Zlatni globus najbolji momci iz nagrada 2018 | RS.polkadotsinthecountry.com

Zlatni globus najbolji momci iz nagrada 2018

Zlatni globus najbolji momci iz nagrada 2018

Ne znam ko smo više ljubomorni, TBH.

Zlatni globus su zvanično počela ovogodišnja godišnji sezonu nagrada, a dečak da li su to kick off u stilu. Ne samo da govorimo o Zlatni globus 2018 crvenog tepiha stila i Zlatni globus najboljim salonima izgledom, ali sama noć je bila domaćin niza događaja koji je imao internet govori o ovim Zlatni globus 2018. Najboljih trenutaka od tada.

Jimmi Fallon-domaćin Zlatni globus 2017avards, koji su održani u Beverli Hilsu u Hilton. Spajanje ga na binu, Zlatni globus govorili su Leonardo DiCaprio, Kristen Viig, Anna Kendrick i više Holivud je najbolji.

Jedan od najvećih Talking Points noći je la la Landfirmli se cementira kao jedan gledati ove nagrade sezone nakon što je primio ukupno šest Zlatni globus, sa obe Ema Stoun i Rajan Gosling udaljava sa Nev Musical / Music glumica i glumac gongova. Pogledajte našu Round-up za kompletnu listu Zlatni globus 2018. Pobednika.

load...

Ovde je sve ostalo što ste možda propustili iz noći:

Tracee Ellis Ross 'Istorijski Zlatni globus 2018 Vindovs

 

Tracee Elis Ros otišao sa svojim prvim Zlatni globus za najbolju glumicu u TV ComediBlack-ish, ali je u istoriju nakon što je postao prvi Afro-Amerikanac žena koja je osvojila nagradu budući Debbie Allen je 1983 pobede.

"Ovo je za sve žene boje i šarenim ljudi čije priče, ideje, misli nisu uvek smatraju dostojnim i važi i važno", rekla je ona. "Ali želim da znaš da te vidim; te vidimo. "

Rian Gosling pristanka Govor

Kao da Rajan Gosling nije imao nas svooning na noge dovoljno, nagrađivanog glumac proveo celo trajanje govora svog pobednika zahvaljujući svojoj ženi, Eva Mendes, u šta bi moglo da bude veoma pokretni govor smo ikada čuli.

"Voleo bih da probam i zahvalim jednu osobu pravilno, i da kažem da dok sam pevanje i ples i svira klavir i ima jednu od najboljih iskustava koje sam ikada imao na filmu, moja gospođa je podizanje našu ćerku, trudna sa našim drugom, i pokušava da pomogne njen brat bori svoju bitku sa rakom. Ako ona nije uzela sve to na tako da mogu da imam to iskustvo, to bi sigurno bilo neko ovde osim mene danas. Dakle, dušo, hvala. Prema mojim ćerkama, Amada i Esmeralde, volim te. I ako mogu, ja bih da posvetim uspomeni na svog brata, Huan Karlos Mendes. "

load...

Meril Streep je Prihvatanje Govor

Hollivood ikona Meril Strip je nagrađen na ovogodišnjim Zlatnih globusa sa Cecil B. DeMille nagrada u Hollivood Foreign Press Udruženja. Strip koristi svom govoru da kritikuju Novoizabrani predsednik Paja Trumpfor maltretiranje i podstiče druge da ustane protiv ovakvih akcija. Iou can vatch njenu punu i snažnu govor u nastavku.

Emma Stone skriven Haljina Detalj

Ne samo da Ema Stoun hoda sa Zlatni globus za najbolju glumicu u komediji / Musical ali je takođe otišao kao jedan od noći je najbolje obučena, ali da li ste primetili ovo skriveno detalj u Emma Stone je Zlatni globus haljina?

Emma Stone Carpet odgovor

Sa svakom crvenom tepihu u pitanju niz "koji nosiš 'pitanja iz te godine crvenom tepihu domaćina, a sinoć nije bio drugačiji. Na pitanje da govori o njenoj haljini Rian Seacrest, Ema Stoun je pridobio Tvitter korisnicima svuda sa onim što je od tada smatra 'savršen odgovor "nakon što je holivudska glumica je odgovorio" da je roze i postoje zvezde na njemu ". Fer-plej, Ema. Fer plej.

Andrev Garfield je ovacije za Emma Stone

U potez da se rival Rajan Gosling je govoru, Endru Garfild nam je dao SVE oseća sinoć kada je njegovu bivšu devojku Emma Stone veliki aplauz nakon što je osvojila nagradu za najbolju glumicu u Muzičkoj / Comedi. Oh ti momci.

load...

Slične vesti


Post Zabava

Zašto se vojvoda i vojvotkinja suseda Kembridža žalila

Post Zabava

Reddit je možda samo shvatio pravo ime Jon Snova, a mi smo to čuli negde ranije

Post Zabava

Princ Harri je očigledno reagovao na vesti o angažovanju

Post Zabava

Kate Middleton ne može da jede prinčevu omiljenu hranu tokom trudnoće

Post Zabava

Kako napraviti nagradu sezone govora

Post Zabava

11 neverovatnih filmova koji će vas ponositi što su žene

Post Zabava

Upozorenje: Ova činjenica o Harriju Poteru je nekako brza. Marie Claire

Post Zabava

Justin Bieber - konačni znakovi da ste vernik

Post Zabava

Taj tajnik Anđela Viktorije agresivno je bio pritisnut da uradi nude snimke

Post Zabava

Nicki lazou

Post Zabava

Pogled nazad na visoke i niske karijere Mariah Carei

Post Zabava

Meghan marke i princ Harri tv intervju: Sve što trebate znati