Zato je Monikin stan u prijateljima bio obojen ljubičastim | RS.polkadotsinthecountry.com

Zato je Monikin stan u prijateljima bio obojen ljubičastim

Zato je Monikin stan u prijateljima bio obojen ljubičastim

I to ima smisla...

Posle deset godina provedenih tu za nas, Friendsleft našim ekranima u 2004 - ostavljajući Central Perk u obliku rupu u našim srcima - i mi smo još uvek ne preko njega.

Da je to možda bilo 14 godina od Čendler, Rejčel, Ros, Monika, Fibi i Džoi su svoje poslednje nastupe, ali i dalje izgleda kao da samo juče je.

Mi smo i dalje duboko uloženo u Rachel i Ross 'burne veze, nikada nismo izgubili nadu u Parker (Alec Baldvin) vraća u naše živote, i da su mi jedini zbunjeni svojim osećanjima za Bena sada kada je odrastao i glumi inRiverdale?

load...

U suštini, nismo više Friendsat sve, pokušavajući da popuni prazninu sa uzbudljivim otkrićima i sakriven Friendsmeaningsthat još uvek nismo primetili preko 10 godina na.

Otkrivanje na Friendsoriginal kastinga je verovatno najveći šok do sada - šta bismo uradili da Erik Mekormak i Džon Favro je prihvatio ulogu Ross i Chandler, a šta ako Kortni Koks zaista je zadremala ulogu Rejčel iz Dženifer Aniston? Da, sve ove stvari skoro desilo.

LatestFriendsrevelation da internet od oluja, međutim vrti oko Monica stanu, sa scenograf Džon Shaffner objašnjava razloge svoje odluke enterijere.

U intervjuu Great Big Stori, Shaffner objasnio zašto je izabrao The Color Purple za Monica stan i koliko je teško bilo da ubedi ostatak ekipe koja je bila dobra ideja.

'Niko ne voli promene dok sam slikao malo modela [stan] Purple ", objasnio je on. "Boja je veoma važno u uspostavljanju shov identiteta. Kada pređete prijateljima, vidiš da je ljubičasta i stai tuned. "

load...

"Jedan od odgovornosti dizajnera proizvodnje je da gleda u budućnost", nastavio je on, ide na referencu za trčanje vic od zaključani ormar vrata Monica, konačno otvoren u sezoni osam otkriva Monica kao tajno tvrdica.

Objašnjavajući kako je zaplet nije odlučeno na u to vreme, Shaffner podsetio, "Stavili smo vrata sve do taj hodnik i mi zaista nije rekao gde je otišao. Rekao sam: "Zašto ne samo čekati i videti gde se uzima priča?" "

Sada znamo istinu.

Ali, možemo imati Friendsreunion uopšte?

Slične vesti


Post Zabava

Evo šta ste propustili na MTV filmu i tv nagradama

Post Zabava

Ovo su 15 najupečatljivijih biznismena

Post Zabava

Da li ćemo dobiti dan za posao za princa Hari i venčanje Meghan Markla?

Post Zabava

Evo šta kraljica Elizabeth i princ Philip stvarno razmišljaju o krunu

Post Zabava

Brave miss vorld documentari: Linor Abargil činjenice

Post Zabava

Daeneris lista Admirersa je van kontrole u 7-oj sezoni

Post Zabava

Odakle dolazi trik ili tretman? I zašto to radimo?

Post Zabava

Gbbo napušta BBC

Post Zabava

Zbog toga neće doći do curenja sezone 7 u prestolnici

Post Zabava

Knjige o hrabrosti

Post Zabava

Carrie Fisher je zapretila producentu sa kastracijom slanjem kravljeg jezika

Post Zabava

Kako povećati svoje pristalice na vašem instagram računu