Da li ova pilula može biti tajna za fitovanje bez vežbanja? | RS.polkadotsinthecountry.com

Da li ova pilula može biti tajna za fitovanje bez vežbanja?

Da li ova pilula može biti tajna za fitovanje bez vežbanja?

STVARNO?

Reči po JaDIE Troi-Pride

Kada dođe do četvrtka, a vi već preskočio teretanu dva puta, to je lako da ga zovu 'otpisati' nedelje i obećavam sebi da ću početi ponovo doći u ponedeljak. No presudu ovde - to je bukvalno bio moj unutrašnji glas od 2018. Nije bitno koliko tvojih prijatelja Zaklinjem se da se osećate 'tako velika "nakon pokretanja maraton, ili kako često abbed up Insta fitnes skup pokazati svoje naboranje tela, ili čak i ako vreme provedeno na nedeljnim ekerciseis manje od proseka - ponekad jednostavno ne može da se smeta.

Dakle, šta bi ste rekli da pilule koje navodno imitira efekte vežbanja, tako se ti stane, bez potrebe da se pretvarati da uživaju muče ta teretana učitelj koji te gura da radi milion burpees?

Možda je varanje, ili možda je odgovor na želje svakog Lenji osobe - ali naučnici testiraju takav proizvod, a bilo je tako nam je veoma zainteresovan.

load...

Pretpostavka je da je pilula potiskuje proizvodnju miostatina proteina, što dovodi do povećanja mišićne mase i zdraviji srca i bubrega.

Prema istraživanju, gojazni ljudi imaju mnogo veći nivo miostatina u svojim telima, i prekomerna količina zaista mogu otežati vam da trening. Ne samo da ovo dokazuje da gubitak težine je teže za neke nego za druge, to takođe može biti razlog da ne žele da ostvare.

Testovi su pokazali da niži ili ne miostatin značilo veći mišićnu masu. Međutim, mora se napomenuti da ovo nije pilula gubitak težine. Čini se da je u stanju da poveća i ojača mišiće - baš kao vežba radi - ali ne menja masti. Ali da ga nosim zato mogli da vas monter, što vežba lakše i privlačan, i koje bi potencijalno mogle dovesti do gubitka težine.

Vodeći autor studije, Joshua Butcher, rekao: 'Dok je potrebno mnogo više istraživanja, u ovom trenutku miostatin Izgleda da je veoma obećavajući put za zaštitu od gojaznosti izvedene cardiometabolic disfunkcije.

load...

"Na kraju, cilj našeg istraživanja bio bi da stvori pilulu koja imitira efekte vežbanja i štiti od gojaznosti. Pilula koja inhibira miostatin takođe može imati aplikacije za mišićne mase bolesti, kao što su rak, mišićne distrofije i AIDS-a. "

Getting spreman za triatlon dok gledate Gossip Girlre-trčanja? Vrlo primamljiva…

Slične vesti


Post Život

Evo kako izgleda da bira između svog partnera i roditelja

Post Život

Reakcija masnog sagorevanja ovog modela veličine plus je sve

Post Život

Šta je sa ovim za moderno ažuriranje spavaće sobe? Marie Claire

Post Život

Johnson i Johnson moraju platiti oštećenja od 72 miliona eura u Talcu vezanom za slučaj smrti od raka jajnika

Post Život

Ketogena dijeta: Sve što trebate znati (uključujući i hranu koja će jesti)

Post Život

Mc se sastaje: Ladi Candida Balfour, suosnivač, rainbo

Post Život

Ovo se događa kada zavisnost postane zavisnost

Post Život

Masturbira: Stina sanders brani svoju ljubav prema sebi

Post Život

Mc se sastaje: Cher Vang, suosnivač i CEO kompanije htc

Post Život

Trajno nesavršeno pisanje Izazov: Jo Duffi Tami addlestone

Post Život

Prekomerno znojenje može biti neprijatno - evo kako ga zaustaviti

Post Život

5 savjeta o karijeri od roditelja koje biste trebali da slušate