Zašto megan marki i princu Hari možda neće biti dozvoljeno da se venčaju u opatiji u zapadminstru | RS.polkadotsinthecountry.com

Zašto megan marki i princu Hari možda neće biti dozvoljeno da se venčaju u opatiji u zapadminstru

Zašto megan marki i princu Hari možda neće biti dozvoljeno da se venčaju u opatiji u zapadminstru

A ne iz razloga što bismo očekivali.

Od urednika goodtoknov

Vords bi Mariana Cerkueira

Roial insajderi su predvideli da princ Hari i Megan Marklenoj angažovanje može biti neizbežan, ali postoji razlog dvoje možda neće biti u stanju da veže čvor u Vestminsterskoj opatiji.

Otkako je potvrđeno Hari i Megan su bili predmet, glasine počela kruži oko dva potencijalno veridbe.

Ovaj par je na romantičan odmor u Africi ovog leta, sa kraljevskim stručnjaci sugerišu da je Harri mogao da iskoristi ovu priliku da se pop veliko pitanje Meghan.

load...

Iako ništa još uvek nije potvrđena, to je bilo otkriveno je par možda neće moći da se uda u istom mestu kao i Harri brata princ Vilijam i mladom, Kejt Midlton.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgegot oženio u Vestminsterskoj opatiji, u 2011. Godini, kao kraljica i princ Filip uradio u 1947., ali Harri možda neće moći da nastavi sa porodičnom tradicijom.

Prema The Sun, to je zato što Megan je razvedena, pošto je u braku sa filmski producent Trevor Engelson između 2011. I 2018. Iako je prema građanskom pravu im je dozvoljeno da se venčaju, pravila Crkva Engleske države da konačni reći na da li oni mogu imati vjerski obred ili ne leži sa sveštenstvom, koji imaju za procenu izuzetne okolnosti.

Generalni sinod Rješenje 2002. Godine, koji Vestminster sledi, kaže: 'Crkva Engleske uči da je brak za život. Takođe priznaje da, nažalost neki brakovi ne uspevaju i, ako se to desi, ona nastoji da bude dostupan za sve uključene. Crkva prihvata da, u izuzetnim okolnostima, razvedena osoba može ponovo udati u crkvi tokom života bivšeg supružnika. "

U BBCekplains da je Crkva odlučila protiv Harri otac princ Čarls i njegova sada ženom Camilla udaje verski jer preljuba je smatran je doprineo propasti Camilla prvog braka, ali par je blagoslovio u crkvi posle građanskoj ceremoniji.

load...

Međutim, pošto Meghan prvi brak slom dogodilo mnogo pre nego što je počela njena veza sa princom Harijem, postoji šansa da dvoje možda još uvek imaju veliki dan u opatiji.

Obraćajući se theDaili Ekpress, portparol Vestminsterskoj opatiji potvrdio njihovo venčanje još moglo da se dogodi na legendarnog mestu.

"Abbei prati Opšte sinod Rješenje 2002," rekli su. "Od tada je moguće da razvedene osobe da se venčamo u crkvi Engleske."

Slične vesti


Post Zabava

Natalie Portman je samo izrazila veliko zaljenje zbog svoje podrške sramnom reditelju Romanu Polanskom

Post Zabava

Selena Gomez govori o osećanju slomljenog u ama

Post Zabava

Evo kako je vaš iPhone držao tabove na sebi

Post Zabava

7 stvari koje smo naučili kada smo intervjuisali idris elbu

Post Zabava

Khloe Kardashian trudnoća: Sve što znamo do sada

Post Zabava

13 od svih nasih omiljenih citata Julia roberts

Post Zabava

Meghan Markleov tužilac odlazi u borbu protiv rasističkog trolta

Post Zabava

Da li je dovoljno da prezentatori BBC-a vode smanjenje plata kako bi smanjili jaz između plata?

Post Zabava

Šta je u Oskarima ove godine vredna 100.000 evra?

Post Zabava

Jude zakon je upravo otvoren da igra dumbledore

Post Zabava

Ženska BBC predavači pišu otvoreno pismo pozivajući na promenu

Post Zabava

Jai-z je konačno govorio o tom argumentu o liftu sa Solangeom