8 stvari koje ne možete reći vašem prijatelju koji je dan na Valentinovo | RS.polkadotsinthecountry.com

8 stvari koje ne možete reći vašem prijatelju koji je dan na Valentinovo

8 stvari koje ne možete reći vašem prijatelju koji je dan na Valentinovo

Singl zaljubljenih? To je kako da odbijem na preskok pitanja koja će verovatno biti dolaze put / ili šta ne znači da svoje drugove koji su samostalno letenje.

U zavisnosti od vašeg statusa odnosa, Dan zaljubljenih je bilo povod da pokaže svoje voljene koliko ste zaista vrednosti i cenimo ih, ili zavera za pravljenje novca koordinira odela u karticu fabrike koje treba ignorisati, hulio, zajedno sa Razgovarajte Like A Pirate Dai (važno, 19. Septembar).

Hoveverit je definitivno moguće da se krećete sve te potencijalno-avks razgovore o slushiest dan u godini bez obzira da li ciničan, glupa ili singl.

Evo 8 stvari koje nikada ne treba reći svom prijatelju da su jedan na Dan zaljubljenih (i 8 objašnjenja zbog čega ne): 1. "Ne brinite ćete naći neko stvarno soon'Saiing to nama znači da ste) ozbiljno potcenjuju obim naših freakish tendencija, pa zašto smo u ovoj poziciji na prvom mestu, i b) da si totalno ne dobija činjenicu da ne stalno actuallivant nekoga - samo za poklona na Feb 14th, duh.

load...

2. "Totalno sam se kada sam bio na tvom mestu..." Pa ti nisi vise tako kako možemo eventualno odnose na vaš život 2 za 1 karata i Cuddles na slavini? Baš tako. Mi nismo na istoj strani, jer smo jedini na Dan zaljubljenih, a ti nisi i to je donja granica, tako da nema lažna empatije za nas, hvala lepo.

3. "Zašto ne pođeš sa mnom i ubacite ime druge značajne ovde *?" Treće vrtio sa parom koji su ludo zaljubljeni, posmatrajući svoje PDA, i pretvarajući se da u na svim urnebesno vezu-i šale zvuči sjajnom zabavno, ali mi zapravo imamo planove da prisustvuju stranku semafora u Clapham, a onda pojesti celu picu sama u mraku.

4. "Zašto ne samo fokusirati na vole sebe?" Hm, kada smo poslednji put proverio, bio jedan did not = self-gnušanje i gađenje. (Ali priznajem, ima neko zaljubi u vas može biti divan ego podsticaj). Ako to nije moguće, iako ćemo verovatno tretirati sebe.

5. 'SOOO, kakvi su vaši planovi za Dan zaljubljenih? "Ukoliko se to ne prati i"... Jer sam dobio ovaj model prijatelja od prijatelja koji me je molio za vaš broj i želi da vas odvesti na Vagamamas za pileće Katsu ! ' onda ni ne očekujem odgovor na ovo, jer pitanja o biti sam na Dan zaljubljenih obično čak i ne garantuju odgovor.

load...

6. "Da li će se provesti veče gleda ROM-coms i jede sladoled?" Moguće je da je jedna osoba na Dan zaljubljenih, možete završiti podlegao još više klišea nego svojim prijateljima u odnosima, i to je potpuno fino - uživa u nekom ljigavog bioskopu a laNicholas Sparks, je zapravo mnogo ugodnije kada se radi sama, jer nećete morati da uradim neprijatno kašalj-Sniff-prigušiti u svoj jastuk kada pokušavate da zadrži suze. Let It All Out - bez izvinjenja.

7. "Ja bukvalno ne znaju zašto si sam!" Hvala ti, mi iskreno mogu NOOOO ideju, ali hajde da uštedi za neki drugi put, zar ne?

8. 'TBH, Dan zaljubljenih je zapravo teže ako ste u relationship'OH STVARNO? Da li je harddeciding šta filtera na Instagram najbolje pokazuje svoju bolesno prelepu buket ruža? Ili koliko kurseva da naredi na večeru sa Bae? Ili šta uzbudljivo novi položaj da probaju sa svojim životnim partnerom sa kojim imate neverovatan, duboko ukorenjen, duhovnu vezu? Izvinite dok sam ti odsvirati na najmanji na svetu violine. Sad zdravo.

load...

Slične vesti


Post Život

Da li je veličina važna?

Post Život

Upoznajte inspirativne žene koje dokazuju da je F1 više nego čovekov svet

Post Život

Zadržavanje sreće: 10 tajni da budu srećniji

Post Život

Mc se sastaje: Tove Vestling, osnivač i reditelj, Varg pr

Post Život

Otkrijte unutrašnji trend koji nas sanjaju o marokanskim letima. Marie Claire

Post Život

Prestanak je dobar za tebe. Da stvarno. Marie Claire

Post Život

Ovo je očigledno najopasniji deo tela da ima višak masti

Post Život

Lako bežanje: Luksuzni Nev Iork

Post Život

Vegetarijanski restorani u Velikoj Britaniji i Irskoj morate pokušati

Post Život

Kako ti je telo mudro? Zašto je inteligencija tela ključna za dobro zdravlje

Post Život

Mc se sreće: Lauren Stevenson: suosnivač i direktor prolaza 8

Post Život

Vinnie the pooh kuotes - najbolje linije o ljubavi, životu i prijateljstvu