeneri je Targarien izgleda dobro zadovoljan uslugom nakon uzimanja malo slobodnog vremena za njenu gap godine da spase narod Essos. 'Zahvaljujući njima sam pronašao karijeru života. Biće Khaleesi je neverovatno. " Nismo mogli složiti više.

load...

Jon Sneg je imao nekoliko reči hvale "Nisam znao ništa o ulozi ili bilo šta drugo što se toga tiče, ali ubrzo našao sam unapređen u ulozi Gospoda komandanta -. Bilo je sjajno"

Verovatno bi trebalo poslati gavran da Gospodar sedam kraljevstava je trenutno upražnjeno. Preteča: potrebno je samo da budu spremni da se uda za dobrobit kraljevstva. Nema frke.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Greta Gervig je peta žena u 90 godina nominovana za najboljeg režisera

Post Zabava

Jude zakon je upravo otvoren da igra dumbledore

Post Zabava

Benedikt Cumberbatch - objasnila je naša ljubav prema Britanskom glumcu

Post Zabava

Zašto nije kul da je megan marka tražila da Lije oko njenog uzrasta

Post Zabava

Ženska BBC predavači pišu otvoreno pismo pozivajući na promenu

Post Zabava

Evo zašto je ovaj glumac na licu udario Harvei Veinstein-a lice 1995. godine

Post Zabava

Melanija Trump odbacuje tvrdnju nove knjige koju je ona plakala kada joj je suprug osvojio predsjedništvo

Post Zabava

10 razloga zašto još uvek volimo Chimamanda Ngozi adichie

Post Zabava

Igra prestola sezona 8: Sve što znamo do sada

Post Zabava

Hloe Kardashian je pitao da li je O.J. Simpson to uradio - evo šta se dogodilo

Post Zabava

Slušanje mobilnih telefona: kako to utiče na vaše zdravlje

Post Zabava

Hilari Klinton je upravo govorila o Misogini-ju i kako drži žene van snage