7 stvari koje smo saznali o online dating | RS.polkadotsinthecountry.com

7 stvari koje smo saznali o online dating

7 stvari koje smo saznali o online dating

Aka lekcije 21. Veka u ljubavi

Ovo je Cosmopolitan Advertorial

Online datumi spadaju u tri kategorije - The Good, The Bad i omogućava-just-be-friends zonu. Svi smo kosi do datuma pune nervnog uzbuđenja da otkrije potencijalno savršenog partnera čak ni ne trudi da se pojavi na vreme (ili pere MOP) i samo želi da govori o sebi.

Ok, ovo drugo može biti do prvih turnira nerava, ali... Ozbiljno, ne bi li malo stručne pomoći za filtriranje žabe i naći nekoga zaista kliknete? Pa to je USP od eHarmoni, koji stavlja fokus na odnose nego dating - podudaranje vas sa nekim ko je zaista kompatibilan sa vama.

load...

To je odlazeći na sajt ako tražite vezu sa izdržljivost nego lako Hook-Up. Evo 7 stvari koje smo do sada naučili o tome...

Get scientificThere zaista nema potrebe da se troll kroz stotine profila kada pametni algoritmi mogu pomoći da usmeri svoje datume - da kvalitet iznad kvantiteta.

Investirati littleForking izlaz 9 € mesečno na članstvu eharmoni može izgledati strm u odnosu na besplatnih aplikacija kao što su Happn, Tinder i Bumble, ali verujte nam, to je dobro potrošen novac. Ponovo sa drugima koji se ne plaše da kažu da traže pravog odnosa štedi mnogo nagađanja.

Čine život easierKeeping karticu na svim različitim online dating platformi može biti pravi glavobolja tako da ima potpunu smisla samo se drži samo jedan.

Budite honestHonesti je uvek najbolja politika kada je u pitanju potrazi za ljubavlju. Većina ljudi koji plaćaju se na upoznavanje profila dele isti krajnji cilj pronalaženje dugoročnog odnosa, tako da se ne zadržavaju i samo budi ono što jesi.

Znam iourselfAnsvering pitanja u vezi svoje snage i slabosti, vrednosti i uverenja, kao deo eharmoni je vezu upitnika je iznenađujuće zabavan i koji bolje da plai Cupid od stručnjaka?

load...

Pošalji dobar vibesThink o tome kako sedite i šta je vaš govor tela govori datum. Mirroring jedni drugima ponašanje bez ostvarivanja je znak prvog datuma uspeha.

Neka vaš čuvar dovnGetting da se upoznamo u prvim fazama zabavljanja je ono što ćete gledati na u godinama koje dolaze tako da ne sputava. Ako se smejete na prvom sastanku, vi ste na pobednika.

Idi na eHarmonito saznati više. Mozak leptira.

Slične vesti


Post Život

Baci manje - 10 stvari koje treba samo da kupite jednom u životu

Post Život

Zbog toga je kafana aviona čudna. Marie Claire

Post Život

Lean u 15

Post Život

Zimi hladno? Otkrijte dodatke koje će vam telo zahvaliti za ovu prazničnu sezonu. Marie Claire

Post Život

Instagram je predstavio novu funkciju za nadgledanje mentalnog zdravlja

Post Život

Higijena sanacije: Šta je to i kako možemo to postići?

Post Život

Cape Veligama Šri Lanka pregled hotela: šta treba da znate

Post Život

Carole Middleton nam je rekla kako baciti stvarno dobru zabavu

Post Život

Prestanite preskočiti pauzu za ručak, radite čitave dane besplatno

Post Život

Mc se sastaje: Gill Mitchell, izvršni direktor Henlei festivala

Post Život

Brand nev jesen recepti iz klink restoran

Post Život

Najbolji oktobarski praznici 2018: 8 najboljih mesta za posjetu