15 stvari koje treba znati kada se javlja nekome sa anksioznošću | RS.polkadotsinthecountry.com

15 stvari koje treba znati kada se javlja nekome sa anksioznošću

15 stvari koje treba znati kada se javlja nekome sa anksioznošću

Saveti koji ove anksioznosti pate žele njihovi partneri da zna.

Upoznavanje u današnje vreme je dovoljno teško, dodati anksiozni poremećaj i osetljivost na napade panike u miksu i to je na granici nemoguće.

Kompleks uslov je dovoljno teško da pate da razume, a kamoli svoje zbunjeni druge polovine, ali kao jedan anksioznost patio je rekao: "Ne treba da ga razumeju, samo treba da budu svesni".

Evo, 15 muškaraca i žena koje pate od anksioznosti se veoma realna, deljenje ono što žele njihovi partneri znali...

load...

1. Ne prećutati it.'Alvais slobodno da postavljaju pitanja i razgovaraju sa mnom o mom anksioznosti ako želite da - to nije tabu tema, a ja neću razbiti ako ga spomenuti. Što više informisani si, to bolje. Plus - Mogu reći kada ga izbegava i to me čini (i verovatno vi) se veoma neprijatno ".

2. Da li vaš research.'If da smo u ozbiljnoj vezi, velike su šanse da ćete sigurno videti da anksiozno ili ima napad panike u nekom trenutku u poodmaklom stadijumu. Znaju šta da rade i šta ne treba raditi unapred jer je to Make or Break situaciju. "

3. Nemojte mi reći da sam overreacting.'Ies Verovatno sam biću neracionalno, ali morate biti jako pažljivi da formulisanju. U trenutku panike mogu izgubiti kontrolu nad svojim telom i istinski mislim da umirem. Možete me naravno podsetiti da je napad panike i da će proći, ali mi govori da sam ja preterujem neće da mi pomogne... Ili naš odnos. "

4. Ostanite calm.'Vhen sam neminovno imaju napad panike ispred tebe, tvoj prvi instinkt će biti previše paniku - to je strašno videti nekome stalo u toj zemlji i odlepila je prirodna reakcija. Ne zaboravite da ostanete mirni, ili bar daju izgled mirna - da će mi pomoći. Mnogo.'

load...

 5. Ne gurajte i ja hard.'As je tjeskobna osobu, ja ne volim promene, mislim da upoznavanje novih ljudi vrlo scari (naročito svojim prijateljima i porodicom) i ja se dugo vremena da se naviknu na nove stvari. Me gura u jednu od tih stvari će ozbiljno suprotan efekat, ja sam imala decka pokušati Tough Love taktiku u prošlosti i ne deluju na mene. Uvesti ideje polako i daj mi priliku da kaže da ili ne i prihvatiti moj odgovor. "

6. Biti na raspolaganju. "Ja vas ne očekuje da bude na mojoj strani 24 - 7, ali ako želite da mi date da ćeš morati da bude pouzdan. Želim da znam da ću biti tamo ako imam napad panike u 2 sata ujutru. "

7. Rutinska je važno da me.'Having skup rutina je kako se nosi sa mojim anksioznosti, i to radi za mene. Ne pokušavajte da ga promeni ili rupe u njemu, umesto da uče i stane u oko nje. "

8. Ne igraj mind games vith me.'I overthink sve, bukvalno sve, pa igranje teško dobiti je samo da me plašiš. "

9. Ne osećam guilti.'I znam da moja anksioznost može da bude teret, verovatno sam to znao više nego ti i ja osećam veliku krivicu zbog toga. To prihvatanje i ne se osećam krivim nikada neće dobiti uzima zdravo za gotovo, veoma sam svestan toga i cenim to izuzetno. "

10. Izbegavajte pretpostavki na ono što sam need.'This je pravilo za svakoga koji se bave anksiozno osobom zaista. Ako sam u panici, dozvolite mi da donose odluke, tako da sam u kontrolu. Ne samo pokupi me i da me napolje na svež vazduh, pitajte me da li bih želeo da izađe napolje, a onda slušaju moj odgovor. "

11. Ne uzimaj moje ponašanje personalli.'I znam da ću se ponekad ponašaju neracionalno i moje promene raspoloženja vas nerviraju, ali to zaista nije ništa lično, tako nemojte se uvrediti. Isto tako kada je potreban prostor (što hoću), ne radi se o tebi, samo treba vremena nasamo da obradi svoje misli. "

12. Ne sudite moj izbor samo-medication.'One osoba može opustiti sa dugom kupatilom, drugima ide u šetnju, a neki možda bili prisiljeni da pribegnu lekova. Ako to radi za mene Srećan sam, tako da ne sudi, kritikuje ga ili rugaju se. Podrži me.'

13. Ne pokušavajte popraviti me.'Don't me tretiraju kao da sam ti dobrotvorna projekat koji ste obavezni da popravi. Ne postoji jednostavno rešenje - samo da ga vozi se '.

14. Svako je different.'Sure, tvoja sestra i tvoj bivši je možda pretrpela sa strepnjom previše, ali to ne znači da ono što je radio za njih radi za mene. "

15. Nemojte pretpostavljati da svaki emocionalna reakcija Imam je anksioznost-related.'Having neko referentne vaš strah svaki put kada pokaže emocija je izuzetno iritira. Ponekad sam samo uznemiren jer si takav idiot. "

load...

Slične vesti


Post Život

Žene spavaju manje od muškaraca i očigledno je zbog toga

Post Život

7 zastarjela pravila za izgled vazduhoplovnih hostesa

Post Život

Bezbednost na Internetu i deljenje fotografija vaše dece na facebooku

Post Život

Kako to učiniti velikim na IouTube-u

Post Život

Paphos bi trebao biti sledeći na vašoj želji za putovanja i evo zašto

Post Život

Dan kada sam otkrio da je moj dečko anoreksičan

Post Život

Šta je sindrom božićnog stabla i da li nas sve čini bolesnim?

Post Život

Internet dating: 12 duša uništava iskustva na koje možete da se odnose

Post Život

Uzmi svoje ruke na najboljim vibratorima na svetu

Post Život

Fine menu tasting tasting and indian petit-fours at Vineet Bhatia London

Post Život

Kako možete raditi pametnije, a ne teže

Post Život

Flatmates: Ovo su šest pitanja koja treba da ih pitate