Čišćenje kancelarije: bosovi iz Velike Britanije traže od zaposlenih da ovo učine | RS.polkadotsinthecountry.com

Čišćenje kancelarije: bosovi iz Velike Britanije traže od zaposlenih da ovo učine

Čišćenje kancelarije: bosovi iz Velike Britanije traže od zaposlenih da ovo učine

I to nema nikakve veze sa njihovim poslovima

Prvo, saznali smo da radimo više neplaćenog overtimea godine nego što smo dobili u godišnjem odmoru i sada, istraživanje iz unutrašnjosti etailer Furniture123.co.uk je utvrdio da su britanski radnici gube 13 radnih sati godišnje čišćenje svoju kancelariju ili radni prostor , takođe.

Šta!?

Da, znamo da su klice u vašoj kancelariji su prokleto bruto - i ne, ne čak ni da nas je počeo o tome kako prljav naš sto je već očigledno, više od polovine britanskih radnika se traži od svojih šefova da očiste svoje mesto rad.

load...

Uprkos 85% učesnika koji tvrde da je njihova kompanija zapošljava čistiji, radnici i dalje moraju da sami vrše ovu ulogu sa 52% se traži za čišćenje kuhinjske odnosno komunalni pripremu hrane prostora svake nedelje, dok je 47% čak tražio da usisavanje nedeljno. (Ozbiljno...)

To je čišćenje stolova koji na vrhu liste kao zadatak najčešći čišćenje UK radnici su tražili da sprovedu, sa 85% radim svake nedelje.

I, 17% tvrdi da se traži da se vreme iz svojih radne nedelje teže da kancelarijskog biljaka, dok je 15% ni da očistite kupatilo na nedeljnom nivou.

Marketing menadžer u Furniture123.co.uk, Mark Keli prokomentarisao rečima: "Zaista je zanimljivo videti kako su mnogi britanski radnici se traži da izvrši zadatke čišćenja od strane njihovih poslodavaca. Ne samo da su zaposleni koji obavljaju poslove izvan opisu njihovog radnog mesta, da jede u svojim radnog vremena, što će biti koštaju preduzeća. "

load...

"To je fer dovoljno za poslodavce da traži svoje osoblje da zadrži svoju funkciju ili radno mesto čisto i dati sve od sebe da ograniče količinu sredstva za čišćenje potrebno, ali to je verovatno u većini slučajeva biti više isplativo na duge staze da unajmi profesionalnog čistač obavljaju zadatke kao što su usisavanje, i ostaviti radnike da rade posao za koji su angažovani da rade. "

Nedeljni čišćenje radne zadatke

Čišćenje stolove - 85% Čišćenje kuhinje - 52% usisavanje - 47% Utovar i pražnjenje mašinu - 51% Pražnjenje kante i reciklažu - 47% sa tendencijom office biljkama (uklanjanje mrtvih lišće, zalivanje, itd) - 17% Čišćenje kupatilo - 15% za čišćenje prozora - 11% spremanje Vanjski objekti - 10% Mopovanje - 8%

Slične vesti


Post Život

Fiona McIntosh, suosnivač udubljenja doo, govori o ravnoteži između životnog veka i poverenju u vaše crevo

Post Život

Gde da ostanu u Londonu Soho: Kupovina, pozorište, barovi

Post Život

To je ono što britanski azijski doživljaj datira

Post Život

Vaginalni gubitak: Šta je na zemlji i šta to radi?

Post Život

Kako starost može uticati na vašu karijeru

Post Život

Šta je lečenje simptoma sindroma polikrističke jajnika PCOS-a?

Post Život

Avesome stvari sa prijateljima koji ne uključuju alkohol

Post Život

15 osvežavajuće normalne stvari koje su ovi muškarci rekli o danju

Post Život

Saznajte kako da započnete poslovanje iz Scratch-a za jedan dan. Marie Claire

Post Život

Kako pobediti na poslu od kuće

Post Život

Najbolji popodnevni čaj London: Chic mesta za tortu u glavnom gradu

Post Život

Sramota koja dolazi sa seksom kada si devica do braka