10 pametnih načina za uštedu novca na venčanju. Jeftini svadbeni saveti | RS.polkadotsinthecountry.com

10 pametnih načina za uštedu novca na venčanju. Jeftini svadbeni saveti

10 pametnih načina za uštedu novca na venčanju. Jeftini svadbeni saveti

Ovo bi moglo uštedjeti stotine funti

Osim ako se prijavljujete za ne govore Brideand ostavljajući sudbinu u ruke svog mladoženje, onda znate kako stresno planira cool veddingcan biti, pogotovo kada ste na budžetu. Jer, nažalost, čim spomenuti 'V' reč, stvari se zaista veoma skupo.

Udala sam se pre godinu dana, i mada priznajem moja kraju koštao više od prosečnih troškova venčanja (po izboru uglavnom), bilo je nekoliko trikova sam naučio na putu ka sveli na troškovima, i oni mogu lako sačuvati vi stotine €€€.

load...

Ali ako nisi spreman da potroši stotine ili čak hiljade haljinu, to je potpuno razumljivo, vi ćete samo ga nositi jednom posle svega. Dobra vest je da ima dosta visokih uličnih venčanja dressoptions da izgledaju dizajnera, i da lako možete nositi opet.

Ako ste spremni da pretura po nekoliko policama, da li ste znali dobrotvorne prodavnice kao Okfamhave posvećenih venčanja sekciah? Neki od njih su potpuno nove donacije takođe, uključujući kraju linije skladištu iz stvarnog venčanicu shops.Cheap djeveruse haljine

Ja lično nisam želeo da potroše više od 100 € na deveruše haljine, a takođe želeo stilove koji mi sobarice bi mogao ponovo da nose treba da žele da. Tako da sam samo gledao na ulicama. Top Tip: Pretraga oko mature vreme / venčanja sezone kao da je udarni termin za krasi i cvetnim haljinama. Imam neke zlato šljokica haljine iz H & M na 60 € pop, pa je dovoljno preostao za cipele.

Zamolite prijatelje da pomogne organizujete svoje venčanje

load...

To ne može uvek primenjivati, ali pitajte prijatelje ako imaju bilo kakve sposobnosti koje bi mogle da pomognu. Moja sestra, oduševljen pekar, napravio našu svadbenu tortu, dok su druga dva prijatelja uradio fotografiju i DJing (mi smo ih zamolili da nam ne daju venčanja poklone i plaćeni za njihov smeštaj), tako da smo spasili više novca ovde, pogotovo što fotografi mogu koštati gore od 1 €.

Napravite listu svojih prioriteta

Na kraju dana, imate budžet, i da će biti žrtve moraš da se ne ide preko toga (što ne preporučujem, ne želite da potrošite više nego što možete priuštiti). Odlučili smo hranu i pića su važnije za nas od zida cveta i kokice stanice, na primer.

Budite brutalni sa listom gostiju

Odlučili smo da nema vece svatove, tako da smanji listu gostiju masovno, a pozvali smo samo ljude koje smo videli više od jednom ili dva puta godišnje. Zvuči zla, ali samo zato što je daleki rođak je porodica, ne znači da bi trebalo da ih pozvati ako ih ne vidim.

Takođe smo odlučili da imaju decu (kontroverzna, ja znam), koji je pomogao da troškove dole, pogotovo što mnogi naši prijatelji imaju decu sada. To je sasvim uobičajena stvar da sada previše.

Cheap vedding ukrasi

Zašto potrošiti bogatstvo post polja i tabela brojeva kada možete ih kupiti drugu ruku za jeftino? Check out sellmivedding.co.uk, gde se neveste osloboditi od stavki neće ponovo koristiti, a obično se previše cenjkati. Isto tako, pitajte već udate prijatelje ako možete da pozajmite bilo koji od njihovih ukrasa. Jedna vrsta par nam je dao sve svoje bajke svetla i sveće.

Save on venčanja transportu

Ako niste spremni na istom mestu Udajelj u (na primer, ako imate crkveno venčanje), onda ćete verovatno morati auto da vas odvesti na mesto. Sada nisam toliko smeta automobilima, a nije fanci potrošnje opterećenja na Vintage Rolls ili drugo, pa sam pitao svog strica, koji je imao dobar BMV, da me vozi umesto toga, i bilo je savršeno, kao što je pomogla nervi too.

Zapamtite svi će već biti čekati u svečanoj sali, tako da neće videti auto u svakom slučaju. To je jedino dobro ako želite slike.

load...

Slične vesti


Post Život

Sesir psa: Zašto nikada ne biste trebali proći ovaj postupak sterilizacije

Post Život

Letovi za odmor: Zato ih dobijate

Post Život

Magic in the Med: Šik sicilijanska avantura. Marie Claire

Post Život

Kucnite u kupovinu unutar plemena. Marie Claire

Post Život

Larissa Rohmig o tome kako je vaš šef i šta je stvarno raditi sa svojom majkom

Post Život

To je magija! Postoji prodavnica u Jorkširu gde možete kupiti svoj vlastiti štapić

Post Život

Hiperemeza gravidarum - zašto je to više nego ekstremna jutarnja bolest

Post Život

Kako otvoriti svoj vlastiti pop-up

Post Život

Istina o stomačima: simptomi, lečenje i još mnogo toga

Post Život

Moja majka više ne govori meni, ali znam da nije njena krivica

Post Život

Sve što treba da znate o organskoj hrani od stručnjaka

Post Život

Prema nauci to je razlog zašto ljudi volite sa bradama